Moderators Kercyn Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Λόγω φωνής ή "Gunshots are heard and then booing (γιουχαΐσματα)" "Ακούγονται πυροβολισμοί και κάποιος ήχος" (κάτι τέτοιο μετέφρασε) Φωνής και εεεεεεε Πας καλά ρε Άνθρωπα;Θα στείλεις στρατιωτική δύναμη σε ξένη χώρα μη φιλική προς εσένα ανά τους αιώνες και μάλιστα εν μέσω πραξικοπήματος;Τι ακούμε ρε πούστη μου ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον πλανήτη.Δεν το έχω ξανά πει σε κάποιον αλλά πραγματικά αν δεν τρολάρεις εύχομαι να μην ψηφίζεις.... Κομάντα 1
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 δηλαδή τώρα να πάω για ύπνο ? Με 20+ κουταλιες καφε και θα κοιμηθεις ρε θηριο?
michael92 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 I need entertainment. Τι θα κάνω μέχρι το πρωί μου λέτε;
dimitrisOP Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 ουτε 2 ωρες δηλαδη? οχι και ασχημα για παρασκευη 2
Mr_Muscle Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Πας καλά ρε Άνθρωπα;Θα στείλεις στρατιωτική δύναμη σε ξένη χώρα μη φιλική προς εσένα ανά τους αιώνες και μάλιστα εν μέσω πραξικοπήματος;Τι ακούμε ρε πούστη μου ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον πλανήτη.Δεν το έχω ξανά πει σε κάποιον αλλά πραγματικά αν δεν τρολάρεις εύχομαι να μην ψηφίζεις.... Και πως θα αποδείξεις ότι στείλαμε στρατιωτική δύναμη; υπάρχουν και οι covert missions έχε υπόψιν Αλλά συγγνώμη ειναι πολύ προτιμότερο να πεθάνουν Ελληνες πολίτες και επίσημοι επειδή εσύ χέστηκες στα βρακιά σου ... έχεις δίκαιο ευτυχώς που ψηφίζεις γιαυτό έχουμε μνημόνια χειρότερα απο τα αρχικά.
Vapir Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Με 20+ κουταλιες καφε και θα κοιμηθεις ρε θηριο? συνήθως πίνω καφέ πριν την πέσω
4saken Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Αν ισχυει οτι επιασαν τον αρχηγο του πραξικοπηματος, μαλλον διπλο ημιχρονο ασσο τελικο το σκορ. Παντως μεγαλο respect στον τουρκικο λαο αν αποτρεψει το πραξικοπημα, ζωο ο Ερντογαν αλλα νομιμα εκλεγμενος. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 δηλαδή τώρα να πάω για ύπνο ? Τι ύπνο ρε τρελέ, εσύ έχεις πάθει όβερντοζ καφεΐνης, το ξέχασες????
xstreamgamer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά από τηΝ Ε.Ρ.Τ δεν αναμεταδίδεται λήξη της κατάστασης πως λέμε έτσι όλα αυτά ότι έληξε;
Moderators Kercyn Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Και πως θα αποδείξεις ότι στείλαμε στρατιωτική δύναμη; υπάρχουν και οι covert missions έχε υπόψιν Αλλά συγγνώμη ειναι πολύ προτιμότερο να πεθάνουν Ελληνες πολίτες και επίσημη επειδή εσύ χέστηκες στα βρακιά σου ... έχεις δίκαιο ευτυχώς που ψηφίζεις γιαυτό έχουμε μνημόνια χειρότερα απο τα αρχικά. Καλά αν τους πιάσουν εσύ να νομίζεις ότι θα τους περάσουν από δικαστήριο και θα αθωωθούν επειδή δεν υπάρχουν αποδείξεις και θα τους αφήσουν να φύγουν. Ποιος θα πεθάνει; Τι λέτε μωρέ βραδιάτικα;
Gilmaru Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά εγώ παρακολουθώ RT και CNN live, δεν άκουσα κάτι τέτοιο. Αντιθέτως φαίνεται να επικρατεί το πραξικόπημα όπως το βλέπω.
onty Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Get a room girls.. Δεν ειμαστε εδω για να διαβαζουμε το ξεκατινιασμα σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις