Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως, προφανως κ υπαρχει app(επισημο)στο store της microsoft για να περασεις ολες τις επαφες/μυνηματα στην sd καρτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1. Η διαλειτουργικότητα είναι μία καρικατούρα για σένα που η πρώτη διαλειτουρική εφαρμογή που σου έρχεται στο μυαλό είναι το photoshop... Για το 99% των χρηστών η πρώτη εφαρμογή που χρησιμοποιούν είναι το excel και η σουίτα του office... καλώς ήρθες στον πραγματικό κόσμο από τον κόσμο του  hater... Εδώ το βασικό είναι η μη κατασπατάληση πόρων, γνώσεων και χρήματος σε εργαλεία προγραμματισμού... λες ότι είσαι και developer...Ποιες εφαρμογές δεν παίζουν??? Έχεις δει video, εγώ βλέπω τη συσκευή μου... Προφανώς δεν τρέχεις εκτελέσιμα... όμως λειτουργεί... απλά... Οι άλλοι δεν έχουν κοινή πλατφόρμα για δύο λόγους: 1) Η google δεν έχει μερίδιο στο desktop και 2) H apple απλά περιμένει η M$.

Και γιατι να χρησιμοποιησω το continuum για αυτη τη δουλεια, αντι του cloud για να συνεχισω αυτο που εκανα, απο τη μια συσκευη στην αλλη;

Δημοσ.

Πιο άκυρο ποστ πεθαίνεις. Δεν έχει καμία ιδέα από το λειτουργικό και τις εφαρμογές και γράφεις ότι hating σου βγαίνει. Δεν έχει νόημα καν σου απαντήσω σε όλα τα άκυρα πράγματα που αράδιασες... χαλάρασε και απόλαυσε αυτό που έχεις. Εδώ θα είμαστε...

Μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως ειναι το continuum και τα UWP;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...