Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 779
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ισχυει οτι επιασαν τον αρχηγο του πραξικοπηματος, μαλλον διπλο ημιχρονο ασσο τελικο το σκορ.

Παντως μεγαλο respect στον τουρκικο λαο αν αποτρεψει το πραξικοπημα, ζωο ο Ερντογαν αλλα νομιμα εκλεγμενος.

Αφου θελουν να πανε 50-100 χρονια πισω, ''μαγκια'' τους...

Δημοσ.

Και πως θα αποδείξεις ότι στείλαμε στρατιωτική δύναμη;  υπάρχουν και οι covert missions έχε υπόψιν 

Αλλά συγγνώμη ειναι πολύ προτιμότερο να πεθάνουν Ελληνες πολίτες και επίσημη επειδή εσύ χέστηκες στα βρακιά σου ... έχεις δίκαιο ευτυχώς που ψηφίζεις γιαυτό έχουμε μνημόνια χειρότερα απο τα αρχικά. 

To οτι ειναι κατι χιλιαδες ατομα γυρω απο το αεροδρομιο με κινητα αν χειρας, ολα τα πρακτορεια του κοσμου εχουν live feed και ενας θεος ξερει ποσοι οπλισμενοι στρατιωτες, μας πειραζει?

Τα σκρατς της ελληνικης σημαιας να βγαλουν απο τις στολες και ειμαστε κομπλε!

Δημοσ.

Τι ύπνο ρε τρελέ, εσύ έχεις πάθει όβερντοζ καφεΐνης, το ξέχασες????

δεν με επηρεάζει κάπου, με δυσκολία κρατάω τα μάτια μου ανοιχτά  

Δημοσ.

Και πως θα αποδείξεις ότι στείλαμε στρατιωτική δύναμη;  υπάρχουν και οι covert missions έχε υπόψιν 

Αλλά συγγνώμη ειναι πολύ προτιμότερο να πεθάνουν Ελληνες πολίτες και επίσημοι επειδή εσύ χέστηκες στα βρακιά σου ... έχεις δίκαιο ευτυχώς που ψηφίζεις γιαυτό έχουμε μνημόνια χειρότερα απο τα αρχικά. 

Είσαι τρόμπας με δίπλωμα.Cover mission στην Τουρκία επειδή ταλαιπωρούνται απλώς πολίτες μας στα αεροδρόμια η στον δρόμο της επιστροφής για την Θράκη  από την στιγμήπου  το cover mission δεν αποφασίζεται εύκολα σε πολύ χειρότερες καταστάσεις επειδή θεωρείται εχθρική ενέργεια ως προς το κράτος στο οποίο θα το επιχειρήσεις.Πραγματικά εύχομαι να μην ψηφίζεις....

Δημοσ.

To οτι ειναι κατι χιλιαδες ατομα γυρω απο το αεροδρομιο με κινητα αν χειρας, ολα τα πρακτορεια του κοσμου εχουν live feed και ενας θεος ξερει ποσοι οπλισμενοι στρατιωτες, μας πειραζει?

Τα σκρατς της ελληνικης σημαιας να βγαλουν απο τις στολες και ειμαστε κομπλε!

Ναι ψόφος ας πεθάνουν εκατοντάδες Έλληνες έχεις δίκαιο αρκεί να μην μας πιάσει κανένα κινητό 

Δημοσ.

τελικά έληξε η όχι?

Οχι δεν έληξε τίποτα.

Έβγαλαν κάτι δηλώσεις πολιτικών αρχηγών κομμάτων της Τουρκίας και έλεγαν οτι το πραξικόπημα δεν πέτυχε και θα μπούνε στην φυλακή. Και καλά δηλαδή......

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ παρακολουθώ RT και CNN live, δεν άκουσα κάτι τέτοιο. Αντιθέτως φαίνεται να επικρατεί το πραξικόπημα όπως το βλέπω.

Και εγώ βλέπω τα ίδια ότι μάλλον επικρατούν οι πραξικοπηματίες με μόνους αντιστεκόμενους από τον πρώην κρατικό μηχανισμό τους αστυνομικούς.

Δημοσ.

Εσεις οι δυο σταματηστε το ξεκατινιασμα , λες και αν συμφωνησετε στον αν πρεπει η δεν πρεπει να γινει αποστολη διασωσης η κατι τετοιοο τελος παντων, θα ειναι δεσμευτικο για τον Τσιπρα... Αιντε!

Δημοσ.

μου έχει μπει η ιδέα να συνδέσω το ηχοσύστημα και να βάλω στο τέρμα 

την μέρα μέσα στο θόρυβο το ακούγανε γειτονιές ποιο πέρα , τώρα που έχει ησυχία θα ακουστεί Πάτρα
αχχαχααχχα

• Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...