george_gpu Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δοκιμασε να σου κανουν reflow την καρτα γραφικων στη παλιά σου μητρική , κόστος κανα 60Ε υπολογίζω
nikosmakos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δοκιμασε να σου κανουν reflow την καρτα γραφικων στη παλιά σου μητρική , κόστος κανα 60Ε υπολογίζω Πριν μου στειλει ο πωλητης την ''καινουργια'' μητρικη την τεσταρε και δουλευε μια χαρα, μηπως φταινει η cpu?
tsaptsap Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Η μητρική δείχνει σημάδια "ζωής"? πχ δουλεύει το caps lock ? το λαμπάκι του σκληρού?
nikosmakos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) δεν περναει τον ελεγχο του bios ωστε να μπουταρει για να μπει στα windows, δοκιμασα αλλον σκληρο δισκο τπτ, δοκιμασα αλλες ram τπτ. το ιδιο κανει συνεχεια. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2016 από nikosmakos
sil_unique Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 το cap lock ανάβει όπως αναφέρθηκε αν το πατήσεις;
nikosmakos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 το cap lock ανάβει όπως αναφέρθηκε αν το πατήσεις; το pc δεν μπουταρει να μπει στα windows.
sil_unique Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μας ενδιαφέρει το λειτουργικό σε πρώτη φάση. Αφαιρείς δίσκο, dvd, wifi, touchpad, καλώδιο οθόνης και αφήνεις cpu και μια ram μαζί και το keyboard. Ανάβεις και μετά από 10 δευτερόλεπτα πατάς το caps lock για να δεις εαν ανταποκρίνεται το ενδεικτικό. Εαν όχι τότε δοκιμάζεις αρχικά άλλη ram.
george_gpu Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Πριν μου στειλει ο πωλητης την ''καινουργια'' μητρικη την τεσταρε και δουλευε μια χαρα, μηπως φταινει η cpu? εγω σου λεω για την παλια δες αν εχεις κουμπωσει καλα τη cpu και τις μνημες ( βγάλε και ασε 1 μονο)
NickTheGamer95 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 λογικά κάτι με cpu πρέπει να γίνεται δεν ειναι από την κάρτα γραφικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα