Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι γιατι θα κανουν ντου σε χωρα του νατο κ της εε. Ελεος μερικοί.

Ναι, σιγά. Καλά τα λες. Πολύ μας σέβονται και το αποδεικνύουν με τις καθημερινές παραβιάσεις, όπως τότε με τα Ίμια κλπ. Περίμενε εσύ να μας σώσει ε ΕΕ και το ΝΑΤΟ, του οποίου είναι και εκείνοι μέλη. Πάλι ο αέρας θα πάρει τη σημαία και θα γίνουν νέες γκρίζες ζώνες.

• Like 2
  • Απαντ. 779
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως εκαψε το χαρτι της και δεν προκειται να μπει ποτε στην Ε.Ε.

Καλυτερα απο την μια.

Απο την αλλη παλι θα δουε ποσο αγαπη και ομονοια εχει η Ε.Ε για τις χωρες μελη της.

Δηλαδη σε ενδεχομενο αερομαχιων ή κινησεων επιθετικων των Τουρκων προς εμας να δουμε αμα μας βοηθησει ή αν κανει την κοτα.

Δημοσ.

ναι γιατι θα κανουν ντου σε χωρα του νατο κ της εε. Ελεος μερικοί.

Το ίδιο λέω στον κολλητό μου και μου απαντάει ότι αν κάνουν ντου, πάρουν 2-3 νησιά και τον Έβρο, μετά τι θα γίνει? Θα στείλουν στρατό γάλλοι και Γερμανοί για να μας τα ξαναδωσουν πίσω?

Δεν υπάρχει περίπτωση οπότε bye bye αυτά τα εδάφη.

Δυστυχώς δεν έχω κάτι να του απαντήσω.

Αν έχεις εσύ κάποια καλή απάντηση, σε ακούω

• Like 3
Δημοσ.

Ναι, σιγά. Καλά τα λες. Πολύ μας σέβονται και το αποδεικνύουν με τις καθημερινές παραβιάσεις, όπως τότε με τα Ίμια κλπ. Περίμενε εσύ να μας σώσει ε ΕΕ και το ΝΑΤΟ, του οποίου είναι και εκείνοι μέλη. Πάλι ο αέρας θα πάρει τη σημαία και θα γίνουν νέες γκρίζες ζώνες.

παντως τα ιμια δεν εγιναν σε κανενα απο τα 3 προηγουμενα πραξικοπήματα
Δημοσ.

Ε τότε καλά που έχω τα στρατιωτικά μου πρόχειρα :)

Έλα να βγούμε να φάμε μερικούς :P

Ξανάέρχομαι στον εβρο άνετα !

Νεοχωρι (616) και καβυλυ (502) και 35 μέρες στην συνοριακή γραμμή στο φυλάκιο 7.

Δεν μασαω ρε! Εχουμε δώσει όρκο ;)

Μέχρι τελευταίας σανίδας του αίματος μας μην ξεχνιεστε άντρες!

Ρανίδoς μάστορα :P

Πάω να γυαλίσω το αστέρι μου.

• Like 1
Δημοσ.

Απο Ρωσία την βλέπω καλύτερα, όχι απο ΕΕ. Εξάλλου θέλουν και αυτοί αφορμή για άνοιγμα στην Μεσόγειο. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις η αστυνομία είναι με το μέρος του στρατού ή της κυβέρνησης;

Απ'ότι ειπαν στην ΕΡΤ μαλλον με την κυβέρνηση είναι,αλλα τι θα κάνουν θα κυνηγάνε τα τανκ με τα φιατ περιπολικά. :P
  • Like 5
Δημοσ.

Aναμενόμενη αντίδραση, δεν μπορώ να πω ότι δεν το προκάλεσε η πολιτικη του Ερντογαν τελευταια. Τωρα εξηγείται και η υπαναχώρηση και η προσέγγιση με Ισραήλ και Ρωσία. 

• Like 1
Δημοσ.

i4 γιωτά!

Το ξέρεις ότι σε περίπτωση επιστράτευσης παίρνουν όλοι όπλο ε?

Επίσης,οι γιωτάδες επειδή είναι οι πιο αναλώσιμοι μπαίνουν είτε μπροστά είτε γίνονται τραυματιοφορείς.

Τέλος, με το offtopic.

Γενικά πάντως φαίνεται να μην είναι ολικό το πραξικόπημα ή τουλάχιστον να μην έχει τελειώσει ακόμα μιας και ούτε οι επικοινωνίες έχουν κοπεί ολικώς και ο Ερντογάν θα κάνει δηλώσεις!

Είχα όπλο, κάτι παραπάνω απο το να βάζω φασουλάδα στα κομάντα δεν κανω. Θα σπασω το πόδι μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...