iceman33221 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 και επεσαν οι servers! χαχαχα! εαν διαβασετε κ τα σχολια στο google store ολοι γκρινιαζουν γιατι δεν μπορουν να παιξουν
Agnwstos_X Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Aυτό το gameplay το είχα και στο "Mozzies" το 2003 σε Symbian.. Ναι ρε φιλε, Siemens SX1! Το πρωτο μου smartphone! Ποσο τα σπαγε...! 2
Getapen Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μόνο εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή; Δυστυχώς μόνο εσύ φίλε μου. Άτιμο πράγμα η μοναξιά. Βαρύ σταυρό κουβαλάς. 1
Federer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Έσβησα εδώ και 5 ώρες το Pokemon Go και είμαι καλά. Δεν μου λείπει τίποτα. Ούτε να περπατάω ψάχνωντας Pokemon, ούτε οι Pokeballs, ούτε τα gym, ούτε τίποτα! Ήδη νοιώθω ανανεωμένος και το επίπεδο της ζωής μου βελτιώθηκε κατακόρυφα! Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο γιατί αυτά τα παιχνίδια μας αποξενώνουν και διαλύουν τον ιστό των κοινωνικών σχέσεων. Στην απόφαση μου αυτή πιστεύω συνέβαλε το γεγονός οτι έσβησα το Facebook και πλέον ακολουθώ vigan διατροφή. 20
Big Boss Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 σιγά μη σηκωθώ από το καναπέ για πιάσω ποκεμον θα βάλω ενα ωραίο προγραμματάκι που αλλάζει τη τοποθεσία μου και θα τα πιάσω όλα από το σπίτι 2
Getapen Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Έσβησα εδώ και 5 ώρες το Pokemon Go και είμαι καλά. Δεν μου λείπει τίποτα. Ούτε να περπατάω ψάχνωντας Pokemon, ούτε οι Pokeballs, ούτε τα gym, ούτε τίποτα! Ήδη νοιώθω ανανεωμένος και το επίπεδο της ζωής μου βελτιώθηκε κατακόρυφα! Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο γιατί αυτά τα παιχνίδια μας αποξενώνουν και διαλύουν τον ιστό των κοινωνικών σχέσεων. Στην απόφαση μου αυτή πιστεύω συνέβαλε το γεγονός οτι έσβησα το Facebook και πλέον ακολουθώ vigan διατροφή. Χωρίς να κάνεις group therapy θηρίο? Στην όποια υποψία για υποτροπη βγάζεις και πετάς τη μπαταρία στην Ε1 που φεύγουν πλοία για Δωδεκάνησα 2
nemo23 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 άντε και στα αυτόνομα VR... έρε τι έχει να γίνει
calculator Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 προδοσια φασισμος αισχροι και οι δυο https://www.youtube.com/watch?v=GCjdAPXv27w Η ανωμαλια ενηλικων στο μεγαλειο της.
Getapen Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 σιγά μη σηκωθώ από το καναπέ για πιάσω ποκεμον θα βάλω ενα ωραίο προγραμματάκι που αλλάζει τη τοποθεσία μου και θα τα πιάσω όλα από το σπίτι Ή είσαι Έλληνας ή δεν είσαι.. Respect! 4
kwstaskara Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ωραίος και έτσι έχασες το νόημα του παιχνιδιού σαν να μην παίζεις είναι. Το έβαλε όλος ο κόσμος γι αυτό φορτώθηκαν οι servers. Θέλει βελτίωση ας βάλουν να κάνουμε μονομαχιες μεταξύ μας χωρίς γυμναστήριο. Και ανταλλαγή Πόκεμον. Το καλύτερο mobile game αυτή την στιγμή. Ας κάνουν upgrade και τους servers. Οι haters κάνουν σαν τις γιαγιάδες του 60.επιτέλους ένα διαδραστικό mobile game θυμάσαι και τα παλιά τις καλές εποχές. 3
crash banticoot Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Αν βρειτε κανα ποκεμον μη το αφηστε νηστικο και αποτιστο αμαρτια ειναι.... (τωρα για τα παιδακια που εχουν αναγκη... μη με ρωτατε ... αυτα δεν παιζουν ποκεμον)
calculator Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Σωστά. Αυτό είναι το "φυσιολογικό", ε? Αφήστε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει στην ζωή του, αφήστε χαρακτηρισμούς τύπου είναι χαζό, είναι παιδικό, τράβα ψάξε καμιά δουλειά, είσαι μεγάλος γι' αυτά και ό,τι άλλη δικαιολογία υπάρχει και κοιτάξτε την δικιά σας ζωή. Εγώ είμαι 25 χρονών και θα το κατεβάσω να παίξω. Και τι σαν δηλαδή??? Δεν πάει συγκεκριμένα σε σένα φίλε μου, γενικότερα μιλάω. Ναι αυτο ειναι το φυσιολογικο, δεν σ αρεσουν οι γυναικες ε?
Human Soul Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Έσβησα εδώ και 5 ώρες το Pokemon Go και είμαι καλά. Δεν μου λείπει τίποτα. Ούτε να περπατάω ψάχνωντας Pokemon, ούτε οι Pokeballs, ούτε τα gym, ούτε τίποτα! Ήδη νοιώθω ανανεωμένος και το επίπεδο της ζωής μου βελτιώθηκε κατακόρυφα! Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο γιατί αυτά τα παιχνίδια μας αποξενώνουν και διαλύουν τον ιστό των κοινωνικών σχέσεων. Στην απόφαση μου αυτή πιστεύω συνέβαλε το γεγονός οτι έσβησα το Facebook και πλέον ακολουθώ vigan διατροφή. Είσαι μήπως και crossfit engineer atheist vegan feminist??? 3
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Πως να κλέψεις στο Pokemon Go: http://www.scienceagogo.com/technology/cheat-pokemon-go.shtml
Belisarius Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ναι αυτο ειναι το φυσιολογικο, δεν σ αρεσουν οι γυναικες ε? Άσε μας, κουκλίτσα μου. 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα