Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα εχει κανένας τα παρακάτω πληκτρολόγια ; Τι έχετε να πείτε για αυτά ; Πέρασα απο πλαίσιο αλλα δεν βρήκα κατι να δοκιμάσω .. http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/pliktrologia-keyboards/Turbo-X-Pliktrologio-Ensurmato-Gaming-GK7-Pro-Mechanical.htm?_ga=1.22914235.1662132450.1467215189
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Σε αυτή την τιμή δηλαδή,δεν βρίσκεις κάτι επώνυμο;
hackerW32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 μην τολμήσεις να παρεις turbo-x.. turbo-x οτιδήποτε μηχανικο καλο και σε αυτα τα λεφτα δεν νομιζω να βρεις, αν ειναι να δωσεις τοσα δοσε για ενα απλο επώνυμο
NEFTIS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 μην τολμήσεις να παρεις turbo-x.. turbo-x οτιδήποτε Υπερβολές. Έχω εγώ ενα ασύρματο λεπτό μικρό, με touch. Αλλά φθηνό, του 20$.Έχω να το φορτισω 2 χρόνια. Ναι δε κάνω πλάκα. 2 χρόνια. Μια φορά μόνο που το πήρα. Είχα ξεχάσει οτι έχει φορτιστη. Προχτές που τον βρήκα τυχαία, το έβαλα να φορτισει να δω αν φορτιζει απο περιέργεια. Τι σκατά? Με πυρηνικη ενέργεια δουλεύει? Αλλά για 65 εύρω θα το σκεφτόμουνα. Είναι πολλά. Αλλά αν έχει καλή ποιότητα και έχει ωραία αίσθηση, γιατί οχι. Εμένα φενονται πολλά για πληκτρολογιο. Τέλος πάντων. Υ.Γ. ώπα μαστορα, βλέπω είναι φωτιζομενο. Προσοχή μη ξεβαφει. Προσοχή τεραστια
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 μηχανικο καλο και σε αυτα τα λεφτα δεν νομιζω να βρεις, αν ειναι να δωσεις τοσα δοσε για ενα απλο επώνυμο καλά,μηχανικό σίγουρα δε θα βρει.Και αν δεν είναι και επαγγελματίας δακτυλογράφος,συγγραφέας,δημοσιόγραφος,παίκτης,δε του χρειάζεται κιόλας. Εμένα φενονται πολλά για πληκτρολογιο. Τέλος πάντων. Πολλά είναι,ειδικά για τούβλο χ. Και εγώ πήρα ένα ποντίκι με 7 ευρώ και χάλασε.Και ένα στικάκι.Και έναν καφέ.Και δεν ήταν μέτριος. Είναι κακής ποιότητας φθηνά προιόντα.Παίζει να μην είναι καν μηχανικό αυτό,απλά να έχει ένα διακόπτη να ακούγεται ήχος όταν πατάς τα πλήκτρα. Δυστυχώς,το πήρα και άντεξε δύο χρόνια,είναι εξαίρεση για τα πλαίσιο ΤΜ. Δεν είναι πως,"εντάξει,για τα λεφτά τους μια χαρά",ούτε για τα λεφτά τους αξίζουν. Συνυπολόγισε το γεγονός του κακού τους σέρβις,και της απαράδεκτης,απαράδεκτης αντιμετώπισης που τυγχάνουν οι εργαζόμενοι εκεί,που κανονικά δε θα έπρεπε να περνάμε ούτε απ'έξω,πόσω μάλλον να συζητάμε την πιθανότητα αγοράς από εκεί. 1
SouLSLayeR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 http://www.banggood.com/MOTOSPEED-Inflictor-CK104-NKRO-RGB-Backlit-Mechanical-Gaming-Keyboard-Outemu-Blue-Switch-p-1047759.html 2
Amaretos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 http://www.banggood.com/MOTOSPEED-Inflictor-CK104-NKRO-RGB-Backlit-Mechanical-Gaming-Keyboard-Outemu-Blue-Switch-p-1047759.html Συμφωνω και επαυξάνω, το εχω και ειμαι κατευχαριστημενος 2
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Το συγκεκριμένο που προτείνεται μου αρεσει παρά παρά πολύ αλλα δεν ξερω πως και αν μπορώ να το φέρω .. Εάν υπάρχει κάποιος να μου το φέρει και να του το πληρώσω με το παραπάνω φυσικά θα το εκτιμούσα . Η απλα να μου πει κάποιος διαδικασία αν το εχει πατεί για αυτόν .. Απο οτι καταλαβαίνω πάντως μακριά απο τα τουρμπο
logistoulis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Το συγκεκριμένο σε κάποιες από τις φωτό στο site δείχνει να έχει βγαλμένο το keycap και από κάτω να υπάρχει cherry mx blue, πράγμα που βέβαια δε μπορώ να επιβεβαιώσω αν δε δω από κοντά ο ίδιος Με αυτό το δεδομένο δεν είναι και τόσο κακή η τωρινή του τιμή για φθηνό κινέζικο μηχανικό με καλους διακόπτες, όσο και να αντιπαθω τα προϊόντα turbo x Παρόλα αυτά θα προτιμούσα να έδινα κάτι παραπάνω και να έπαιρνα κάτι επώνυμο
Amaretos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Το συγκεκριμένο που προτείνεται μου αρεσει παρά παρά πολύ αλλα δεν ξερω πως και αν μπορώ να το φέρω .. Εάν υπάρχει κάποιος να μου το φέρει και να του το πληρώσω με το παραπάνω φυσικά θα το εκτιμούσα . Η απλα να μου πει κάποιος διαδικασία αν το εχει πατεί για αυτόν .. Απο οτι καταλαβαίνω πάντως μακριά απο τα τουρμπο Αν εισαι Αθηνα στειλε μου πμ να κανονισουμε να στο παραγγειλω εγω, εννοειτε δεν θελω κατι παραπανω 2
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Νασαι καλα φιλε μου ευχαριστώ που προσφέρθηκαν καθώς και όλους για τις απαντήσεις . Τελικά έγινε αγορά corsair strafe rgb . Για το πληκτρολόγιο που ρώτησα πήγα σε 2 καταστήματα πλαίσιο και αν και το είχαν ολα , κανένα δεν το είχε ως εκθεσιακό γι δοκιμή και σε ερωτήσεις που έκανα μου απαντούσαν γενικά οτι ειναι πολύ κακό μηχανικό κλπ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα