DrunknMunky Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Παιδια εχω το s6 εδω και ποσο καιρο και δεν εχει ερθει ακομα η αναβαθμιση σε marahmallow!Το κινητο ειναι AUT ελβετικο. Τι φαση? Εχω εκνευριστει με τη samsung σε αυτο τον τομεα!!!!! Ειναι δυνατον κινητο ναυαρχιδα να εχει ακομα lollipop και κινητα των 200 να εχουν marshmallow out of the box. Σκεφτομαι σοβαρα να στειλω μηνυμα
DrunknMunky Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Το εχω κανει και παλι τιποτα! Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να περασω αλλο firmware.
panos- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Κατέβασε την επίσημη rom για το μοντέλο σου και φλάσαρε την μέσω ODIN. Δεν χάνεται η εγγύηση και δεν γράφει ο KNOX. 2
DrunknMunky Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δεν γνωριζω καθολου τη διαδικασια. Υπαρχει περιπτωση να παει κατι λαθος και να μην ανοιγει το κινητο η κατι τετοιο?
DrunknMunky Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Θα το ψαξω αν και φοβαμαι μη παει κατι λαθος. Επισης θα ηθελα να στειλω ενα μηνυμα στη samsung να τους ξεχ@@σω για το ανυπαρκτο support. Οταν ειναι να μας παρουν χρηματα απο την τσεπη ολα καλα και μετα ....
panos- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Θα το ψαξω αν και φοβαμαι μη παει κατι λαθος. Επισης θα ηθελα να στειλω ενα μηνυμα στη samsung να τους ξεχ@@σω για το ανυπαρκτο support. Οταν ειναι να μας παρουν χρηματα απο την τσεπη ολα καλα και μετα .... Η Samsung έδωσε την αναβάθμιση και είναι θέμα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας από όπου είναι τα κινητά, στην περίπτωσή σου η Ελβετία. Τι μοντέλο έχεις; Για το F βλέπω ότι έχει βγει η αναβάθμιση για το δίκτυο της Swisscom, εδώ. Για το I δεν υπάρχει εγγραφή για δίκτυο Ελβετίας, ωστόσο το F και το Ι έχουν αναβαθμιστεί εξ ολοκλήρου στην 6,0,1.
heavyrain Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Αναλογα την χωρα προελευσης παει η ημερομηνια των αναβαθμισεων, εγω την εχω απο τον φεβρουαριο, ειναι απο πολωνια το δικο μου αν θυμαμαι καλα.
DrunknMunky Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Το swisscom εχουν κωδικο swc το δικο μου εχει aut. Ειναι και τα 2 ελβετικα απλα το δικο μου δεν ειναι swisscom ο κωδικος ειναι sm-920f
Belisarius Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δες ένα video στο youtube και θα τα καταφέρεις. Αν δεν νιώθεις σίγουρος, μπορείς να βρεις κάποιον γνωστό που γνωρίζει κάτι παραπάνω. Και στο S6 της αδερφής μου έχει έρθει εδώ και πολύ καιρό.
panos- Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Αναλογα την χωρα προελευσης παει η ημερομηνια των αναβαθμισεων, εγω την εχω απο τον φεβρουαριο, ειναι απο πολωνια το δικο μου αν θυμαμαι καλα. Εχουν αναβαθμιστει ολοι οι παροχοι συμφωνα με το Sammobile.
DrunknMunky Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δηλαδη εχουν παρει ολα τα s6 marshmallow εκτος το δικο μου? Εψαξα στο sammobile και το csc μου λεει ακομα 5.1.1
NateU4 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ακριβος το ιδιο και εγω.Τραβιεμαι απο τον μαρτιο και εγω εχω 920f AUT.Πραγματικα εδν ξερω τι παιζει προσπαθησα απο Odin μου εγραψε φαιλ και ανγκαστικα να κανω factory reset για να το σωσω.Μου φαινεται μεχρι να αλλαξουμε κινητο θα μεινουμε με την 5.0.1 δεν υπαρχει λυση
DrunknMunky Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Σκεφτομαι να στειλω μηνυμα στην samsung της ελβετιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα