Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος θυμάται την Αραβική Άνοιξη δεν νομίζω να κοροϊδεύει τα social media και ειδικά το twitter.

Που έκανε λίμπα 4 χώρες, εκ των οποίων 3 βρίσκονται στον μεσαίωνα και σε εμφύλιο; Ενώ η 4η Αίγυπτος,  με στρατιωτική χούντα  η μόνη λύση ενάντια στην "Αραβική Άνοιξη" που αντιπροσωπεύει ο φομενταλιστικός Ισλαμισμός που αυτή αντιπροσωπεύει.

Ενώ γέμισε και με τρομοκράτες την Ευρώπη και 5 εκατομμύρια πρόσφυγες;

• Like 4
  • Απαντ. 779
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσγειωθηκε ελικοπτερο στο CNN Turk και προσπαθουν να μπουν στρατιωτες μεσα

Σκαι βαλτε, μπηκαν στρατιωτες στο στουντιο

Δημοσ.

Δεν ξέρω πραγματικά ποιος θα νικήσει από όλο αυτό που έγινε, και γίνεται ακόμα. Αυτό που θα μου μείνει εμένα είναι η αυτοθυσία του κόσμου να υποστηρίξει την άποψη του, άσχετα εαν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτη. Μιλάμε οι άνθρωποι πήγαιναν μπροστά στα τανκς, με τους στρατιώτες να πυροβολούν στον αέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω πραγματικά ποιος θα νικήσει από όλο αυτό που έγινε, και γίνεται ακόμα. Αυτό που θα μου μείνει εμένα είναι η αυτοθυσία του κόσμου να υποστηρίξει την άποψη του, άσχετα εαν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτη. Μιλάμε οι άνθρωποι πήγαιναν μπροστά στα τανκς και με τους στρατιώτες να πυροβολούν στον αέρα.

και κάποιοι εδώ μέσα πριν καν τεθεί ζήτημα για την χώρα μας δήλωναν πως θα πάνε ιταλία :P

Δημοσ.

Από ότι ακούω ο Ερντογάν έχει το έλεγχο λίγο πολύ στην Κωνσταντινούπολη, ενώ οι πραξικοπηματίες ακόμη φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι στην Άγκυρα.

Δημοσ.

πιο ισχυρος θα καταληξει . Σουλτανος εχει γινει . το θεμα ειναι οτι ο τουρισμος της τουρκιας εχει τελειωσει . η οικονομια της εχει παρει την κατω βολτα για τα καλα . Παντως οταν αυτος ο ανθρωπος παιρνει 50% καταλαβαινεις τι φανατικος και αμορφωτος κοσμος υπαρχει δυστυχως. 

Δεν θα έλεγα οτι η οικονομία της έχει πάρει την κάτω βόλτα, με ΑΕΠ 1.665 τρις $ και 21198 $ κατά κεφαλήν παραμένει μια ισχυρή οικονομία.

Δημοσ.

Στην ΕΡΤ δείχνει να έχουν παραδοθεί οι στρατιώτες στους αστυνομικούς στο reddit βλέπω νεκρούς πολίτες απο πυροβολισμούς στρατιωτών πάντως.

προσοχή τέρμα ανατριχιαστικά πλάνα

https://www.facebook.com/muslu.apo.5/videos/10206802027074835/

Πωπω φίλε το video έχει τρελό splatter... Ειδικά στον τελευταίο, σοκ...

Δημοσ.

Σύμφωνα με το Reuters μεγάλη έκρηξη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Στο οποίο δεν βρίσκεται ο Ερντογάν;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...