Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στο παρεακι

Ψαχνω για δικαρτο smartphone οχι πολυ ακριβο γιατι δεν θα καλοπερασει λογω δυσκολων συνθηκων στην εργασια.

Εχω δει το huawei honor c4 16gb...αξιζει?

Εχετε να προτεινετε κατι αλλο μεχρι τα 130 -140€ ???

Επειδη ενδιαφερομαι για αμεση αγορα θα ηθελα κατι που να υπαρχει στην ελληνικη αγορα κ οχι να μπεξω με παραγγελια απο εξωτερικο!

Δημοσ.

Καλημερα στο παρεακι

Ψαχνω για δικαρτο smartphone οχι πολυ ακριβο γιατι δεν θα καλοπερασει λογω δυσκολων συνθηκων στην εργασια.

Εχω δει το huawei honor c4 16gb...αξιζει?

Εχετε να προτεινετε κατι αλλο μεχρι τα 130 -140€ ???

Επειδη ενδιαφερομαι για αμεση αγορα θα ηθελα κατι που να υπαρχει στην ελληνικη αγορα κ οχι να μπεξω με παραγγελια απο εξωτερικο!

ΤΟ συγκεκριμενο εχω ακουσει οτι ειναι καλο-το αλλο που μπορεις να παρεις ειναι P8 lite . Για δευτερο χερι δεν το σκεφτεσαι ;

Δημοσ.

ΤΟ συγκεκριμενο εχω ακουσει οτι ειναι καλο-το αλλο που μπορεις να παρεις ειναι P8 lite . Για δευτερο χερι δεν το σκεφτεσαι ;

Η αληθεια ειναι οτι δευτερη φορα παω για καινουριο. Συνηθως μεταχειρισμενα επερνα τα τελευταια 5 χρονια αλλα ελεγα να παω σε κατι καινουριο...

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δευτερη φορα παω για καινουριο. Συνηθως μεταχειρισμενα επερνα τα τελευταια 5 χρονια αλλα ελεγα να παω σε κατι καινουριο...

δεν εχει νοημα αδικα λεφτα...βρες κανα p8 lite στα 80 -90 ευρω

με εγγυηση

Δημοσ.

Περασα απο media markt να τα δω απο κοντα

Πολυ ωραιο το p8 lite τελικα. Με ενα κουπονι που εχω βγαινει στα 150€ ζελατινα... το honor 4c στα 120 περιπου αλλα μονο ανοιχτες συσκευασιες απο επιστροφες! Αλλα με επεισε πιο πολυ το p8lite κ σαν χαρακτηριστικα κ σαν υλικα κατασκευης. Καλυτερη επιλογη μου φαινετε τελικα κ για το ζορι που θα φαει στη δουλεια.

Δημοσ.

Με μια αναβαθμιση στο προγραμμα τηλεφωνιας που εχω βρεθηκα με 200€ επιδοτηση κ ετσι αποφασισα να παω στο huawei p9lite που ειναι σε προσφορα στα 194€. Το θεμα μου ειναι οτι σε καποιο αλλο νημα διαβασα οτι εχει αργο επεξεργαστη?!? (Οχταπυρηνος στα 2ghz θεωρειτε αργος?) κ οτι επισης δεν αξιζει η αγορα του λογω 2gb ram...να φανταστω οτι αυτο ισχυει λογω οτι υπαρχει κ με 3gb ram ?!?

Μια μικρη βοηθεια παιδες να καταληξω καπου.

Επισης θα ηθελα να ρωτησω κατι ακομα...στο καταστημα οι συσκευασιες των p8 k p9 ειχαν περιτυλιξη με ζελατινα ενω των p8 lite k p9lite ηταν απλα το χαρτοκουτι με το κλασικο αυτοκολλητο εκει που ανοιγοκλεινει το κουτι. Οταν ρωτησα γιατι συμβαινει αυτο μου ειπαν οτι ετσι ερχονται απο huawei. Ειναι λογικο αυτο? Εχει αγορασει καποιος τα εν λογω μοντελα να μας πει τι γινεται?

Δημοσ.

Καλο ειναι, παρτο.

Δεν θα βρεις ,απο επιδοτηση ειδικα ,καλυτερο κινητο στα χρηματα του.

Εχεις δικιο σε αυτο...οσο κοιταξα δεν βρηκα κατι αναλογο σε αυτα τα χρηματα!

Για το θεμα συσκευσιας γνωριζεις τιποτα?

Δημοσ.

Με μια αναβαθμιση στο προγραμμα τηλεφωνιας που εχω βρεθηκα με 200€ επιδοτηση κ ετσι αποφασισα να παω στο huawei p9lite που ειναι σε προσφορα στα 194€. Το θεμα μου ειναι οτι σε καποιο αλλο νημα διαβασα οτι εχει αργο επεξεργαστη?!? (Οχταπυρηνος στα 2ghz θεωρειτε αργος?) κ οτι επισης δεν αξιζει η αγορα του λογω 2gb ram...να φανταστω οτι αυτο ισχυει λογω οτι υπαρχει κ με 3gb ram ?!?

Επισης θα ηθελα να ρωτησω κατι ακομα...στο καταστημα οι συσκευασιες των p8 k p9 ειχαν περιτυλιξη με ζελατινα ενω των p8 lite k p9lite ηταν απλα το χαρτοκουτι με το κλασικο αυτοκολλητο εκει που ανοιγοκλεινει το κουτι. Οταν ρωτησα γιατι συμβαινει αυτο μου ειπαν οτι ετσι ερχονται απο huawei. Ειναι λογικο αυτο? Εχει αγορασει καποιος τα εν λογω μοντελα να μας πει τι γινεται?

καλα σιγα μην ειναι και χελωνα...απλα εδω μεσα ΕΝΑΣ εξυπνος ( ολοι ξερουμε ποιος) γραφει οτι ειναι αργο cpu ενω στην ουσια ( υπαρχει βιντεο) σκιζει αυτο το κινητο που υποστηριζει ο ιδιος!!! Ελληναρας λεμε !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι, ο επεξεργαστής δεν είναι καλός και η gpu είναι ακόμη χειρότερη,αλλα σε αυτά τα χρήματα με επιδότηση είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις, ποιότητα κατασκευής και οθόνη είναι σε υψηλά επίπεδα

Επεξ/σία από leo066
Δημοσ.

ναι, ο επεξεργαστής δεν είναι καλός και η gpu είναι ακόμη χειρότερη,αλλα στα σε αυτά τα χρήματα με επιδότηση είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις, ποιότητα κατασκευής και οθόνη είναι σε υψηλά επίπεδα

με 200 ευρω δεν μπορεις να παρεις i7 ! Θα αρκεστεις σε i3-6100 ! Απλα τα πραγματα !

ΕΔΩ παντως φαινεται να σκιζει ->  

Δημοσ.

sam75 k leo066

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες...θα το παρω το κινιτακι τελικα...δειχνει τιμιο για τα λεφτα του.

Να σας πω την αληθεια, πολυ μου πεφτει για τη χρηση που θα κανω :)

Λογικα Τεταρτη θα το εχω στα χερια μου(να το δω κ σε χρυσαφι για να αποφασισω το χρωμα), οποτε τελος της εβδομαδας θα αφησω κ σχολιο απο τις εντυπωσεις.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανερχομαι μετα απο ενα μηνα χρησης του εν λογω κινητου για να πω τις εντυπωσεις μου.(huawei p9 lite 2gb)

Οπως εχω προαναφερει ειμαι ενας μεσος χρηστης κ δεν παιζω παιχνιδια στο κινητο!

Το κινητο μεχρι στιγμης εχει βγει αψογο! Τρεχει μια χαρα, κανενα κολλημα μεχρι στιγμης(αν κ ειχα ακουσει πολλα), το λειτουργικο αψογο,πολυ καλη κ ευχρηστη η διαχειριση των δυο καρτων SIM,οθονη πολυ καλη,η μπαταρια με μεση χρηση βγαζει περιπου 1,5 μερα,η καμερα του αρκετα καλη σε πρωινες ληψεις κ βιντεο(υστερωντας λιγο σε βραδυνη ληψη),ποιοτητα εγγραφης ηχου πεντακαθαρη ακομα κ κοντα στα ηχεια(μιλαω για 30kw ηχου),το ενσωματενο ηχειακι τα σπαει κ η ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη.

Αν και 'κινεζια' το κινητο ειναι πολυ καλο ειδικα σε θεμα κατασκευης ,οθονης κ ηχου.

Πραγματικα value for money το κινητο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...