NeuroN Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ένα ξαδερφάκι μου πήρε ένα Lenovo B50-30. Δεν έχουν δισκάκι με drivers αυτά? Λέω μήπως τα ξεχάσανε γιατί του δώσανε της βιτρίνας.
Grim Ripper Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Κατέβασε ότι driver θες από το official site. http://support.lenovo.com/gr/el/products/laptops-and-netbooks/lenovo-b-series-laptops/lenovo-b50-30-notebook?beta=false
infin1tyGR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ίσως και να έχει επιπλέον partition στον δίσκο με drivers.
NeuroN Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Όταν πήγα να το δω είχε κάποιο DOS. Έβαλα κατευθείαν το cd των Win7 για εγκατάσταση και το reserved partition ήταν 1GB. Ο υπόλοιπος χώρος ήταν απείραχτος. Οι drivers δλδ βρίσκονται στο reserved partition?
NEFTIS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Θες και πολυτέλειες. CD με drivers, λειτουργικό.... Δε λες πάλι καλά που δώσανε το φορτιστη. Κι εμένα η HP, ξεβράκωτο μου το έδωσε. Μπες στο επίσημο site και κατέβασε τους όλους χειροκινητα, το συντομότερο δυνατό. Ποτέ δε ξέρεις. Στο reserved partition βρίσκεται το image του σκληρού, για τις εργοστασιακες ρυθμισεις. Οχι οι drivers.
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Συνήθως πλέον δεν υπάρχει DVD με Drivers στα λάπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα