revolver1990 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μας βλέπω για επιστράτευση. Προσοχή στη Θράκη και στο Καστελόριζο. Όχι πάλι ρε και μόλις απολύθηκα 6
stelios18120 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ναι ρε όντως αραξτε μερικοί Σιγά μην πάω και σπίτι μου να βάλω τα στρατιωτικά και να κουμπωσω 50αρι στο μπαλκόνι. Είμαστε μέσα στην ΕΕ και στο νατο,δεν ήμαστε κανένα ιρακ.
logokrimenos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μην λετε μλκιες για επιστρατευση, δεν θυμάμαι την αποστολη μου. Μόνο οτι θα είμαι σε κάποιο βουνό και θα βάζω φαγητό στα κομάντα!!! Ι3 ευτυχία ρε μουνιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ναι ρε όντως αραξτε μερικοί Σιγά μην πάω και σπίτι μου να βάλω τα στρατιωτικά. Είμαστε μέσα στην ΕΕ και στο νατο,δεν ήμαστε κανένα ιρακ. Aπο τρελό και απο ππρα όλα τα περιμένεις. Κάτι ανάλογο και εδώ. Ίσως το κάνουν και ας μην τους συμφέρει. Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά παλικάρια. 1
Tetrabitos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν ειναι δικια μας δουλεια να πολεμησουμε, γι αυτο υπαρχουν οι ενοπλες δυναμεις που εχουν υποτιθεται εκπαιδευτει πανω σε αυτα. Τοσα χρονια τσαμπα τους πληρωνουμε να κανουν περιφορα σταυρου και αγηματα; Καιορος να πολεμησουν αν χρειαστει. 1
EvilEyes Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Σε τέτοιες περιπτώσεις η αστυνομία είναι με το μέρος του στρατού ή της κυβέρνησης; 1
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν ειναι δικια μας δουλεια να πολεμησουμε, γι αυτο υπαρχουν οι ενοπλες δυναμεις που εχουν υποτιθεται εκπαιδευτει πανω σε αυτα. Τοσα χρονια τσαμπα τους πληρωνουμε να κανουν περιφορα σταυρου και αγηματα; Καιορος να πολεμησουν αν χρειαστει. Όλοι μαζί. Αλλιώς δεν έχει νόημα. https://ohifront.wordpress.com/2012/01/16/%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%8E%CF%80%CE%BF%CF%85/ Είδατε τους είπε ο αγρότης, όταν είσαστε μαζί αγαπημένοι και μονιασμένοι, δεν μπορεί κανείς να σας κάνει κακό. Οταν όμως είσαστε ο καθένας μόνος του, τότε είναι εύκολο κάποιος να σας συντρίψει και να σας κάνει κακό. 4
stelios18120 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ε τότε καλά που έχω τα στρατιωτικά μου πρόχειρα Έλα να βγούμε να φάμε μερικούς Ξανάέρχομαι στον εβρο άνετα ! Νεοχωρι (616) και καβυλυ (502) και 35 μέρες στην συνοριακή γραμμή στο φυλάκιο 7. Δεν μασαω ρε! Εχουμε δώσει όρκο Μέχρι τελευταίας ρανιδος του αίματος μας μην ξεχνιεστε άντρες! 2
Adyslexicmanwalkedintoabra Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ας ελπίσουμε πως οι δικοί μας σε λίγο να είναι όλοι στο πόδι για παν ενδεχόμενο.
markoliaz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 πλεον με ολα αυτα που γινονται στον κοσμο. αυριο θα εμφανιστει ο αντιχριστος. μεθαυριο θα ηχησουν οι σαλπιγγες και θα εμφανιστουν οι καβαλαρηδες της αποκαληψης. αντιμεθαυριο θα γινει 2ερα παρουσια με τον χριστο. υστερα θα κατεβουν εξωγηινοι και θα τα ξεκολιασουν ολα, μετα θα ανοιξει ξαφνικα μαυρη τρυπα και θα ρουφηξει ολο το ηλιακο μας συστημα και μετα απο ολα αυτα θα παρει ελληνικη ομαδα το champions league... 11
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Σε τέτοιες περιπτώσεις η αστυνομία είναι με το μέρος του στρατού ή της κυβέρνησης; Με το μέρος του λαού ε να πούμε και καμιά μλκια 2
bilya Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Γενικά χαλαρωστε καποιοι ειναι το 4ο πραξικόπημα (3ο στρατιωτικό) στην τουρκια. Σε χειροτερες εποχες δεν εγινε τπτ γιατι να γινει τωρα. 1
revolver1990 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μην λετε μλκιες για επιστρατευση, δεν θυμάμαι την αποστολη μου. Μόνο οτι θα είμαι σε κάποιο βουνό και θα βάζω φαγητό στα κομάντα!!! Ι3 ευτυχία ρε μουνιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i4 γιωτά! Το ξέρεις ότι σε περίπτωση επιστράτευσης παίρνουν όλοι όπλο ε? Επίσης,οι γιωτάδες επειδή είναι οι πιο αναλώσιμοι μπαίνουν είτε μπροστά είτε γίνονται τραυματιοφορείς. Τέλος, με το offtopic. Γενικά πάντως φαίνεται να μην είναι ολικό το πραξικόπημα ή τουλάχιστον να μην έχει τελειώσει ακόμα μιας και ούτε οι επικοινωνίες έχουν κοπεί ολικώς και ο Ερντογάν θα κάνει δηλώσεις! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις