zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ti είναι τα pokemon; παιδικό σαν το μικρό μου πόνυ; Ειλικρινά με δύο λόγια για ένα λίγο πιο παλιό. Αν και εντάξει παίζω λίγο ακόμα. Τώρα ξεκίνησα fallout 4 το τσίμπησα στα steam sales . Αισθάνομαι προηγούμενου αιώνα τύπος. Διάβασε το άλλο άρθρο στα νέα, που λέει για το φαινόμενο pokemon. Μου έλυσε κι εμένα αρκετές απορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Στο χωριό μου τώρα που θα ανέβω (1700 μέτρα υψόμετρο) υπάρχει περίπτωση να πετύχω κανένα ή αδίκως θα κατεβάσω την εφαρμογή; Ε, 'κει πάνω στο βουνό, κάνα Geodude ίσως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ένα τρικ για να ξκινησετε με τον πικατσου. Την πρώτη φορά που ανοιγεις το παιχνίδι σου πετάει ένα πόκεμον και σου λέει να το πιάσεις. Το αγνοεις και αρχίζεις και περπατας. Όσο περπατας εξαφανίζει τα προηγούμενα και εμφανίζει αλλά. Στο 5ο spawn σου εμφανίζει και τον πικατσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Τα WP κλασικά κατουράνε στο πηγάδι και δεν θα βγει ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mangeo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Η πλάκα είναι ότι παίζουν περισσότερο άτομα ηλικίας 20-30 παρά (πιτσιρίκια) Είναι η ηλικία που "μεγάλωσε" με τα Pokemon..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Είναι η ηλικία που "μεγάλωσε" με τα Pokemon..... Ακριβώς αυτό. Είναι οι παιδικές μας αναμνήσεις (26άρης εδώ)! Κι εγώ θα δοκίμαζα ένα καινούριο παιχνίδι Pokemon, αλλά η φιλοσοφία του συγκεκριμένου δε μ' αρέσει. Κάτι σε πιο κλασικό στυλ (που μένεις μεσ' το σπίτι σου ), ίσως κάνα remake των Gen. I & II, θα ήταν σιγουράκι για να το τιμήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxdjo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ακριβώς αυτό. Είναι οι παιδικές μας αναμνήσεις (26άρης εδώ)! Κι εγώ θα δοκίμαζα ένα καινούριο παιχνίδι Pokemon, αλλά η φιλοσοφία του συγκεκριμένου δε μ' αρέσει. Κάτι σε πιο κλασικό στυλ (που μένεις μεσ' το σπίτι σου ), ίσως κάνα remake των Gen. I & II, θα ήταν σιγουράκι για να το τιμήσω. H Gen 1 έχει remake Fire Red / Leaf Green (GBA) και η Gen 2 Soul Silver/Heart Gold (3DS) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα