Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά πιστεύω ότι θα ψιλο-διαλυθει η Τουρκία.

Φάση Λιβύη ή Αίγυπτος.

Θα κατέβει κόσμος κάτω , αίμα και ξύλο , δεν θα ελεχθεί η κατάσταση , και απο κει και περα εμφύλιος

• Απαντ. 779
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προβλεπω αίμα και γαζωμα αμαχων όποιος το κάνει! Μακαρι να μην κάνει κανείς τίποτα μέχρι να ηρεμήσει το θέμα γιατί οι πρώτοι θα γαζωθουνε άσχημα για παραδειγματισμό

24799953.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Παντως καποια στιγμη θα το ετρωγε το κεφαλι του ο ερντογαν,αφου κανει δουλειες με τον isis και δεν ειναι και μακρια τα πιστευω του απο αυτους.

Το κουρδικο κρατος μολις ηρθε 1 βημα πιο κοντα παντος

• Like 2
Δημοσ.

Ετοιμαστείτε να φορέσετε τα χακί  γιωταδες :-D

Τα μπλε! :P

Δεν ειναι δικια μας δουλεια να πολεμησουμε, γι αυτο υπαρχουν οι ενοπλες δυναμεις που εχουν υποτιθεται εκπαιδευτει πανω σε αυτα.

Τοσα χρονια τσαμπα τους πληρωνουμε να κανουν περιφορα σταυρου και αγηματα;

Καιορος να πολεμησουν αν χρειαστει.

Όχι μωρέ, τι δικιά μας δουλειά να είναι; Όταν τελειώσουν θα μας φωνάξουν...

Σαν σήμερα έγινε το πραξικόπημα στην Κύπρο, ίσως έχει την σημασία του. Also, forget GDP growth, 11% των εξαγωγών μας είναι προς Τουρκία...

Όσο για την πιθανότητα επιστράτευσης, το χαρτάκι γίνεται προσάναμμα όπως κάνουν στην Δυτική Ουκρανία.

Νομίζω προβλέπονται βαριές ποινές σε τέτοια περίπτωση...

• Like 4
Δημοσ.

Και πριν 3 μέρες έπιασα ξανά το Battlefield 4, τυχαίο;

Αν γίνει καμιά μαλακία και γίνει επιστράτευση θα έχω φύγει ήδη την προηγούμενη στην Ιταλία.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν απολύθηκα δεν έστειλα τα χαρτιά που έπρεπε να στέιλω....

Που στα διαλα θα πρέπει να παρουσιαστώ?

Εντωμεταξύ , εάν γίνει πόλεμος Ελλάδας - Τουρκίας , λέμε τώρα , σε 3 μέρες θα είναι στην Αθήνα.

Πρώτα απο όλα , στις 2 μέρες θα έχουμε χρεωκοπήσει. Την 3η μέρα , δεν θα έχουμε πετρέλαιο για να κινήσουμε οχήματα , φρεγάτες,τανκς και λοιπά.

Όσοι έχουμε κάνει Έβρο , ξέρουμε τα χάλια που επικρατούν εκεί πάνω !!!

• Like 2
Δημοσ.

Στην Σάμο πάντως που έχω ξάδερφο στο ΠΝ δεν έχει γίνει κάτι σημαντικό σε μισάωρη ετοιμότητα είναι όπως πάντα..

Δημοσ.

Τέλος τα πόκεμον και το άραγμα σε παραλίες

Τέλος το ίντερνετ και το ps4 και xbox

Τέλος τα a/c και τα παγωτά αραχτοι

Τέλος οι βόλτες με αμάξι και οι διακοπές

Τέλος τo fb-twitter-snapchat-και αλλα

Τέλος όλα! Μόνο αναχώματα και τρέξιμο με αρβύλα και διαταγές τώρα!

• Like 2
Δημοσ.

Και πριν 3 μέρες έπιασα ξανά το Battlefield 4, τυχαίο;

Αν γίνει καμιά μαλακία και γίνει επιστράτευση θα έχω φύγει ήδη την προηγούμενη στην Ιταλία.

Είσαι κομάντο έχεις μεγαλώσει μέσα στον πόλεμο, έχεις εμπειρία στον πόλεμο  :-D  

• Like 5
Δημοσ.

Ρε παιδια, ενα πραξικοπημα, παρολο που ειναι τρομακτικο για ολες τις πλευρες, δεν ειναι θεμιτο εναντια σε τετοια κυβερνηση; Ο Γκιουλεν που λενε οτι μπορει να ειναι πισω απο αυτο, ειναι χειροτερος;

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν απολύθηκα δεν έστειλα τα χαρτιά που έπρεπε να στέιλω....

Που στα διαλα θα πρέπει να παρουσιαστώ?

Εντωμεταξύ , εάν γίνει πόλεμος Ελλάδας - Τουρκίας , λέμε τώρα , σε 3 μέρες θα είναι στην Αθήνα.

Πρώτα απο όλα , στις 2 μέρες θα έχουμε χρεωκοπήσει. Την 3η μέρα , δεν θα έχουμε πετρέλαιο για να κινήσουμε οχήματα , φρεγάτες,τανκς και λοιπά.

Όσοι έχουμε κάνει Έβρο , ξέρουμε τα χάλια που επικρατούν εκεί πάνω !!!

3 μέρες γ αθηνα;; Χαχαχα φίλε μου σε 5 ώρες έχουν καταλάβει θεσσαλονικη.δυστυχως.

Με το τάγμα ηλεκτρονικού πολέμου απέναντι π έχουν κλείνουν όλες οι επικοινωνίες μας σε απόσταση 40 χλμ από τα σύνορα.

Οπότε παπαλα ή συννενόηση μεταξύ μας (γ εμάς είναι ακριβά αυτά,τα λεφτά μας πάνε σε υποβρύχια π γέρνουν)

Αν έχεις κάνει εβρο τα ξέρεις... Μας τα έχουν πει ;)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...