Προς το περιεχόμενο

Το Pokemon Go διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε μαστορα εισαι με τα καλα σου?Θα βγεις εξω και θα εισαι κολλημενος στο κινητο που θα περνας καλα?Θα περναει απο διπλα η κοπελια και εσυ εκει στο pokemon?Αν θελω να βγω εξω βγαινω για τρεξιμο γυμναστικη μπαλιτσα κτλ οχι για να ειμαι με το κινητο στο χερι.Τι σκατα μοδα ειναι αυτη.

Παω σε μπαρακι με την παρεα μου να την πεσουμε σε καμια κοπελια και οι περισσοτερες ειναι με το κινητο στο χερι και περιμενουν το like απο τον γκομενο στην αλλη ακρη της Ελλαδας.

Ειχαμε το facebook τωρα εχουμε και το pokemon go.Αντε και εις χειροτερα.

αν δεν μπορείς να σταυρώσεις γκόμενα ούτε τώρα που όλοι ασχολούνται με το παιχνίδι άρα περισσότερες γκόμενες για τους λίγους τότε τι να σου πώ...μήπως να το ξεκίναγες και εσύ;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μ' αρεσει που μερικοι εξυπνακηδες κραζουν το Pokemon GO εχοντας ως επιχειρημα μερικα ατυχηματα απο ηλιθιους που δεν ακολουθουν την προειδοποιηση του παιχνιδιου για ασφαλης διασκεδαση ενω συμβαινουν διαρκως πολλα περισσοτερα ατυχηματα απο ηλιθιους που οδηγουν ενω ειναι μεθυσμενοι, που την εχουν δει Fast and Furious, δεν εχουν διπλωμα, ειναι απασχολημενοι με το κινητο τους (κι οχι για να παιξουν Pokemon GO) ενω οδηγανε, που εχουν τον ΚΟΚ γραμμενο στα παλια τους τα παππουτσια ...αλλά οχι, το Pokemon GO ειναι το προβλημα.

Επισης χιλιες φορες καλυτερο να κυνηγας εικονικα τερατακια παρα να κυνηγας άλλα ατομα επειδη δεν γουσταρεις την φατσα του και τα πολιτικοκοινωνικα του πιστευω ή να σπας αμαξια και βιτρινες καταστηματων επειδη ετσι νομιζεις οτι θα καταπολεμησεις τον μπαμπουλα του καπιταλισμου.

• Like 2

Επισης χιλιες φορες καλυτερο να κυνηγας εικονικα τερατακια παρα να κυνηγας άλλα ατομα επειδη δεν γουσταρεις την φατσα του και τα πολιτικοκοινωνικα του πιστευω ή να σπας αμαξια και βιτρινες καταστηματων επειδη ετσι νομιζεις οτι θα καταπολεμησεις τον μπαμπουλα του καπιταλισμου.

ε για αυτο σε γ....ε και δε μιλας διατηρωντας σε, σε ληθαργο με τετοιες ''πρωτοποριες''... 

ε για αυτο σε γ....ε και δε μιλας διατηρωντας σε, σε ληθαργο με τετοιες ''πρωτοποριες''...

Σε λήθαργο βρίσκονται τα πιόνια ακροδεξιών κι ακροαριστερών παρατάξεων που δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα. Γιατί νομίζεις ότι τα liberal media ρίχνουν λάσπη στο Pokemon GO; Επειδή ο κόσμος ασχολείται μ ένα παιχνίδι που τους ενώνει αντί να ασχολούνται με ρατσιστικά κινήματα τύπου Black Lives Matters τ' οποιά διχάζουν τον κόσμο και χρησιμοποιούν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί για τις δικές τους σκοπιμότητες.

Αλλά μιας κι είσαι τόσο αφυπνισμένος πολτικά, θα 'θελα ν' ακούσω και την δικιά σου άποψη επί του θέματος.

Επισκέπτης

Εφαγα μπαν 15 μερες για το παρακατω ποστ...

"πες μου οτι ανάβεις φωτιά με πέτρες και τώρα είσαι στο να ανακαλύψεις τον τροχό"  επειδη διαφωνουσα με την "τεχνολογικη προσέγγιση κάποιου στο θέμα windows 10 bloatware...

βλέπω ότι πολύ επιλεκτικά οι mods  αφήνουν διάφορους να εκφράζονται όπως γουστάρουν, την στιγμή που άλλους τους μπαναρουν για το παραμικρό....

περιμένω λοιπόν το επόμενο μπαν που θα μου ρίξουν, αφού το μνμ που έχω στην παράθεση δεν πρόκειται να το μπαναρουν ..... ώστε να δείξουν το πρόσωπο τους για άλλη μια φορά...

Δεν έχω καταλάβει κάτι. Αν σε μια περιοχή που είναι πολλοί χρήστες της εφαρμογής εμφανιστεί ένα pokemon το παίρνει όποιος προλάβει; Όποιος είναι πιο κοντά; Μπορεί να έχουμε και τσακωμούς δηλαδή;

Σόρυ για τη χαζή απορία :)

Δεν έχω καταλάβει κάτι. Αν σε μια περιοχή που είναι πολλοί χρήστες της εφαρμογής εμφανιστεί ένα pokemon το παίρνει όποιος προλάβει; Όποιος είναι πιο κοντά; Μπορεί να έχουμε και τσακωμούς δηλαδή;

Σόρυ για τη χαζή απορία :)

Όχι, όλοι μπορούν να το πιάσουν. Γι' αυτό αν είναι κάποιο σπάνιο μαζεύεται πολύς κόσμος.

• Like 1

Ti είναι τα pokemon; παιδικό σαν το μικρό μου πόνυ; Ειλικρινά με δύο λόγια για ένα λίγο πιο παλιό. Αν και εντάξει παίζω λίγο ακόμα. Τώρα ξεκίνησα fallout 4 το τσίμπησα στα steam sales . Αισθάνομαι προηγούμενου αιώνα τύπος. 

Ti είναι τα pokemon; παιδικό σαν το μικρό μου πόνυ; Ειλικρινά με δύο λόγια για ένα λίγο πιο παλιό. Αν και εντάξει παίζω λίγο ακόμα. Τώρα ξεκίνησα fallout 4 το τσίμπησα στα steam sales . Αισθάνομαι προηγούμενου αιώνα τύπος. 

Θα ελεγα την παρομοίωση με μικρο μου πονυ λίγο ακραία αλλά είναι και anime. Έκτος απο anime είναι και ένα franchise απο turned based rpg τα τελευταία 20 χρόνια 

Αν κάποιος για να αποφασίσει να βγει έξω θέλει κίνητρο Pokémon, συγνώμη, είναι λίγο ηλιθιος.

Από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό. Τουλαχίστον ρίχνει και περπάτημα και κάνει πιο ουσιαστική κοινωνικοποίηση. Οχι σαν αλλους βλαμενους που λενε "Παμε εξω για βολτα" και σαπιζουν ολη μερα σε μια καφετερια αποβλακωμενοι στα κινητα τους. Μεχρι και στο σινεμα ανοιγουν το κινητο τους για να τσεκαρουν Facebook και twitter ενω παιζει το εργο.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pokémon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...