Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρουμε για θύματα ακόμη οπότε δεν ξέρουμε πόσο "μαλακό" ή "σκλήρό" ήταν το πραξικόπημα...εγώ πάντως άρματα μάχης βλέπω πυροβολισμούς απο ελικόπτερα εκρήξεις αεροπορία κτλ....οπότε θα μάθουμε τις επόμενες ήμερες ή μήνες για το τι πραγματικά συνέβη 

Αν υπήρχαν θύματα θα το ακουγες. Δεν κρύβονται οι νεκροί. Μαλλον βλέπουμε/καταλαβαίνουμε διαφορετικά πράγματα....

Δεν νομίζω να είναι χούντα αυτό παιδιά. Μου βρωμάει για θέατρο.

• Απαντ. 779
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λενε οτι υπαρχουν αρκετοι Ελληνες εγκλωβισμενοι στο airport της Κων/πολης.

any updates ?

τι κάνουν οι Ζ'μακ;;; για κάτι τέτοια δεν τους έχουμε; 

Δημοσ.

πυροβολισμοι στην βουλη και τανκς, ο στρατος ανακοινωσε ο κοσμος να μεινει στα σπιτια του και οσοι ειναι εξω ειναι υποστιρικτες του ερτογκαν.

Δημοσ.

τι κάνουν οι Ζ'μακ;;; για κάτι τέτοια δεν τους έχουμε;

Ε κάτσε ή Ζ μακ είναι για την ελληνική επικράτεια.δεν μπήκε κανένας τούρκος σε ελληνικό έδαφος,δεν μας κατέλαβαν καμία βραχονησίδα

Δημοσ.

Ε κάτσε ή Ζ μακ είναι για την ελληνική επικράτεια.δεν μπήκε κανένας τούρκος σε ελληνικό έδαφος.

ναι αλλά κινδυνεύουν πολλές ελληνικές ζωές.

Δημοσ.

Ελπιζω να μη σταματησουν τα γυρισματα απο τις τουρκικες σειρες γιατι μετα ποιος την ακουει την γιαγιά μου με τις γειτόνισσες..

• Like 3
Δημοσ.

Έφαγε Χ από Γερμανία ο Ερντογάν,πήγε σε UK να ζητήσει άσυλο.

Επίσης,θα πήξει η ΣΤ ΕΣΣΟ.....Χωρίς άδεια.

• Like 3
Δημοσ.

καναλια δειχνουν καποιους τραυματιες στους δρομους

edit πολιτες πηγαν να μπουν στην γεφυρα του βοσπορου και ο στρατος ανοιξε πυρ

Δημοσ.

μετα την πορτα που εφαγε απο γερμανια πριν λιγο ακουστηκε οτι με πλοιο πηγε στην κω ελπιζω να ειναι μουφα η ειδηση για το καλο μας 

Πιστευω οτι θα προτιμησει να πεθανει παρα να ζητησει ασυλο απο τον Τσιπρα. Τωρα στην ΕΡΤ λενε οτι κατευθυνεται προς Ιταλια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...