adi32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Επειδη δεν παιζει χρημα για τετραπιστονες κλπ εβλεπα αυτο με σπρευ και αυτο με πινελο http://www.mysonax.gr/autoshop/114-- Αξιζει τον κοπο για αισθητικους λογους ή θα φαινεται αηδια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Διαφωνώ κάθετα με το βάψιμο πάνω στο αυτοκίνητο. Αφού την κάνεις που την κάνεις τη δουλειά, ποιός ο λόγος να μην βγάλεις τελείως τη δαγκάνα και να το κάνεις σωστά; Άσχετα αν θα φαίνεται ή όχι, ή πόσο προσεκτικό θα γίνει το μασκάρισμα και το βάψιμο, είναι λάθος προσέγγιση. Ειδικά όταν για να κάνεις κάτι τέτοιο σημαίνει ότι αγαπάς το αυτοκίνητό σου και θέλεις να γίνονται σωστά οι δουλειές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 βγαινουν ευκολα ή ειναι παιδεμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Εξαρτάται πάντα από το αυτοκίνητο αλλά γενικά δεν θα το χαρακτήριζα δύσκολο. Πιο πολύ είναι η φασαρία του να αδειάσεις τα υγρά (εννοείται πως όταν μιλάμε για "βγάλσιμο" εννοούμε τελείως και όχι να κρέμεται η δαγκάνα από το μαρκούτσι) και μετά την επανατοποθέτηση να ξαναβάλεις υγρά και να εξαερώσεις. Αν όμως έχεις πάνω από πχ 2 χρόνια να αλλάξεις υγρά, ίσως είναι ευκαιρία να κάνεις και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Αν δεν ξερεις μην το κάνεις, καταρχην τα σωληνακια θελουν ειδικο κλειδι, θελει να βγαλεις τα φρενα,ζητημα αν μπορεσεις, ζητημα αν τα ξαναβαλεις σωστα, αν κανεις σωστη εξαερωση και δεν φυγεις χωρις φρενα. Πρωτα πρεπει να πας πισω το εμβολο, σε σενα θα ναι μανικι αν ειναι τεσσερα, να βγαλεις την δαγκανα, τωρα τα καινουργια εχουν περιεργει βιδα συνηθως αστερακι, να προσεξεις που θα πεσουν τα υγρα, παντος οχι πανω στα χερια σου, παιρναει μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 πφφφφ.........το καταντησες εγκατασταση windows 2000............εβγαλες ποτε δαγκανες?ειπαμε οτι θελει προσοχη,οχι οτι δεν γινεται ,ειδικα απο εραστη της αυτοκινησης ......το ειδικο κλειδι που θελουν τα σουληνακια ποιο ειναι?το 10-12ρακι πολυγωνο?(για ασφαλεια της βιδας,αλλιως και με γερμανικο κανεις την δουλεια ..) ...αμ το αλλο?μην πεσουν στα χερια τα υγρα?σου εμειναν οι οδηγειες για τα dot 3 αλλα εδω και χρονια πλεον χρησiμοποιουνται τα dot 4 και dot 5.1 και σε μερικα τα dot 5,ειναι λιγοτερο διαβρωτικα.παραυτα,καλο ειναι να ξεπλενεται το χερι οσο πιο γρηγορα γινεται,με νερο και σαπουνι,αλλα αν κανεις και κανα τριλεπτο μεχρι να το ξεπλενεις,δεν θα σου πεσει και το χερι.οχι οτι αν κανεις κανα 6λεπτο,θα σου πεσει.......η αμολυβδη χειροτερη ειναι...............(ποσο μαλλον η παλια καλη μολυβδουχα.....) υγ.για το βαψιμο,δεν λεει να βγαλεις δαγκανες,εκτος και αν εισαι αυτοτρεχουμενος.εννοειται οτι αν δεν βγαλεις δαγκανες,παιρνεις το πινελατο σετ.επισης,αν οι ζαντες δεν θα δινουν ικανη θεα για το εργο σου(μιας και σε ενδιαφερει η εμφανιση !!!!),μην κανεις τπτ.πολυ καλυτερη επιλογη ειναι να δωσεις το 30ευρω και να αλλαξεις τα τακακια,ή να βαλεις μπεντσινα και να κανεις καμια βολτα παραπανω ή να κερασεις το προσωπο-φιλους- οικογενεια κανα πιτογυρο-ποτο-μοναδες στο τηλεφωνο,παρα να βαψεις τις δαγκανες.τα περασα,τις εκανα αυτες τις μαλακιες................και μεγαλυτερες.............πεταμενα λ7,και το κυριοτερο,πεταμενος χρονος απο την ζωη σου......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Θέλω κι εγώ να τις βάψω στο χρώμα του αυτοκινήτου, αλλά είναι γαλάζιο το αμάξι. Άντε να βρω πυράντοχο χρώμα σ' αυτή την απόχρωση. Να ήταν άσπρο, κόκκινο, κάτι εύκολο ξέρω 'γω, θα το 'χα κάνει χτες. Το καλύτερο είναι να τις βγάλεις τελείως και να τις βάψεις (σε πολλές στρώσεις - με διάφανο βερνίκι στο τέλος) με πιστόλι (ή έστω σπρέι) αλλά... ρισκάρεις να πάρεις μετά τηλέφωνο το μηχανικό και να του πεις "φίλε, έλα σπίτι, έβγαλα τα φρένα και δε μπορώ να τα ξαναβάλω"; Εγώ πάνω στο αμάξι θα τις έβαφα, για το λόγο που ανέφερα. Αλλά το εγκατέλειψα το σχέδιο λόγω του χρώματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Θέλω κι εγώ να τις βάψω στο χρώμα του αυτοκινήτου, αλλά είναι γαλάζιο το αμάξι. Άντε να βρω πυράντοχο χρώμα σ' αυτή την απόχρωση. Να ήταν άσπρο, κόκκινο, κάτι εύκολο ξέρω 'γω, θα το 'χα κάνει χτες. .... Εγώ πάνω στο αμάξι θα τις έβαφα, για το λόγο που ανέφερα. Αλλά το εγκατέλειψα το σχέδιο λόγω του χρώματος. Όταν είχα πάρει το δικό μου κιτ για κόκκινο χρώμα, θυμάμαι ότι υπήρχαν επίσης για ασημί, μαύρο, κίτρινο και ένα γαλαζιομπλε! Κάπου στα 20-25€ το κιτ τότε και είχε σπρέι καθαρισμού των δαγκανων + χρώμα + βερνικι-σκληρυντικο + πινελακι....και τις είχα βαψει πάνω στο αμάξι, αφού το είχα σηκώσει με 4 γρυλους κι ειχα αφαιρεσει και τους 4 τροχούς. Από ένα πάρα πολύ γρήγορο googling λοιπόν, μιας και δεν θυμάμαι από που το είχα πάρει: http://www.car.gr/parts/view/2666521/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα