Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Την επιθετικότητα που την είδες? Προφανώς την βγάζεις από το μυαλό σου. Την έπαθες. Δεν κράτησες αντίγραφα όπως όφειλες και ψάχνεις να την πεις στους άλλους. Την τελευταία πρόταση καλύτερα να μην έγραφες. Εντελώς άσχετο. Στην περίπτωση μας, εσύ ψάχνεις να την πεις στους άλλους. Από το πρώτο post που ξεκίνησες να γράφεις. Τεσπα, ευχαριστώ για την συμμετοχή.
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ούτε στο 1ο ούτε στο 2ο ούτε στο 3ο ούτε και σε κανένα άλλο post δεν την είπα σε κανέναν. Ψάχνεις αφορμή για τσακωμό. Δεν φτάνει που πάμε να γράψουμε 5 πράγματα ως βοήθεια θα μας την πεις κιόλας. Άιντε στο καλό.
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ειδικά για παιχνίδια, που είναι τελικά οι χρήστες τους, ζητάνε και τον πόντο στην διαφορά. Επειδή όμως έχω φάει στη μάπα, σε εντελώς κακιά φάση που δεν σου την εύχομαι, την απώλεια πολύ σημαντικών δεδομένων από 840 Evo, την περίφημη τεχνολογία της Samsung θα την παρακάμψω στο θέμα SSD. Δεν είναι θέμα χαζομάρας ή μη, άμα διαβάσεις τα σωστά τεχνικά άρθρα, θα καταλάβεις το ρίσκο. FYI: Επίσης τότε με τον 840 Evo, μου είχε δώσει μια εντύπωση αισθητής πτώσης της απόδοσης με τον χρόνο, μέχρι που ψόφησε. Μπορεί να έφταιγε κι ο συγκεκριμένος φυσικά. Δεν ισχυει το παραπανω που γραφεις γιατι πολυ απλα δεν κερδιζεις επιδοσεις.Επισης οσον αφορα τους Samsung Ssd ειναι απο τους πιο αξιοπιστους ssd της αγορας,πραγμα που προφανως προκυπτει αν υπολογισουμε ποσοι εχουν πωληθει και τι ποσοστο απο αυτους εχουν βγει ελλατωματικοι. Οπως αναφερθηκε αν ειδικα μιλαμε για επαγγελματικη χρηση τοτε το χρηματικο δεν ειναι θεμα και προφανως οι καλυτερες επιλογες της αγορας ειναι η Samsung 850pro και Sandisk Extreme pro.Φυσικα οπως αναφερθηκε οποιοσδηποτε Ssd(μιας και μιλαμε για ηλεκτρονικη συσκευη)μπορει να σου βγαλει προβλημα,το ιδιο και για τα υπολοιπα μερη του υπολογιστη αρα δεν εχει να λεει κατι αυτο. Οσον αφορα για τον Evo του παραδειγματος σου. Απο την στιγμη που οπως λες σου ειχε δωσει σημαδια οτι θα σου παρουσιασει προβλημα,κρατας τα αρχεια σου backup ή τα μεταφερεις σε καποιο σκληρο και φευγεις για Rma. Παντως οι Samsung ssd ειναι απο τους πιο αξιοπιστους,ειδικα η τωρινη σειρα 850. Τεσπα οσον αφορα το τροφοδικο,καλυτερα να γινει προταση για 650ρι μιας και δεν γνωριζουμε τι καρτα μπορει να μπει αργοτερα στο μελλον,εκτως αν θες μιλαμε σιγουρα για μελλοντικη καρτα με λιγη καταναλωση για να πουμε οκ σε 550ρι τροφοδοτικο. Corsair(Rmx),seasonic,Superflower,Evga στα χρηματα αυτα κοιτας οχι σε Thermaltake. Στην περίπτωση μας, εσύ ψάχνεις να την πεις στους άλλους. Από το πρώτο post που ξεκίνησες να γράφεις. Επισης επειδη διαβασα το πρωτο του post αν εσυ θεωρεις οτι ο αλλος που προτεινει πραγματα που αντικειμενικα ισχυουν ψαχνει να την πει στους αλλους,μαλλον καπου τα εχεις μπερδεψει. SSD πάρε τον Samsung που και καλύτερος είναι και περισσότερα χρόνια εγγύηση έχει. https://www.skroutz.gr/s/5918223/Samsung-850-Evo-500GB.html Πάρε τον 6500 που δεν υστερεί σε τίποτα από τον 6600 που δεν αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Έχουν και αυτοί χαμηλή κατανάλωση. Απο αυτο λοιπον το post εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι ο αλλος στην λεει? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, έγιναν παραγγελίες για όλα λαμβάνοντας υπόψη πολλά από αυτά που γράφτηκαν εδώ.
JustStartedCeid Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ερώτηση οσον αφορά την πρόταση του BlueBlood για 6500 αντι για 6600 (ι5). Ο Τασος όπως και εγώ δεν θέλει κάρτα γραφικών από τώρα. Συμφωνώ πως σε επιδεδο επιδοσεων δεν εχουν τρελές διαφορές. Σε επίπεδο γραφικών όμως κοίταξα και είδα κάποιες και σκέφτομαι οτι μπορει να συμφέρει τελικά αυτη η 30ευρά διαφορά Μαλακιες λεω, τα ίδια ειναι .. 0,1 παραπανω ghz . Αλλο κοιτούσα. Απλά με ενδιαφέρει αν όντως αυτα τα 30 ευρώ τα κερδίζω και μπορώ να τα ρίξω σε ενα κουτί η παραπανω watt τροφοδοτικό ή όχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ας κάνουμε λίγο απολογισμό. Πήρα τον i5 6600 γιατί έκρινα ότι αξίζει η διαφορά συχνότητας σε σχέση με τον 6600Τ. Δεν είχα σκοπό να πάρω τον 6500, θέλω το τελευταίο μοντέλο, δεν τίθεται θέμα χρημάτων σε αυτή τη φάση. Εκεί που τίθεται θέμα, είναι στην κατανάλωση άεργης ισχύος, από σύστημα που δεν προορίζεται για παιχνιδομηχανή, ούτε επεξεργασία εικόνας κτλ. Με αυτό το σκεπτικό δεν πήρα κάποιον i7 ούτε τον 6600Κ. Επίσης πήρα την GA-Z170X-UD3 όχι για O/C, αλλά επειδή θέλω ορισμένα features της, όπως το display port, το σύστημα ήχου και την ποιότητα Gigabyte φυσικά. Επίσης για 50€ παραπάνω δεν τίθεται θέμα.
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ας κάνουμε λίγο απολογισμό. Πήρα τον i5 6600 γιατί έκρινα ότι αξίζει η διαφορά συχνότητας σε σχέση με τον 6600Τ. Δεν είχα σκοπό να πάρω τον 6500, θέλω το τελευταίο μοντέλο, δεν τίθεται θέμα χρημάτων σε αυτή τη φάση. Εκεί που τίθεται θέμα, είναι στην κατανάλωση άεργης ισχύος, από σύστημα που δεν προορίζεται για παιχνιδομηχανή, ούτε επεξεργασία εικόνας κτλ. Με αυτό το σκεπτικό δεν πήρα κάποιον i7 ούτε τον 6600Κ. Επίσης πήρα την GA-Z170X-UD3 όχι για O/C, αλλά επειδή θέλω ορισμένα features της, όπως το display port, το σύστημα ήχου και την ποιότητα Gigabyte φυσικά. Επίσης για 50€ παραπάνω δεν τίθεται θέμα. Ναι με την μονη διαφορα οτι 50ευρω(τουλαχιστον γιατι υπαρχουν και πιο φθηνες μητρικες για να κανεις την δουλεια σου αφου δεν ειναι για επαγγελματικη ή gaming/oc χρηση)για την μητρικη και αλλα 30ευρω παραπανω για την επεξεργαστη ειναι μονο απο τα δυο αυτα πραγματα 80ευρω.Δεν τα λες και λιγα. Επισης απο οτι παρατηρησα απο τις επιλογες σου πηρες αυτα που κοιταζες εξ αρχης,κοινως Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, έγιναν παραγγελίες για όλα λαμβάνοντας υπόψη πολλά από αυτά που γράφτηκαν εδώ. το παραπανω που εγραψες δεν ισχυει.Φυσικα δικαιωμα σου ειναι να αγορασεις οτι θελεις,απλα οταν δεν προκειται να ακουσεις τις συμβουλες/γνωμες των αλλων(αφου γιαυτο υποτιθεται ανοιγεις το θεμα επειδη δεν γνωριζεις)τοτε εν μερη κακως ανοιχτηκε το θεμα. Παρολα αυτα καλες αγορες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Το αν άνοιξα καλώς ή κακώς ένα θέμα, αυτό αφορά εμένα και πιθανόν τους διαχειριστές, αν υπήρχε κάποια υπέρβαση κανονισμού του φόρουμ. Επειδή όμως αντιμετώπισα κάποια περίεργη συμπεριφορά από 1-2 αυτόκλητους "ειδήμονες" του φόρουμ, τείνω προς το κακώς, αλλά αυτό Fulgore δεν νομίζω να σε αφορά. Αν ανοίξω δεύτερο ή τρίτο θέμα, παρακαλώ να μην απαντήσεις, ομοίως και ο φίλος παραπάνω με το κόλλημα στους Samsung. Αν ήθελα στο κάτω κάτω να βρω μερικά best buy, ή να μάθω τι προτείνουν οι παπαγάλοι του ίντερνετ, με ένα googling μερικών ωρών έκανα τη δουλειά μου. Μερικά σχόλια επιπλέον: το σύστημα είναι επαγγελματικό, θα δουλέψει επαγγελματικά CAD και EDA σε Windows 10 και κάποιες εφαρμογές Linux, μέσα από Vmware. Όταν ξεκινάς με ένα budget 1300€, θέλεις ποιότητα και αξιοπιστία, και όχι συμβουλές για παιχνιδομηχανές. Αυτά τα λίγα και παρακαλώ να μην ξεκινήσει νέα επίθεση, γιατί ειλικρινά δεν έχω όρεξη για τέτοια. Αν είναι εύκολο κάποιος mod να κλειδώσει το θέμα αυτό. Ευχαριστώ.
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Όταν κάποιος ανοίγει θέμα προφανώς και ζητά συμβουλές. Και οι οι συμβουλές θα γίνουν από "ειδήμονες". Από ποιον περίμενες να πάρεις γνώμη από την Σάσα Μπάστα? Και συνεχίζεις να λες ασυναρτησίες. Δεν εχω κανένα κόλλημα με τους Samsung. Μάθε λοιπόν και τον crucial έχω πάρει και τον Samung PRO και τον Samsung EVO και Plextor και τον Sandisk Ultra II και OCZ ARC 100 και Μ.2 και φυσικά έχω δοκιμάσει και άλλους δίσκους όπως τον Sandisk Extreme. Αν θες αποδείξεις μπορώ να ανεβάσω και φωτό από τους ssd αλλά benchmarks.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Και συνεχίζεις να λες ασυναρτησίες. Λίγο την γλώσσα που χρησιμοποιείς αν πρόσεχες παραπάνω, θα μπορούσες να μην την σπάς στον άλλον. Αλλα μπορεί και να ζητάω πολλά νομίζω... Από όλη αυτή τη συζήτηση που έγινε, για την ιστορία θα σου αναφέρω, αγόρασα και έναν Samsung EVO 850 500GB για κάποιο άλλο σύστημα, τις HyperX 2400 για ελαφρό O/C και λόγω της πολύ καλής ψήκτρας που διαθέτουν, πήρα ιδέες για τροφοδοτικά και κατέληξα στο πολύ καλό και ακριβό Corsair, όπως η γενική εικόνα που πήρα στο τι κυκλοφορεί τώρα για ένα συγχρονο σύστημα, και αυτός ήταν ο λόγος του θέματος, να δω τι παίζει χωρίς να διαβάσω το μισό insonnia. Δεν ξέρω για την ηλικία ορισμένων από εσάς, λίγο καλύτερο ύφος γραφής δεν θα πείραζε κανέναν, νομίζω ότι θα ωφελούσε το προφίλ σας.
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Οπως ειπα καλες αγορες αλλα καλο ειναι να μην βγαζεις γρηγορα συμπερασματα για καποιους από 1-2 αυτόκλητους "ειδήμονες" του φόρουμ και επισης μπορει να μην γραφεις οπως λες με επιθετικο υφος αλλα τετοια σχολια καλο ειναι να λειπουν Αν ανοίξω δεύτερο ή τρίτο θέμα, παρακαλώ να μην απαντήσεις, ομοίως και ο φίλος παραπάνω με το κόλλημα στους Samsung.Αν ήθελα στο κάτω κάτω να βρω μερικά best buy, ή να μάθω τι προτείνουν οι παπαγάλοι του ίντερνετ, με ένα googling μερικών ωρών έκανα τη δουλειά μου. αυτός ήταν ο λόγος του θέματος, να δω τι παίζει χωρίς να διαβάσω το μισό insonnia. Αν ήθελα στο κάτω κάτω να βρω μερικά best buy, ή να μάθω τι προτείνουν οι παπαγάλοι του ίντερνετ, με ένα googling μερικών ωρών έκανα τη δουλειά μου. Τελος μαλλον δεν προσεξες τι εγραψες παραπανω γιατι εν μερη το ιδιο πραγμα ειναι. Για την ιστορια μονο να σου πω οτι δεν ξερω τι θες να πεις και για ποιους παει το παπαγαλοι του internet αλλα καλο ειναι να θυμασαι οτι ο αλλος στα περισσοτερα forum ασχολειται να βοηθησει τον αλλον χωρις χρηματικο ανταλλαγμα. Και μας λοιπον οι γνωμες που δινουμε για αρκετα πραγματα βασιζονται στο τι γραφεται στο internet που λες. Αλλιως σιγα μην εχουν περασει ολα τα τροφοδοτικα,μνημες ram,ψυκτρες,κουτια κλπ απο τα χερια μας για να μπορουμε να εκφερουμε προσωπικη αποψη. Αυτα τα ολιγα πανω στα τελευταια,χωρις ορεξη για επιθεσεις και χαρακτηρισμους.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Το παπαγάλοι του ίντερνετ, αναφέρεται σε χρήστες που ανακυκλώνουν τα best buy διαφόρων αμφίβολης προέλευσης και εγκυρότητας κριτικών για HW, από σελίδες του ίντερνετ, κυρίως εξωτερικού. Είναι οι σχολιαστές που θα σου βγάλει ένα απλό googling, όπως "best ssd" κτλ. Άμα θέλεις να αρχίσω τώρα το παιχνίδι των παραθέσεων, θα βγάλω κι εγώ τις 5-6 ατάκες που ξεκίνησε όλο το σκηνικό αλλά δεν έχει νόημα. Από το insomnia απέχω συστηματικά για αυτούς τους λόγους και όσες φορές αποφασίζω να συμμετάσχω προκύπτουν οι ίδιοι λόγοι ξανά και ξανά. Όταν σε κάποιον λες με τρόπο, ΟΚ δεκτή η ένσταση σου για τους Crucial, μπορούμε να πάμε παρακάτω ο άλλος και το γράφει άλλες 3 φορές, ξανά και ξανά, μήπως δεν το εμπεδώσω, τι άλλο μου μένει να κάνω; Σας το έγραψα ήδη αλλά δεν το καταλάβατε. Αν θέλετε να το παίζετε ειδήμονες, να βρείτε άτομα της ηλικίας σας. Μου είναι εξαιρετικά κουραστικό να παίζω την κολοκυθιά.
Koulis32 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 http://www.e-shop.gr/case-zalman-z3-plus-black-p-PER.806969 Για κοιτά και αυτό το κουτάκι, γιατί έχω κανει 3συστηματακια τώρα τελευταία και το έχω βάλει και στα 3,και είναι σούπερ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα