brotrainer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Εγώ εργάζομαι ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων DD σε μια εταιρεία με Net Worth 140 δις λίρες και ναι μόλις κατέβασα την εφαρμογή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί στο να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει. Προτείνω να αρχίσει να πέφτει σβήσιμο στα σχόλια που είναι είτε προσβλητικά είτε ενοχλητικά είτε ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. 3
Belisarius Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Πέτυχα Moltres έξω από το σπίτι μου... Fearow ήταν. Τα legendary birds δεν έχουν βγει ακόμα για να πιαστούν αλλά υπάρχουν στον κώδικα. Κι εγώ μελετάω κάτι δείγματα από τη Ζάκρο αυτή τη περίοδο αλλά προφανώς δεν έχω δουλειά σύμφωνα με τους φωστήρες εδώ πέρα που όλα τα μετράνε με το χρήμα και με τα προσωπικά τους θέλω. 4
brotrainer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 E έτσι είναι φίλε. Εγώ τους έχω κόψει εδώ ούτε ειδήσεις δε διαβάζω έχω μεταφερθεί στο Gamespot στον τομέα της Nintendo και ασχολούμαι εκεί κάτι λίγα. Δεν ΜΠΟΡΩ αυτό τον αρνητισμό. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Οσοι το ειχαμε κατεβασμενο απο πριν, υπαρχει λογος να το σβησουμε και να το ξαναπερασουμε απο το store τωρα που ειναι επισημα διαθεσιμο ή δεν παιζει ρολο;
alxdjo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 E έτσι είναι φίλε. Εγώ τους έχω κόψει εδώ ούτε ειδήσεις δε διαβάζω έχω μεταφερθεί στο Gamespot στον τομέα της Nintendo και ασχολούμαι εκεί κάτι λίγα. Δεν ΜΠΟΡΩ αυτό τον αρνητισμό. Και καλά κάνεις. Επειδή η ζωή τους είναι μίζερη προσπαθούν να μιζεριάσουν και τους άλλους. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Προτείνω να αρχίσει να πέφτει σβήσιμο στα σχόλια που είναι είτε προσβλητικά είτε ενοχλητικά είτε ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Δεν θα μείνει τίποτα έτσι. Το 80% των σχολίων εδώ μέσα είναι σκέτη μιζέρια κι αρνητισμός.
Chocobo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Το είδα πρίν λίγο σε μια ανάρτηση και δεν μπόρεσα να μην το κλέψω 15
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Οσοι το ειχαμε κατεβασμενο απο πριν, υπαρχει λογος να το σβησουμε και να το ξαναπερασουμε απο το store τωρα που ειναι επισημα διαθεσιμο ή δεν παιζει ρολο; Όχι, δεν χρειάζεται. 2
Pokemon640 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μόλις αγόρασα iPhone 6s 128GB, ξέρετε από που μπαίνει η κασέτα για να παίξω pokemon go ? και που τη πουλάνε ; 10
foxgre Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Απο το πρωί παλεύω να παίξω και συνέχεια ειναι κάτω οι σέρβερ. Είπα να πάω κι εγώ μια φορά για jogging στη ζωή μου και εχει γαμηθει το συμπαν(server) 1
KaRouLi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ναι αυτο ειναι το φυσιολογικο, δεν σ αρεσουν οι γυναικες ε? Το πέτυχες, αυτό ακριβώς.. Σαΐνια είστε μερικοί. 2
Swimmer21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Το Official Topic στο Insomniahttp://www.insomnia.gr/topic/614846-pok%C3%A9mon-go-official-thread/page-1
pigeon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Παντως να λέμε την αλήθεια, δεν είναι παιχνίδι για όλους με τέτοια specs. Εφαγα πόρτα... - Compatible with Android devices that have 2GB RAM or more and have Android Version 4.4 - 6.0 installed.- Compatibility is not guaranteed for devices without GPS capabilities or devices that are connected only to Wi-Fi networks- Compatibility with tablet devices is not guaranteed.- Application may not run on certain devices even if they have compatible OS versions installed.- It is recommended to play while connected to a network in order to obtain accurate location information. Οσο για τη μίρλα εναντίον των gamers: Νισάφι ρε παιδιά, καθόλου φαντασία; Τα ίδια επιχειρήματα ακριβώς άκουγα από αρχές του '80, έξω, μπάλα, γκόμενες κτλ. Οπως γκρίνιαζε ο παππούς τότε, γκρινιάζει ο εγγονός του σήμερα. Ας μη γίνουμε όλοι γκομενιάρηδες και μπαλαδόροι να πούμε... Σε τί κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας Νικο. 4
Belisarius Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Φίλος το παίζει μια χαρά σε J5 με 1,5gb ram. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα