Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σμρα πήρε ένα security update το νεξους ακόμα 6.0.1 αλλά το κινητο μετσ το update (ενώ 2μερες που το εχω έτρεχε τέλεια) το fingerprint στην αρχή δν δούλευε καν!

Μετά από Hard reset έστρωσε κάπως αλλά τώρα δν δούλευει όταν είναι κλειστό! Πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσω οθόνη και μετά το αναγνωρίζει!

Επίσης έχει battery drain από το Android system και δν πέφτει σε deep sleep.. Εκανα και 2ο hard reset μπας και άλλα τα ίδια.. Τι κάνω περιμένω fix? Έχει κανείς τα ίδια θέματα γτ που έψαξα μια γρήγορα στο νετ δν βρήκα κάτι

Warning αμα έχετε nexus 5x και σας ήρθε update μην το κάνετε κλτρα ακόμα υπομονή!

Ίσως κ για 6Ρ

Δημοσ.

Σμρα πήρε ένα security update το νεξους ακόμα 6.0.1 αλλά το κινητο μετσ το update (ενώ 2μερες που το εχω έτρεχε τέλεια) το fingerprint στην αρχή δν δούλευε καν!

Μετά από Hard reset έστρωσε κάπως αλλά τώρα δν δούλευει όταν είναι κλειστό! Πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσω οθόνη και μετά το αναγνωρίζει!

Επίσης έχει battery drain από το Android system και δν πέφτει σε deep sleep.. Εκανα και 2ο hard reset μπας και άλλα τα ίδια.. Τι κάνω περιμένω fix? Έχει κανείς τα ίδια θέματα γτ που έψαξα μια γρήγορα στο νετ δν βρήκα κάτι

Warning αμα έχετε nexus 5x και σας ήρθε update μην το κάνετε κλτρα ακόμα υπομονή!

Ίσως κ για 6Ρ

Κανένα πρόβλημα εγώ και διάφοροι άλλοι που κάναμε το last update

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει καμία εφαρμογή?

Δν ξέρω να ξανακάνω Hard reset και να το αφήσω με τα "απαραίτητα"?

Δημοσ.

Facebook snap, insta μερικά παιχνίδια και ένα Music player!

Δν πρεοει να φταίνε οι εφαρμογές είπα να κάνω και 4ο Hard reset.. Και όσο το σετ άρα σαν New αυτή τη φορά πάλι δν αναγνωρίζει το δαχτυλικο από stand by!

Κατα τα άλλα δουλεύει τέλεια μόνο που φαινεται σαν να βάζει σε deep sleep και τον σενσορα

Δημοσ.

Ας κάνω μια τελευταία προσπάθεια..

Hard reset και δν περνάω τπτ ούτε ένα αρχείο μόνο όσα έχει μέσα και ενα SwiftKey αμα δν λειτουργεί μ πάλι το fingerprint από standby εε δν ξέρω θα το πετάξω από το παράθυρο!

Συνεχίζει να μου σπάει τα νεύρα...

Υπάρχει τρόπος να το κάνω roll back σε προηγούμενο update?

Δημοσ.

Θέμα software είναι όχι hardware..

Θα μ τι κάνουν τι? Αφού δουλεύει απλά για κάποιο λόγο το βάζει σε sleep και τον σενσορα!

Δημοσ.

Facebook snap, insta μερικά παιχνίδια και ένα Music player!

Δν πρεοει να φταίνε οι εφαρμογές είπα να κάνω και 4ο Hard reset.. Και όσο το σετ άρα σαν New αυτή τη φορά πάλι δν αναγνωρίζει το δαχτυλικο από stand by!

Κατα τα άλλα δουλεύει τέλεια μόνο που φαινεται σαν να βάζει σε deep sleep και τον σενσορα

Ναι δεν πρέπει να φταίνε οι εφαρμογές. Εγώ έχω φορτώσει ένα σωρό μαλακίες μαζί μ αυτά που ανέφερες και δεν έχω θέμα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...