Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εισαγγελέας Άγκυρας: Τουλάχιστον 42 οι νεκροί 

edit:  Σύμφωνα με το Βloomberg o αριθμός τους έχει φτάσει τους 60.

• Like 1
  • Απαντ. 779
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως όσο και να λέει ο Ερντογάν ότι όλα είναι "υπό έλεγχο", μέχρι στιγμής:

Τα στενά του Βόσπορου έχουν κλείσει και έχει διακοπεί η θαλάσσια κίνηση.

Κανείς δε ξέρει ακόμα ποια πλευρά υποστηρίζουν η Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό.......

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καπου διαβασα πριν απο λιγο οτι το ναυτικο ειναι με Ερντογαν

edit: Η κατάσταση έχει πλέον αποκατασταθεί.

Επεξ/σία από nektarios_rs
Δημοσ.

Απεγνωσμενη προσπαθεια στρατιωτικων κυκλων να "σωθουν" απο τον οδοστρωτηρα Ερντογαν. Ως στρατιωτικη ενεργεια φαινεται εντελως ερασιτεχνικη για αυτο και απετυχε μεσα σε λιγες ωρες.

Παντως ο ερντογαν και ο μηχανισμος του αιφνιδιαστηκαν.

Δημοσ.

Μέχρι το μεσημεράκι θα τους έχει μαντρωσει όλους τους "πραξικοπηματιες" καθομαστε και εμεις και ανησυχουμε για τις μαλακιες αυτων. Ελα να τους μαζεψει να τελειωνουμε. Να ληξει και η επιφυλακη.

Δημοσ.

Τζάμπα επλυνα την παραλαβή δηλαδή;

με τον νου στην παραλαβη της πιτσας για το ολονυχτιο ματς στον σκαϊ ειστε και μου θελετε και παραλλαγη, καλοπερασακηδες.. :mrgreen:

• Like 2
Δημοσ.

Πραξικόπημα με χωρίς αεροπορία-ναυτικό,  με 100 νοματαίους και 10 ελικόπτερα δεν γίνεται ούτε στα νησιά Φερόες.

• Like 4
Δημοσ.

Νεοχωρι (616) και καβυλυ (502) και 35 μέρες στην συνοριακή γραμμή στο φυλάκιο 7.

εκανες πράσινη πορτα με απέναντι την Αδριανούπολη; εκει ήμουν καλοκαίρι 2009.

• Like 1
Δημοσ.

Κ κάπως έτσι η Ελλάδα θα σπάσει το ρεκόρ τουρισμού όλων των εποχών.

Περίμεναν που περίμεναν φέτος για πρώτη φορά να ξεπεράσει τα 30 μύρια,  έ τώρα μετά τα κουλά στην Τουρκία θα την σπάσει την μπάνκα κανονικά κατακαλόκαιρο.

Δημοσ.

με τον νου στην παραλαβη της πιτσας για το ολονυχτιο ματς στον σκαϊ ειστε και μου θελετε και παραλλαγη, καλοπερασακηδες.. :mrgreen:

δάκτυλος πραξικοπηματιων αχαχαχαχαχα
Δημοσ.

Ευτυχώς τελικά από ότι φαίνεται επικράτησε η λογική και η δημοκρατία, εκδιώχνοντας αυτά τα ανεγκεφαλα στρατιώτικα καθάρματα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...