Προς το περιεχόμενο

Το Pokemon Go διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι μαλακιες ειναι αυτες...Γι αυτο εχουν χαζεψει ολα τα πιτσιρικια....αντι να κυνηγανε καμια γκομενα , η καμια μπαλα ...κυνηγανε τα pokemon...

Πες την αλήθεια.Έκανες τη μαλακία και πήρες windows phone.

• Like 17
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπέρτατη μουφα το έβαλα λίγο θες το έπαιξα 5 λεπτά και απλά δεν πολύ χαζό παιχνίδι χωρίς κανένα νόημα. Χίλιες φορές να ξανά παίξω την Pokemon Red/silver παρά αυτο το έκτρωμα. Κρίμα να βγαίνουν τέτοια παιχνίδια. Ο Θεός να τα κάνει παιχνίδια δηλαδή.

• Like 2

Υπέρτατη μουφα το έβαλα λίγο θες το έπαιξα 5 λεπτά και απλά δεν πολύ χαζό παιχνίδι χωρίς κανένα νόημα. Χίλιες φορές να ξανά παίξω την Pokemon Red/silver παρά αυτο το έκτρωμα. Κρίμα να βγαίνουν τέτοια παιχνίδια. Ο Θεός να τα κάνει παιχνίδια δηλαδή.

Το παιχνίδι προυποθέτει να βγεις να περπατήσεις,να πιάσεις ποκεμον,να ανταλλάξεις με άλλο κόσμο.Πώς ακριβώς τα έκανες όλα αυτά σε 5 λεπτά?Σε 5 λεπτά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πιάσεις το strater που σου δίνει.Γιαυτό κάτσε εσύ κλεισμένος στο δωμάτιο σου να παίζεις ss ενώ οι άλλοι είναι στα πάρκα και στις πλατείες και περνάνε καλά.

Το παιχνίδι προυποθέτει να βγεις να περπατήσεις,να πιάσεις ποκεμον,να ανταλλάξεις με άλλο κόσμο.Πώς ακριβώς τα έκανες όλα αυτά σε 5 λεπτά?Σε 5 λεπτά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πιάσεις το strater που σου δίνει.Γιαυτό κάτσε εσύ κλεισμένος στο δωμάτιο σου να παίζεις ss ενώ οι άλλοι είναι στα πάρκα και στις πλατείες και περνάνε καλά.

Ρε μαστορα εισαι με τα καλα σου?Θα βγεις εξω και θα εισαι κολλημενος στο κινητο που θα περνας καλα?Θα περναει απο διπλα η κοπελια και εσυ εκει στο pokemon?Αν θελω να βγω εξω βγαινω για τρεξιμο γυμναστικη μπαλιτσα κτλ οχι για να ειμαι με το κινητο στο χερι.Τι σκατα μοδα ειναι αυτη.

Παω σε μπαρακι με την παρεα μου να την πεσουμε σε καμια κοπελια και οι περισσοτερες ειναι με το κινητο στο χερι και περιμενουν το like απο τον γκομενο στην αλλη ακρη της Ελλαδας.

Ειχαμε το facebook τωρα εχουμε και το pokemon go.Αντε και εις χειροτερα.

• Like 9

maxresdefault.jpg

Ουτε το ενα ουτε το αλλα αλλα αμα δεν είσαι πάνω από 30 ειναι δύσκολο το πως το εχεις καταφέρει

41. Τα πόκεμον βγήκαν-διαβάζω- το 1995. Οι, είχα άλλες ασχολίες τότε.

Ετών 32, η γυναίκα μου 23,μια χαρά το διασκαδεζουμε το πόκεμον. Το διασκεδάζει και ο σκύλος που οι βόλτες του έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Όχι δεν μεγάλωσα με ποκεμον, το μόνο που γνώριζα ήταν το πικατσου. Ακόμα και τώρα κανένα ενδιαφέρον δεν έχω να τα μάθω. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι εκεί που θα ήμασταν σπίτι ή για καφέ, η ρουτίνα άλλαξε και μπήκε η βόλτα στην ζωή μας.

Το ποκεγκο δεν είναι παιχνίδι με την παραδοσιακή έννοια. Είναι για τον καθένα κάτι διαφορετικό. Προφανώς και θα έχει haters... Αλλος περνά την ώρα του στο Pc, αλλος να δει σειρές, άλλος στα μπαρ, αλλος σε κωλαδικα, άλλος στα χασισια. Άλλοι πάλι προτιμούν να κάνουν τη βόλτα τους, και με τη συγκεκριμένη εφαρμογή απέκτησε το κάτι παραπάνω.

• Like 3

ωραια τα ειπαμε με το αν ειναι ωραιο η οχι το game και το αν τρωει πολλα mb η οχι.Με την μπαταρια του κινητου που την καταπινει σαν τρελο εχουμε να πουμε κατι?θα γινει καποια βελτιωση?γιατι και γω παιζω αμα θελω να παω καπου μακρια με τα ποδια για να μην ειναι βαρετος ο δρομος αλλα ρε παιδι μου με 90% φευγω απτο σπιτι με 50% φτανω εκει που θελω..να παρω καμια μπαταρια αυτοκινητου και κροκοδειλακια? γιατι το power bank εχει αρχησει και ιδρωνει :P

• Like 1

Ρε μαστορα εισαι με τα καλα σου?Θα βγεις εξω και θα εισαι κολλημενος στο κινητο που θα περνας καλα?Θα περναει απο διπλα η κοπελια και εσυ εκει στο pokemon?Αν θελω να βγω εξω βγαινω για τρεξιμο γυμναστικη μπαλιτσα κτλ οχι για να ειμαι με το κινητο στο χερι.Τι σκατα μοδα ειναι αυτη.

Παω σε μπαρακι με την παρεα μου να την πεσουμε σε καμια κοπελια και οι περισσοτερες ειναι με το κινητο στο χερι και περιμενουν το like απο τον γκομενο στην αλλη ακρη της Ελλαδας.

Ειχαμε το facebook τωρα εχουμε και το pokemon go.Αντε και εις χειροτερα.

Τελικά δεν κατάλαβα... η κοπελιά θα περνάει και εμείς θα κοιτάμε τα πόκεμον ή η κοπελιά θα είναι με το κινητό στο χέρι περιμένοντας το like από τον γκόμενο στην άλλη άκρη της Ελλάδας; Εγώ πάντως μια χαρά βλέπω κοπέλες να παίζουν pokemon go είτε με το αγόρι τους είτε μόνες τους. 

Όλη τη νύχτα στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής είχε ΖΕΥΓΑΡΙΑ που περίμεναν τα πόκεμονς να εμφανιστούν (είχαν βάλει 3 lures-όσοι έχουν παίξει το παιχνίδι καταλαβαίνουν) και μάλιστα οι κοπέλες ήταν και όμορφες.(όχι ότι αυτό έχει σημασία αλλά επειδή οι προκαταλήψεις εδώ μέσα πάνε σύννεφο) Αν τύχει να περνάτε από εκεί ξημερώματα Κυριακής πηγαίνετε να πείτε σε όσους παίζουν ότι δεν πηδάνε.

King2009, επειδή πραγματικά σε εκτιμώ, καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να μπεις στο νόημα του παιχνιδιού και είναι θεμιτό αυτό. Αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι το gaming δεν είναι παιδική ασθένεια. Εσένα μπορεί να σε θεωρήσει κάποιος ΄΄χαζό΄΄ επειδή παίζεις puzzle games, δεν θα το θεωρήσεις κουλό; 

Προσωπικά εμένα δεν με πειράζουν τόσο αυτά που γράφονται για το pokemon go συγκεκριμένα. Με πειράζει η νοοτροπία ότι το gaming γενικότερα είναι μια παιδική ασθένεια και πως ο καθένας θα έπρεπε μόνο να δουλεύει ή να κυνηγάει τα κουτσούβελα του με τη γυναίκα του ή να κάνει κάτι που ο καθένας προσωπικά δεν το θεωρεί χάσιμο χρόνου. Για μένα δεν υπάρχει χάσιμο χρόνου στο ο,τιδήποτε μας ευχαριστεί. 

Περιμένουμε να ΄΄ψοφήσουν΄΄ οι γηραιότεροι μπας και αλλάξει η νοοτροπία αυτή. Το να βλέπω νεότερους να λειτουργούν με λογική παππούδων είναι λυπηρό.

• Like 3

Εγώ εργάζομαι ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων DD σε μια εταιρεία με Net Worth 140 δις λίρες και ναι μόλις κατέβασα την εφαρμογή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί στο να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει. Προτείνω να αρχίσει να πέφτει σβήσιμο στα σχόλια που είναι είτε προσβλητικά είτε ενοχλητικά είτε ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. 

Διαφωνώ, άστα να υπάρχουν και αυτά για να φαίνεται η βλακεία ορισμένων σε όλο τους το μεγαλείο. 

Edit: Είμαι hardcore, δεν παίζω pokemon go, μόνο την original σειρά. 

• Like 1

Έχει να σκοτωθεί κόσμος πάντως:

https://www.youtube.com/watch?v=Ouo0IjLOvNA

Τώρα το βλέπουμε σε προειδοποιητικό βίντεο, αύριο-μεθαύριο σε πραγματικό

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...