Miracle Worker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Είστε σκέτη παραπληροφόρηση έχω να πω. Τι να σε πω, ο ΣΚΑΙ λέει ότι ήδη η ηγεσία των πραξικοπιματιών έχει παραδοθεί. Έχει δείξει και εικόνες όπου πολίτες λιντσάρουν τους φαντάρους και αυτοί δεν κάνουν τίποτα.
Apoll Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 εγώ έχω μια απορία , είσαι φαντάρος στην Τουρκία, ποιανού τις εντολές ακολουθείς τώρα που και μεταξύ τους οι αρχηγοί είναι χωρισμένοι? Υπακούν υποχρεωτικά στον ανώτερο ή τους παίρνει και να αρνηθούν ομαδικά? Αν δεν υπακούσεις τις διαταγές του ανώτερου μπορεί να σε εκτελέσουν επιτόπου. Εσύ αποφασίζεις μετά.
Tigran Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Αυτοί που λέτε ότι κλιμακώνεται, αναρωτιέμαι από που διαβάζετε τις ειδήσεις o.O Έχει τελειώσει το παραμύθι. Το πραξικόπημα το κέρδισαν επικοινωνιακά ο Erdogan και η Κυβέρνηση του, χρησιμοποιώντας μάλιστα τα εργαλεία τα οποία αγαπούν να μισούν (social media). Δυστυχώς, υπήρξαν απώλειες.
xstreamgamer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Πραξικοπημα απο τα λιντλ. Παιδιά πέφτει πολύ ράδιο αρβύλα σε αυτές τις περιπτώσεις έχει αποδειχτεί ιστορικά αυτό ακόμα και σε εμπόλεμες συρράξεις ο καθένας λέει ότι κερδίζει μέχρι να δεις τον αντίπαλο φαντάρο στην αυλή σου.Τώρα μεταδίδεται ότι δεν είναι σίγουρο ότι η αστυνομία θα στηρίξει μαζικά τον Ερντογάν.Υπομονή λίγες ώρες ακόμη και θα δούμε τι συμβαίνει. 1
onty Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δεν εληξε τιποτα. Εχει και ονομα το κινημα πραξικοπηματιών Πηγη ζουγκλα 02:14 «Συμβούλιο για την Ειρήνη στην Πατρίδα»Το «Συμβούλιο για την Ειρήνη στην Πατρίδα», όπως ονομάζεται η στρατιωτική οργάνωση που έκανε το πραξικόπημα, ανακοίνωσε αυτή τη φορά ότι ανέλαβε τη διοίκηση της χώρας για να αποκαταστήσει τη συνταγματική τάξη, τα δικαιώματα, τις ελευθερίες, το κράτος δικαίου και την ασφάλεια των πολιτών. Ολοι όσοι έχουν εμπλακεί σε πράξεις προδοσίας, τόνισε, θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη
hackerW32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ωραίοι είστε όλοι οι γιωτάδες, παππούδες και ελληνες του εξωτερικού που κάνετε χαβαλέ και τρολλάρετε! Αν είχατε απολυθεί πρόσφατα και ξέρατε οτι αν γίνει επιστράτευση θα πηγαίνατε πρώτοι τότε να σας έβλεπα αν είχατε τα @@ να κάνετε χαβαλέ/τρολλινγ. Μάγκες όσοι είστε αγχωμένοι (και δεν είναι ντροπή) καλύτερα να πωρωθείτε και να πεισμώσετε παρά να είστε με τον φόβο! Πάω να ακούσω manowar να μου σηκωθεί η τρίχα! πως αλλιως να σχολιασουμε την κατασταση #i4 ειδικος στο καθαρισμα πατατας.
Gilmaru Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Αυτοί που λέτε ότι κλιμακώνεται, αναρωτιέμαι από που διαβάζετε τις ειδήσεις o.O CNN live, RT live, Reuters στο twitter. 1
Lazlow Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 η Ελλάδα γιατί ανησυχεί τόσο πολύ,και γενικά όλοι εσείς εδώ μέσα,δεν έχω καταλάβει...
Miracle Worker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ωραίοι είστε όλοι οι γιωτάδες, παππούδες και ελληνες του εξωτερικού που κάνετε χαβαλέ και τρολλάρετε! Αν είχατε απολυθεί πρόσφατα και ξέρατε οτι αν γίνει επιστράτευση θα πηγαίνατε πρώτοι τότε να σας έβλεπα αν είχατε τα @@ να κάνετε χαβαλέ/τρολλινγ. Μάγκες όσοι είστε αγχωμένοι (και δεν είναι ντροπή) καλύτερα να πωρωθείτε και να πεισμώσετε παρά να είστε με τον φόβο! Πάω να ακούσω manowar να μου σηκωθεί η τρίχα! Γαμάτοι οι Manowar, αλλά αν θες να σου σηκωθεί η τρίχα άκου αυτό: 1
xstreamgamer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Τι να σε πω, ο ΣΚΑΙ λέει ότι ήδη η ηγεσία των πραξικοπιματιών έχει παραδοθεί. Έχει δείξει και εικόνες όπου πολίτες λιντσάρουν τους φαντάρους και αυτοί δεν κάνουν τίποτα. Καλά όχι ότι έχω σε καμία ιδιαίτερη υπόληψη την Ε.Ρ.Τ αλλά το Σκαι βρήκες να μου πεις ότι μεταδίδει αυτά που λες;Εδώ η Ερ.τ έχει συνδέσεις με το sky Αγγλίας και όλα τα μεγάλα διεθνή δίκτυα από πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής εννοείται αυτό.Τώρα τι θα γίνει σε λίγες ώρες δεν το ξέρει κανείς.
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ωραίοι είστε όλοι οι γιωτάδες, παππούδες και ελληνες του εξωτερικού που κάνετε χαβαλέ και τρολλάρετε! Αν είχατε απολυθεί πρόσφατα και ξέρατε οτι αν γίνει επιστράτευση θα πηγαίνατε πρώτοι τότε να σας έβλεπα αν είχατε τα @@ να κάνετε χαβαλέ/τρολλινγ. Μάγκες όσοι είστε αγχωμένοι (και δεν είναι ντροπή) καλύτερα να πωρωθείτε και να πεισμώσετε παρά να είστε με τον φόβο! Πάω να ακούσω manowar να μου σηκωθεί η τρίχα! Μπλα μπλα μπλα.... 1
Tigran Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 @Gilmaru: Το Reuters και το CNN που παρακολουθώ κι εγώ, ούτε τα μισά δεν ανεβάζουν.
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Καλύτερη απάντηση γιατι νομιζω οτι ο ερντογαν θα βγει ποιο δυνατος απο αυτο... Ένας συνταγματάρχης ήταν λέει ο αρχηγός,θα φάει καλά τώρα! Που πας ρε καραμητρο πιο αμπαλος πεθαίνεις!! άντε καληνυχτες 1
markoliaz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 επειδη διαβαζω ακυρα πραγματα..δεν συνδεονται πραξικοπημα τουρκιας με πολεμο ελλαδας-τουρκιας...η μορφωση υπαρχει.οποιος θελει την ακολουθει. απο σημερα και για τον υπολοιπο καιρο αν τελικα επικρατησει ο στρατος να κυβερναει την τουρκια. μεγαλος λαος θα εξεγερθει και δεν θα το θελει το συμβαν. θα υπαρξουν εμφυλιοι. αλλες χωρες με ιδια συμφεροντα θα βοηθησουν τον λαο και θα εξορισουν τους στρατηγους και εκεινοι με συμφεροντα. ληγει εκει το θεμα. ...για να γινει πολεμος απο μερια ελλαδας ειδικα τωρα με τσιπρα=ΠΟΤΕ. οι τουρκοι το χειροτερο που θα κανουν ειναι να περνανε αβερτα στον εναεριο χωρο χωρις εμεις να κανουμε κατι. κατι σαν μ@λ@κες δηλαδη θα ειμαστε που κανουν μοκο οπως γινεται χρονια τωρα, οποιος εχει παει στρατο ξερει....αν και στην χωρα μας ομως γινει πραξικοπημα, επειδη λογικα θα βγουν 10-20 χρυσαυγιτες και θα παρακινησουν τον λαο και τον στρατο. τοτε ναι υπαρχει περιπτωση να γινει πολεμος. που και απο τις 2 πλευρες οι στρατιωτες θα ειναι χεσμενοι 18χρονοι. οποτε ειναι κατι εντελως ακυυρο το ολο θεμα...επισης δεν γινονται ετσι απλα σε μια νυχτα. 20+ ημερες, αρκετος κοσμος φευγει για εξω...οποιος μενει στην πατριδα απλα καθεται και βλεπει να ερχονται οι ρωσοι να τελειωνουν εντελως την τουρκια...με συμφεροντα παντα ρωσιας...δηλαδη μετα εκτος απο τους γερμανους θα εχουμε και ρωσους εξουσιαστες και σιγα σιγα....χρονο με τον χρονο αντε γεια ελλαδα....θα γινουμε αμερικη...350 θρησκειες και αλλοδαποι απο ολο τον κατρακιλισμενο κοσμο...οι βαλκανικες χωρες θα ειναι πλουσιοτερες απο εμας και κυριως η αλβανια. αλλα ολα αυτα ανηκουν στην φαντασια..ισως σε 20 χρονια απο σημερα...ισως και σε 20 μερες......ο,τι και να συμβει ας συμβει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις