Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,εχω ενα συστημα με z170 deluxe και 6700κ,

Εβαλα μια καινουργια AIO deepcool maelstorm 240t και εχω τα εξεις αποτελεσματα.

να πως temps βλεπω με το AI SUITE3 της asus.

Ambient temp εχω γυρω στους 31

Ιdle εχω ~37 εκει γυρω.οκ πιστευω καλα ειναι αλλα που και που για δευτερολεπτα ανεβαινει ξερω γω 50 για 3 δευτερα και ξανα ερχεται στα κανονικα.ισως δε τους διαβαζει σωστα η mobo.Σωστα? γιατι και στο bios μεσα,ανα 10s πεταει μια θερμοκρασια 15c πιο πανω και ξαναεπανερχεται.

Τι φταιει για αυτο?

το λεω αυτο γιατι οταν παιζω RL,ανεβαινει ~57 και πεταει κατι ξαφνικα 80c για seconds και ξαναπεφτει.

Χωρις oc.

Πρεπει να ανησυχω?να πω πως τους ανεμιστηρες τους εχω σε standard mode

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ψιλοάσχετο, αλλά βγάλε το ai suite asap, ξέρω από πρώτο χέρι (μπορείς να βρεις και στο ίντερνετ διάφορα)

Δημοσ.

Όπως ειπε και φίλος, βγάλε το ai suit,μόνο προβληματα θα έχεις.

Κατέβασε το realtemb για να δεις θερμοκρασίες.

Και άνοιξε task manager,ίσως σου κάνει θέμα το "σύστημα και συμπιεσμένη μνημη" ,που ευθύνεται για αυτό το suit.

Τα ίδια θέματα ειχα και γω.

• Like 1
Δημοσ.

ωραια σκεψη.Θα το εχω στα υποψιν αλλα κατι αλλο σε real time πχ οταν παιζω ενα game?

aυτες ειναι οι temps κατα τη διαρκεια του cinebench, οι οποιες πεσαν στα idle μετα απο 1 second αφοτου τελειωσε το bench.

da948e1c876143ee9408cfa0b9ee04c7.png

Δημοσ.

ααα, λες επειδη ειχα κανει εκεινο το auto configure της asus μεσα απτο bios που διαλεγεις τι ειδος cooling εχεις και πρατει αναλογα?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να ξέρω τι έχεις κάνει. Αλλά oc υπάρχει. Δεν την ξέρω την συγκεκριμένη μητρική. Με ελάχιστο ψάξιμο στο youtube θα το βρεις.

Δημοσ.

Ναι,μολις το εψαξα ειναι αυτο.

Οποτε ρωταω 2 τελευταια πραγματα.

Αλλαζοντας ανεμιστηρες στην υδροψυξη και βαζοντας καλους noctua ας πουμε,θα δω διαφορα?

Επισης εαν αλλαξω τον 6700 σε 6600κ αλλα κανω oc, παλι θα εχω παρομοιες temps?

Eυχαριστω

Δημοσ.

ααα, λες επειδη ειχα κανει εκεινο το auto configure της asus μεσα απτο bios που διαλεγεις τι ειδος cooling εχεις και πρατει αναλογα?

Αλλαζοντας ανεμιστηρες στην υδροψυξη και βαζοντας καλους noctua ας πουμε,θα δω διαφορα?

Eυχαριστω

Δεν εχω καταλαβει,εχεις κανει μονος σου overclock απο το bios ή εβαλες το προγραμμα στο auto να κανει μονο του αυτο overclock?

Αν ισχυει το δευτερο,μπορει να σου ανεβαζει πολυ το vcore και για αυτο να εχεις τετοιες θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Eυχαριστω

Με τον 6700 δεν μπορείς να κάνεις oc. Αλλά γιατί να τον αλλάξεις?

Αλλάζονταςε τους ανεμιστήρες δεν θα δεις διαφορά. Άντε να δεις κάποια μικρή. Αν θα δεις διαφορά στις θερμοκρασίες εξαρτάται αν είναι καλή η υδρόψηξη ή αερόψυξη αλλά και άλλους παράγοντες. Δεν ξέρω πόσο καλή είναι η υδρόψηξη που έχεις.

Επανέφερε πρώτα τον επεξεργσαστή σε στοκ ρυθμίσεις. Τα fans της υδρόψυξης τα έχεις να βγάζουν ή να βάζουν? Πρέπει να βγάζουν. Επίσης βάλε 2-3 fans στο κουτί να βάζουν αέρα.

Edit: τώρα είδα ένα review για την υδρόψυξη που έχεις και οι θερμοκρασίες σου είναι φυσιολογικότατες. Γύρισε λοιπόν τον επεξεργαστή σε στοκ συχνότητα.

Δημοσ.

τα φανς την υδροψυξης pushαρουν τον αερα προς τα πανω/εξω απτο κουτι.Λειτουργει σαν αεροθερμο το κουτι :P

Το 780τ της corsair εχω και δυο φαν της,βαζουν αερα.

ambient temp 30c.

Αυριο θα τον επαναφερω στα default και θα ενημερωσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...