Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 779
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραξικόπημα με χωρίς αεροπορία-ναυτικό,  με 100 νοματαίους και 10 ελικόπτερα δεν γίνεται ούτε στα νησιά Φερόες.

Βασικά με πραξικόπημα σε live μετάδοση, δουλειά δε γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φίλε μου

Πράσινη πόρτα ήμουν αλλά εγώ έκανα καλοκαίρι του 2011 είσαι πιο παλιός.

1.5 μηνα στην πρασινη πορτα ημουν το καλκαιρι του 2003 κι εγω. Τον υπολοιπο χρονο, ΑΜ στην ταξιαρχια της Καβυλης αν και ανηκα στο 502 με τον θρυλικο Παγουρα....

Στο θεμα μας, τοσο μικρο πανυγηρακι ηταν αυτο το πραξικοπημα; Περιεργα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Αποφασιζεις να κανεις πραξικοπημα και καταληγεις να σου παιρνουν οι πολιτες τα οπλα.

Πραξικοπημα απο τα lidl πραγματικα.

• Like 3
Δημοσ.

........................

Στο θεμα μας, τοσο μικρο πανυγηρακι ηταν αυτο το πραξικοπημα; Περιεργα πραγματα.

Ίσως υπερβολικά περίεργα.

Μάλιστα σε φάση "συνομωσίας" θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς ότι ήταν αρκετά βολικό για την ισχυροποίηση του Ερντογάν.

Δημοσ.

Ευτυχώς τελικά από ότι φαίνεται επικράτησε η λογική και η δημοκρατία, εκδιώχνοντας αυτά τα ανεγκεφαλα στρατιώτικα καθάρματα

"Δημοκρατία" του Ερντογάν, με φυλακισμένους δημοσιογράφους, πολιτικούς αντιπάλους και με συντηρητικό ισλαμικό κράτος.

Ειδικά τώρα θα εκλεγεί με 100% στις επόμενες εκλογές.

• Like 3
Δημοσ.

και βολτες με το τζετ ελεγε οτι εκανε και ηταν τουρκια τελικα

και μιλησε μεσω ιντερνετ ενω ελεγε οτι το μισει

και στημενο πραξικοπημα εκανε για να φανει η δυναμη του στον κοσμο και να βγαινει μια ζωη πρωτος στις εκλογες.

ειχε προγραμμα!

• Like 1
Δημοσ.

Που έκανε λίμπα 4 χώρες, εκ των οποίων 3 βρίσκονται στον μεσαίωνα και σε εμφύλιο; Ενώ η 4η Αίγυπτος,  με στρατιωτική χούντα  η μόνη λύση ενάντια στην "Αραβική Άνοιξη" που αντιπροσωπεύει ο φομενταλιστικός Ισλαμισμός που αυτή αντιπροσωπεύει.

Ενώ γέμισε και με τρομοκράτες την Ευρώπη και 5 εκατομμύρια πρόσφυγες;

Ναι.

Δημοσ.

Αποφασιζεις να κανεις πραξικοπημα και καταληγεις να σου παιρνουν οι πολιτες τα οπλα.

Πραξικοπημα απο τα lidl πραγματικα.

Πλάκα πλάκα... και όχι μόνο όπλα, εδώ άρματα μάχης τους έπαιρναν...

Ή στο κτίριο του CNN που οι άοπλοι πολίτες του έδιωξαν... :P

Δημοσ.

Αν θέλετε αν δείτε πραγματικούς στόκους μπείτε στο makeleio του Χίου... και διαβάστε τα σχόλια.

Καλά τα πιστεύουν αυτά που γράφουν;

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλετε αν δείτε πραγματικούς στόκους μπείτε στο makeleio του Χίου... και διαβάστε τα σχόλια.

Καλά τα πιστεύουν αυτά που γράφουν;

Δυστυχώς πολύς κόσμος.

Δημοσ.

Μπήκα κ εγώ από περιέργεια να δω τι γράφουν...

ΡΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ;;;;

ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ!!

Ο άλλος λέει ευκαιρία είναι τώρα π είναι απασχολημένοι να μπούμε να πάρουμε πάλι την πόλη!! Μάλλον ντύθηκε και είναι έτοιμος αυτός να πάει πρωτος! Χααχαχα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...