Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μπορεί ναι και Intel αλλά όχι τον crucial που αναφέρει στο 1ο post. άκυρο sorry
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) thx για τις προτάσεις, τον Crucial τον έχω ήδη παραγγείλει. Έχω ήδη έναν σε φορητό Dell και πάει περίφημα. Έχει κάποια features που μόνο η Pro σειρά της Samsung δίνει. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2016 από Tasos
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μεταξύ αυτών των δύο, τι λέτε; THERMALTAKE W0492 LONDON 550W GOLD CORSAIR CS550M 550W 80 PLUS GOLD Τιμές υπάρχουν και χαμηλότερες.
koolisk6 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 στα 550 watt δεν υπαρχει καλυτερο τροφοδοτικο απο αυτο http://www.skroutz.gr/s/7640063/EVGA-SuperNOVA-550-G2.html το απολυτο δεκαρι σε reviews και ειμαι ηδη κατοχος 2 τετοιων και στα 2 συστηματα μου απολυτα ικανοποιημενος
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Γι' αυτό τι λες; http://www.skroutz.gr/s/7593481/Corsair-RMx-Series-550W.html
koolisk6 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 δε λεω, γιατι δε το εχω δουλεψει να εκφερω ολοκληρωμενη γνωμη, στα χαρτια καλο φαινεται παντως αν και εχω ακουσει αρκετα παραπονα για fan στα corsair
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 thx για τις προτάσεις, τον Crucial τον έχω ήδη παραγγείλει. Έχω ήδη έναν σε φορητό Dell και πάει περίφημα. Έχει κάποια features που μόνο η Pro σειρά της Samsung δίνει. Όλοι οι ssd γρήγοροι φαίνονται φίλε μου αλλά προτιμάς ένα ssd από έναν άλλον ο οποίος έχει δείξει ότι είναι αξιόπιστος και έχει 5 χρόνια εγγύηση από τα 3 του crucial στα ίδια χρήματα? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Με αυτό το θέμα της αξιοπιστίας δεν ψήνομαι, την τεχνολογία 3D V-NAND. Θα προτιμήσω την απλή και δοκιμασμένη τεχνολογία NAND, παρά τις marketing εγγυήσεις της Samsung, που άπαξ και χάσω τα δεδομένα μου, το κόστος των 150 € είναι πατατάκια, μπροστά στην ζημιά που θα υποστώ. Θα ξεκαθαρίσω, επειδή βλέπω πως επιμένεις, πως αξιόπιστη σειρά είναι η Pro και όχι η Evo, την οποία θεωρώ λιγότερο αξιόπιστη από την ΜΧ200.
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Επιμένω για την αξιοπιστία για ο evo έχει δείξει από πολύ κόσμο ότι είναι αξιόπιστος. Το είναι TLC ή είναι 3D V-NAND ή ότι άλλο θες ποσώς με ενδιαφέρει. Τόσος κόσμος μα τόσο κόσμος δηλ. που έχει αγοράει τον evo είναι χαζός? Ή τα παιδιά που τον προτείνουν εδώ μέσα δεν ξέρουν τι τους γίνεται? Απορώ πως τον βρίσκεις λιγότερο αξιόπιστο από τον ΜΧ200. Καλή επιλογή.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Κοίτα, επειδή προτείνει κάποιος κάτι, χρησιμοποιεί κάποια υποκειμενικά κριτήρια δηλαδή, καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να έχει την απαίτηση να γίνουν και θέσφατα από τους άλλους. Αν δεν ξέρεις ποιες είναι ακριβώς οι ανάγκες του άλλου, δεν μπορείς να κρίνεις υποκειμενικά. Ο 850 Evo πιθανότατα είναι πιο γρήγορος σε σημεία ή σε πραγματικές εφαρμογές από τον MX200. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ειδικά για παιχνίδια, που είναι τελικά οι χρήστες τους, ζητάνε και τον πόντο στην διαφορά. Επειδή όμως έχω φάει στη μάπα, σε εντελώς κακιά φάση που δεν σου την εύχομαι, την απώλεια πολύ σημαντικών δεδομένων από 840 Evo, την περίφημη τεχνολογία της Samsung θα την παρακάμψω στο θέμα SSD. Δεν είναι θέμα χαζομάρας ή μη, άμα διαβάσεις τα σωστά τεχνικά άρθρα, θα καταλάβεις το ρίσκο. FYI: Η Dell συνιστά Cucial σαν upgrade στα Latitude (επαγγελματική σειρά) για θέματα διαχείρισης θερμότητας, τα συγκεκριμένα ζεσταίνονται αρκετά παραπάνω από τον ανταγωνισμό. Επίσης τότε με τον 840 Evo, μου είχε δώσει μια εντύπωση αισθητής πτώσης της απόδοσης με τον χρόνο, μέχρι που ψόφησε. Μπορεί να έφταιγε κι ο συγκεκριμένος φυσικά. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2016 από Tasos
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ο 840 ναι είχε θέματα. Ο 850 όπως και ο προηγούμενος από τον 840 ο 830 δεν είχαν θέματα. Μην τα μπερδεύεις. Αν π.χ. ένα μοντέλο της Mercedes είχε πρόβλημα τι σημαίνει αυτό? Ότι όλα τα αυτοκίνητα της Mercedes είναι μάπα? Βάλε καλά στο μυαλό σου ότι απώλεια δεδομένων μπορείς να πάθεις με οποιονδήποτε δίσκο/ssd. Πλήρη αξιοπιστία δεν υπόσχεται κανένας. Και αυτό το ξέρεις πολύ καλά. Θα έπρεπε εσύ να μεριμνήσεις να έχεις αντίγραφα. Αυτό το λέω συνεχώς. Έχει μαλλιάσει η γλώσα μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Γι' αυτό τι λες; http://www.skroutz.gr/s/7593481/Corsair-RMx-Series-550W.html Παράπονα και προβλήματα θα ακούσεις για όλες τις εταιρίες και για τα g2 της evga. Τα δικά της είναι κατασκευασμένα απο την superflower και τα ακριβά corsair (και) απο τη seasonic. Και οι δύο κορυφαίες η δεύτερη κατασκευάζει κάποια xfx όπως αυτά που σου παράθεσα. Άν και δεν σου πρότεινα psu των 100€ για ευνόητους λόγους, άν αποφασίσεις να τα δώσεις πάρε το rmx για τα δέκα χρόνια εγγύηση. Τα evga g2 750 850 κλπ έχουν και αυτά δεκαετή. Άν γνωρίζει ο φίλος που προηγουμένως είπε πως τα έχει, υπάρχει περίπτωση κάνοντας registration να παίρνεις +3 και για το 550 οπότε μία η άλλη.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 BlueBlood7, νομίζω ότι γίνεσαι λίγο επιθετικός και αρχίζει να μη μου αρέσει η συζήτηση αυτή, sorry. Η αξιοπιστία είναι στατιστικό θέμα, δεν είναι άσπρο-μαύρο. Πιο αξιόπιστη τεχνολογία στους SSD είναι η MLC από την TLC, γι' αυτό και η σειρά 850 Pro κάνει τα διπλά από την Evo 850. Αν ήθελα να ξανοιχτώ, θα διέθετα εκεί, ίσως να το μετάνοιωσα κιόλας που δεν πήρα έναν 850 Pro 250GB, αφού έτσι κι αλλιώς θα χρησιμοποιήσω και HDD στο σύστημα. Επειδή η V-NAND TLC δεν έχει δοκιμαστεί για επαρκές χρονικό διάστημα, όπως η απλή MLC του Crucial, δεν μπορείς να εκτιμήσεις τι θα γίνει μετά από μερικά χρόνια, και σε αυτό το θέμα θα μιλήσει η στατιστική και όχι τα 5-yrs guaranty της Sammy. Και στη συχνότητα των backup υπάρχει επίσης θέμα για όλους τους απλούς χρήστες, δεν έχουμε server 24/7 να τον βάλουμε στον αυτόματο.
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Την επιθετικότητα που την είδες? Προφανώς την βγάζεις από το μυαλό σου. Την έπαθες. Δεν κράτησες αντίγραφα όπως όφειλες και ψάχνεις να την πεις στους άλλους. Την τελευταία πρόταση καλύτερα να μην έγραφες. Εντελώς άσχετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα