LiquidTroll Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Βασικά πιστεύω ότι θα ψιλο-διαλυθει η Τουρκία. Φάση Λιβύη ή Αίγυπτος. Θα κατέβει κόσμος κάτω , αίμα και ξύλο , δεν θα ελεχθεί η κατάσταση , και απο κει και περα εμφύλιος
tritonas00 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Προβλεπω αίμα και γαζωμα αμαχων όποιος το κάνει! Μακαρι να μην κάνει κανείς τίποτα μέχρι να ηρεμήσει το θέμα γιατί οι πρώτοι θα γαζωθουνε άσχημα για παραδειγματισμό 4
D4rkshadow Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Παντως καποια στιγμη θα το ετρωγε το κεφαλι του ο ερντογαν,αφου κανει δουλειες με τον isis και δεν ειναι και μακρια τα πιστευω του απο αυτους. Το κουρδικο κρατος μολις ηρθε 1 βημα πιο κοντα παντος 2
zio10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ετοιμαστείτε να φορέσετε τα χακί γιωταδες Τα μπλε! Δεν ειναι δικια μας δουλεια να πολεμησουμε, γι αυτο υπαρχουν οι ενοπλες δυναμεις που εχουν υποτιθεται εκπαιδευτει πανω σε αυτα. Τοσα χρονια τσαμπα τους πληρωνουμε να κανουν περιφορα σταυρου και αγηματα; Καιορος να πολεμησουν αν χρειαστει. Όχι μωρέ, τι δικιά μας δουλειά να είναι; Όταν τελειώσουν θα μας φωνάξουν... Σαν σήμερα έγινε το πραξικόπημα στην Κύπρο, ίσως έχει την σημασία του. Also, forget GDP growth, 11% των εξαγωγών μας είναι προς Τουρκία... Όσο για την πιθανότητα επιστράτευσης, το χαρτάκι γίνεται προσάναμμα όπως κάνουν στην Δυτική Ουκρανία. Νομίζω προβλέπονται βαριές ποινές σε τέτοια περίπτωση... 4
agamoi-thytai Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ποσό για τον πεο πρέπει να είσαι για να κρύβεσαι και να λες στους άλλους να πολεμήσουν; 5
hackerW32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ασχετο αλλα... https://www.youtube.com/watch?v=wyBm8cFiUp0The uploader has not made this video available in your country. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 To Nbc λέει ότι ο Ερντογάν ζήτησε άσυλο από Γερμανία...
Silverage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Και πριν 3 μέρες έπιασα ξανά το Battlefield 4, τυχαίο; Αν γίνει καμιά μαλακία και γίνει επιστράτευση θα έχω φύγει ήδη την προηγούμενη στην Ιταλία. 1
LiquidTroll Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως όταν απολύθηκα δεν έστειλα τα χαρτιά που έπρεπε να στέιλω.... Που στα διαλα θα πρέπει να παρουσιαστώ? Εντωμεταξύ , εάν γίνει πόλεμος Ελλάδας - Τουρκίας , λέμε τώρα , σε 3 μέρες θα είναι στην Αθήνα. Πρώτα απο όλα , στις 2 μέρες θα έχουμε χρεωκοπήσει. Την 3η μέρα , δεν θα έχουμε πετρέλαιο για να κινήσουμε οχήματα , φρεγάτες,τανκς και λοιπά. Όσοι έχουμε κάνει Έβρο , ξέρουμε τα χάλια που επικρατούν εκεί πάνω !!! 2
kaliakman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Στην Σάμο πάντως που έχω ξάδερφο στο ΠΝ δεν έχει γίνει κάτι σημαντικό σε μισάωρη ετοιμότητα είναι όπως πάντα..
stelios18120 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Τέλος τα πόκεμον και το άραγμα σε παραλίες Τέλος το ίντερνετ και το ps4 και xbox Τέλος τα a/c και τα παγωτά αραχτοι Τέλος οι βόλτες με αμάξι και οι διακοπές Τέλος τo fb-twitter-snapchat-και αλλα Τέλος όλα! Μόνο αναχώματα και τρέξιμο με αρβύλα και διαταγές τώρα! 2
coffeex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Και πριν 3 μέρες έπιασα ξανά το Battlefield 4, τυχαίο; Αν γίνει καμιά μαλακία και γίνει επιστράτευση θα έχω φύγει ήδη την προηγούμενη στην Ιταλία. Είσαι κομάντο έχεις μεγαλώσει μέσα στον πόλεμο, έχεις εμπειρία στον πόλεμο 5
gavros10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ρε παιδια, ενα πραξικοπημα, παρολο που ειναι τρομακτικο για ολες τις πλευρες, δεν ειναι θεμιτο εναντια σε τετοια κυβερνηση; Ο Γκιουλεν που λενε οτι μπορει να ειναι πισω απο αυτο, ειναι χειροτερος;
stelios18120 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως όταν απολύθηκα δεν έστειλα τα χαρτιά που έπρεπε να στέιλω.... Που στα διαλα θα πρέπει να παρουσιαστώ? Εντωμεταξύ , εάν γίνει πόλεμος Ελλάδας - Τουρκίας , λέμε τώρα , σε 3 μέρες θα είναι στην Αθήνα. Πρώτα απο όλα , στις 2 μέρες θα έχουμε χρεωκοπήσει. Την 3η μέρα , δεν θα έχουμε πετρέλαιο για να κινήσουμε οχήματα , φρεγάτες,τανκς και λοιπά. Όσοι έχουμε κάνει Έβρο , ξέρουμε τα χάλια που επικρατούν εκεί πάνω !!! 3 μέρες γ αθηνα;; Χαχαχα φίλε μου σε 5 ώρες έχουν καταλάβει θεσσαλονικη.δυστυχως. Με το τάγμα ηλεκτρονικού πολέμου απέναντι π έχουν κλείνουν όλες οι επικοινωνίες μας σε απόσταση 40 χλμ από τα σύνορα. Οπότε παπαλα ή συννενόηση μεταξύ μας (γ εμάς είναι ακριβά αυτά,τα λεφτά μας πάνε σε υποβρύχια π γέρνουν) Αν έχεις κάνει εβρο τα ξέρεις... Μας τα έχουν πει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις