rednez Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 ωραια, παντα ηθελα ενα κινητο με 5 τονους bloatware αν κρινω απο το πως βγαζει τα *γκουχου γκουχου* ποιοτικα λαπτοπ της
Retromaniac Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 ωραια, παντα ηθελα ενα κινητο με 5 τονους bloatware αν κρινω απο το πως βγαζει τα *γκουχου γκουχου* ποιοτικα λαπτοπ της Δυστυχώς για την Lenovo, στο windows mobile δεν υπάρχει τρόπος να βάλει προγράμματα δικά της που να μην βγάινουν. Μόνο στο android γίνονται αυτά που παίρνει custom rom..
vaggospat13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Mερικοί απορώ πως τολμάτε kai υποστηρίζετε ακόμα τα wp. μεχρι πριν λιγους μηνες χρησιμοποιουσα ενα lumia 920 (με περασμενα 10αρια) σαν πρωτη συσκευή, μετα απο 3 χρόνια χρήσης αυτες ειναι οι εντυπώσεις μου: 1ον έκανα υπομονή 3 χρόνια και ακόμα περιμένω υποστήριξη σε εφαρμογές. το 90% δεν υπάρχει και αυτες που υπάρχουν ειναι πολυ πισω σε σχεση με τις αλλες πλατφόρμες (το viber ούτε βιντεοκληση δεν έχει). 2ον το 920 δεν θα αναβαθμιστεί σε wp10 παρολες της ανακοινώσεις τις microsoft. 3ον όσοι λέτε ότι το android κολλάει, έχετε μείνει 3-4 χρόνια πίσω φαίνεται. Συνοψιζοντας δεν πρόκειται να ξαναγωρασω wp αν δε δω διαφορά στο store γιατί απο λόγια αλλο τιποτα. Τρανταχτό παράδειγμα το pokemon go που έχει γίνει χαμός, να δούμε πότε και αν θα κυκλοφορήσει σε wp http://www.windowscentral.com/windows-phone-users-react-to-pokemon-go 1
tsalin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Mερικοί απορώ πως τολμάτε kai υποστηρίζετε ακόμα τα wp. μεχρι πριν λιγους μηνες χρησιμοποιουσα ενα lumia 920 (με περασμενα 10αρια) σαν πρωτη συσκευή, μετα απο 3 χρόνια χρήσης αυτες ειναι οι εντυπώσεις μου: 1ον έκανα υπομονή 3 χρόνια και ακόμα περιμένω υποστήριξη σε εφαρμογές. το 90% δεν υπάρχει και αυτες που υπάρχουν ειναι πολυ πισω σε σχεση με τις αλλες πλατφόρμες (το viber ούτε βιντεοκληση δεν έχει). 2ον το 920 δεν θα αναβαθμιστεί σε wp10 παρολες της ανακοινώσεις τις microsoft. 3ον όσοι λέτε ότι το android κολλάει, έχετε μείνει 3-4 χρόνια πίσω φαίνεται. Συνοψιζοντας δεν πρόκειται να ξαναγωρασω wp αν δε δω διαφορά στο store γιατί απο λόγια αλλο τιποτα. Τρανταχτό παράδειγμα το pokemon go που έχει γίνει χαμός, να δούμε πότε και αν θα κυκλοφορήσει σε wp http://www.windowscentral.com/windows-phone-users-react-to-pokemon-go Όπα ρε Βάγγο... άραξε που θα μας πεις αν θα τολμήσουμε να πούμε και να γράψουμε... 1) Μιλάς για υποστήιξη σε εφαρμογές, αλλά κάνεις μοκοκό για την υποστήριξη του πυρήνα που χρησιμοποιείς... Όλοι πλέον γνωρίζουν -εκτός από τους μπούφους που νομίζουν ότι κάνουν πνεύμα- ότι οι Universal εφαρμογές είναι εξαιρετικές. Το ίδιο και το viber. Μάλλον έχεις μείνει πίσω... 2) Πλάκα κάνεις όταν μιλάς για το 920 έτσι... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ 2012 και ζορίζεσαι που δεν θα πάρεις αναβάθμιση??? Πες μου ΕΝΑ ANDROID 2 ετών (όχι 4ων) που να παίρνει αναβάθμιση... ΕΛΕΟΣ, να μιλάνε οι iPhone funs για αναβαθμίσεις να το καταλάβω, να μιλάει και το android όμως είναι πολύ... 3)Χμμμ θέλεις να μιλήσουμε για ναυαρχίδες που ψήνουν αβγουλάκια στην πλάτη της μπαταρίας τους? Να μιλήσουμε για low cost κινεζιές που μετά την 1η εβδομάδα για να πάρεις τηλέφωνο πρέπει να κάνεις αρχικοποίηση??? Μπορούμε αν θέλεις να μιλήσουμε για το bloatware που είναι φορτωμένες ΟΟΟΛΕΣ οι branded συσκευές...., ή για συσκευές με specs που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν...Γενικώς μπορούμε να πούμε πολλά... ακόμα και για την εμπειρία χρήσης που περιορίζεται στο διάβασμα των specs -γιατί όταν αρχίζεις και φορτώνεις τις υπέροχες χιλιάδες εφαρμογές, το γατάκι τεζάρει-. Μπορούμε ακόμα καλύτερα να μιλήσουμε για τις χιλιάδες Android apps που είναι για τα σκουπίδια ανέλεγκτες & επικίνδυνες για τη κάθε θείτσα που ψώνισε ότι της είπε ο υπάλληλος της αλυσίδας... Και για να σε (σας) προλάβω, ναι η M$ τα έκανε σκ@τ@... Το λειτουργικό έπρεπε να είναι όπως είναι τώρα πριν από 2 χρόνια, όμως δεν μπορείς να μην παραβλέψεις ότι έχει κάνει καλή δουλειά.... Συνοψίζοντας, ΔΕΝ μας ενδιαφέρει αν δεν ξαναγοράσεις WP, μπορείς να παίζεις pokemon GO στο android σου -αν δεν λαγγάρει βέβαια- άσε μας εμάς να μπορούμε να δουλεύουμε σαν άνθρωποι... Και τέλος, γιατί κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι για τη M$ τα φράγκα είναι στο να φτιάξει cross platoform εφαρμογές που είναι απαραίτητες σε όλους και ότι αυτό είναι άλλο από την υποστήριξη και τη συνέχεια στα WP10... Αν θα μείνει ή θα φύγει δεν εξαρτάται από τις άλλες business που κάνει, εξαρτάται από τον βαθμό που θα την εξυπηρετεί η συγκεκριμένη αγορά... ΥΓ: Αλήθεια ξέρει κανείς OpenVPN client σε android με tap bridge? 8
keysmith Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μπήκες στον κόπο να γράψεις όλο αυτό, χωρίς να ισχύει τίποτα. Αφού δεν γνωρίζεις, όπως παραδέχεσαι, κρίμα δεν είναι για τον χρόνο σου; 1) Το store γεμίζει με apps αφού είναι κοινό με τα windows 10. Ότι βγαίνει σε windows 10 uwp παίζει και στο κινητό 2) Φταίνε οι περιορισμοί του λειτουργικού; Τότε το ios store δεν έπρεπε να έχει εφαρμογή. Το λειτουργικό έχει ελάχιστους περιορισμούς σε σχέση με το android. Σαν developer στο λέω. 3) Άσχημο; Έχεις μείνει στα windows 8. 4) Προχειρότητα κινήσεων; Καλύτερη ενορχήστρωση για ένα universal περιβάλλον σε ότι συσκεύη υπάρχει με ένα κώδικα, δεν υπάρχει. 5) Λίγοι κατασκευαστές; Όλοι βγάζουν 2-1 windows, αυτό σημαίνει περισσότερες windows 10 store εφαρμογές που αυτόματα μεταφράζεται σε windows 10 mobile συσκευές. 6) Το ότι χωρίς κωδικό δεν μπορείς να προσπελάσεις τις επαφές κάποιου είναι αδυναμία, τι να πώ.... 7) Όχι μόνο άλλη άποψη αλλά και άλλη εμπειρία. όπα όπα.. 1. Τα win 10 ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι κοινό λειτουργικό γιατί η διαλειτουργικότητα, σήμερα, είναι μία καρικατούρα!!! Είναι λάθος της MS που σήμερα πάει να "ενοποιήσει" λειτουργικό για κινητό και λειτουργικό για desktop. Τρέξε εσύ photoshop σε 5'' κινητό! ΟΠΟΙΑ ενοποίηση; Μερικές εφαρμογές που φτιάχτηκαν γαι metro ui θα τρέχουν και κάποιες από αυτές ΘΑ τις φτιάξουν να αντιλαμβάνονται σε τι περιβάλλον είναι και να σου δίνουν το ένα ή το άλλο ui.. Κατ αρχήν το ένα είναι x86 και το άλλο είναι risk. Η ενοποίηση είναι στα χαρτιά. Οι εφαρμογές όσες τρέχουν δεν τρέχουν καλά. Έχω δει βίντεο που προσπαθούν να κάνουν τα κινητά pc και απλά δεν "δουλεύει" (όπως πρέπει). Καμία σχέση με την καθημερινότητα! Στο μέλλον ΙΣΩΣ να γίνει. Προς το παρόν όλοι οι άλλοι δεν είναι βλάκες που έχουν άλλα λειτουργικά για desktop και άλλα για mobile. Η MS υποσχέθηκε να δώσει αυτό που δεν ήταν έτοιμη τεχνικά να δώσει, ούτε οι developers. Άσε την συμβατότητα με παλιές εφαρμογές 8. 2. To ios έχει πολύ παρόμοιο περιβάλλον εγγραφής εφαρμογών και το port είναι εύκολο για τις περισσότερες εφαρμογές. Για αυτό και συχνά ότι βλέπει για το ένα βλέπεις και για το άλλο. Επειδή είσαι και developer (και εγώ είμαι ή τουλάχιστον ήμουν) θα έπρεπε να είχες παρατηρήσει αυτό δεν συμβαίνει με windows mobile για αυτό και το store σας είναι άδειο. 3. Και τα 10 άθλια είναι και σε desktop και σε mobile.- Αμα αποφασίσει να ξεκολλήσει από τα (αντιαισθητικά και δύσχρηστα κατ εμέ) πλακάκια και επαναφέρει τα εικονίδια τα ξαναλέμε. Και όταν θα το κάνει (θα αναγκαστεί καθώς δεν τραβάνε τα tiles) εδώ θα είσαι σαν fun boy και θα το υποστηρίζεις. Θα λες τότε, τα win 11 είναι όμορφα έχω μίνει στα 10. Πάντως για να μην είμαι άδικος είναι μια βελτίωση σε σχέση με τα 8. 4.Το universal καλό σαν ιδέα, αλλά δεν παίζει και τους εκθέτει. Άλλο.. 5. Όχι όλοι, όχι 2. Ένα για δοκιμή ίσως.. 6. Πλάκα κάνεις!!! Με το χέρι δεν μπορείς να τους αντιγράψεις; αφού τις βλέπεις τις επαφές;; Αρα η πληροφορία είναι εκτεθειμένη και διαθέσιμη! Τα windows απλά σε βασανίζουν για να χρησιμοποιείς hotmail και έτσι χάνουν οπαδούς (ξέρω 2 που μόνο για αυτό το θέμα ΔΕΝ ξανα παίρνουν win). Όταν είδαν στο android επαφές->επιλογές->export to sd->1 single vcf file που μετά με bt ή καλώδιο παίρνω στο pc ή στέλνω σε άλλο κινητό και μετέφερα τις επαφές μου είπαν wow. Μετά τους εξήγησα ότι αυτά γίνονται στο android από την έκδοση 1.Χ και από παλαιότερα κινητά (κάποια) που δεν ήταν καν smart. Δεν μπορείς να πείσεις κανέναν ότι η διαχείριση επαφών αποκλειστικά από hotmail είναι καλύτερη και θέλεις PC για να τις πάρεις σε offline αρχείο. μέρσυ φίλε (έλεος). 7. Οκ μπόρεσα και το μίσησα με λίγες επαφές που είχα μαζί του ως λειτουργικό. Ως πληροφορικός που συνυπάρχω με ui από 198Χ λίγα κατάφεραν να μου το περάσουν αυτό.. (Για να είμαι πάλι σωστός μιλάω βέβαια για εκδώσεις 7.Χ 8.Χ τα οποία πάλι μου τα πλασάρατε τα fun boys ως εξαιρετικά τα 10 δεν τα δούλεψα αλλα ). Ισως το αδικώ και να μην είναι τόσο χάλια αλλά και τα ποσοστά τους αυτό δείχνουν εκτός αν έχεις άλλη εξήγηση γιατί συμβαίνει να καταποντίζονται.
Retromaniac Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Πιο άκυρο ποστ πεθαίνεις. Δεν έχει καμία ιδέα από το λειτουργικό και τις εφαρμογές και γράφεις ότι hating σου βγαίνει. Δεν έχει νόημα καν σου απαντήσω σε όλα τα άκυρα πράγματα που αράδιασες... χαλάρασε και απόλαυσε αυτό που έχεις. Εδώ θα είμαστε... Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2016 από Retromaniac 1
g13333 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Mερικοί απορώ πως τολμάτε kai υποστηρίζετε ακόμα τα wp. μεχρι πριν λιγους μηνες χρησιμοποιουσα ενα lumia 920 (με περασμενα 10αρια) σαν πρωτη συσκευή, μετα απο 3 χρόνια χρήσης αυτες ειναι οι εντυπώσεις μου: 1ον έκανα υπομονή 3 χρόνια και ακόμα περιμένω υποστήριξη σε εφαρμογές. το 90% δεν υπάρχει και αυτες που υπάρχουν ειναι πολυ πισω σε σχεση με τις αλλες πλατφόρμες (το viber ούτε βιντεοκληση δεν έχει). 2ον το 920 δεν θα αναβαθμιστεί σε wp10 παρολες της ανακοινώσεις τις microsoft. 3ον όσοι λέτε ότι το android κολλάει, έχετε μείνει 3-4 χρόνια πίσω φαίνεται. Συνοψιζοντας δεν πρόκειται να ξαναγωρασω wp αν δε δω διαφορά στο store γιατί απο λόγια αλλο τιποτα. Τρανταχτό παράδειγμα το pokemon go που έχει γίνει χαμός, να δούμε πότε και αν θα κυκλοφορήσει σε wp http://www.windowscentral.com/windows-phone-users-react-to-pokemon-go Πες ενα τηλεφωνο τοσο παλιο με android που περνει την τελευταια του εκδοση. Θα το ειχες πεταξει στο χρονο επανω. 1
Retromaniac Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Και μπορείς να την βάλεις σαν insider την 10 σε 920... 1
tsalin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 όπα όπα.. 1. Τα win 10 ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι κοινό λειτουργικό γιατί η διαλειτουργικότητα, σήμερα, είναι μία καρικατούρα!!! Είναι λάθος της MS που σήμερα πάει να "ενοποιήσει" λειτουργικό για κινητό και λειτουργικό για desktop. Τρέξε εσύ photoshop σε 5'' κινητό! ΟΠΟΙΑ ενοποίηση; Μερικές εφαρμογές που φτιάχτηκαν γαι metro ui θα τρέχουν και κάποιες από αυτές ΘΑ τις φτιάξουν να αντιλαμβάνονται σε τι περιβάλλον είναι και να σου δίνουν το ένα ή το άλλο ui.. Κατ αρχήν το ένα είναι x86 και το άλλο είναι risk. Η ενοποίηση είναι στα χαρτιά. Οι εφαρμογές όσες τρέχουν δεν τρέχουν καλά. Έχω δει βίντεο που προσπαθούν να κάνουν τα κινητά pc και απλά δεν "δουλεύει" (όπως πρέπει). Καμία σχέση με την καθημερινότητα! Στο μέλλον ΙΣΩΣ να γίνει. Προς το παρόν όλοι οι άλλοι δεν είναι βλάκες που έχουν άλλα λειτουργικά για desktop και άλλα για mobile. Η MS υποσχέθηκε να δώσει αυτό που δεν ήταν έτοιμη τεχνικά να δώσει, ούτε οι developers. Άσε την συμβατότητα με παλιές εφαρμογές 8. 2. To ios έχει πολύ παρόμοιο περιβάλλον εγγραφής εφαρμογών και το port είναι εύκολο για τις περισσότερες εφαρμογές. Για αυτό και συχνά ότι βλέπει για το ένα βλέπεις και για το άλλο. Επειδή είσαι και developer (και εγώ είμαι ή τουλάχιστον ήμουν) θα έπρεπε να είχες παρατηρήσει αυτό δεν συμβαίνει με windows mobile για αυτό και το store σας είναι άδειο. 3. Και τα 10 άθλια είναι και σε desktop και σε mobile.- Αμα αποφασίσει να ξεκολλήσει από τα (αντιαισθητικά και δύσχρηστα κατ εμέ) πλακάκια και επαναφέρει τα εικονίδια τα ξαναλέμε. Και όταν θα το κάνει (θα αναγκαστεί καθώς δεν τραβάνε τα tiles) εδώ θα είσαι σαν fun boy και θα το υποστηρίζεις. Θα λες τότε, τα win 11 είναι όμορφα έχω μίνει στα 10. Πάντως για να μην είμαι άδικος είναι μια βελτίωση σε σχέση με τα 8. 4.Το universal καλό σαν ιδέα, αλλά δεν παίζει και τους εκθέτει. Άλλο.. 5. Όχι όλοι, όχι 2. Ένα για δοκιμή ίσως.. 6. Πλάκα κάνεις!!! Με το χέρι δεν μπορείς να τους αντιγράψεις; αφού τις βλέπεις τις επαφές;; Αρα η πληροφορία είναι εκτεθειμένη και διαθέσιμη! Τα windows απλά σε βασανίζουν για να χρησιμοποιείς hotmail και έτσι χάνουν οπαδούς (ξέρω 2 που μόνο για αυτό το θέμα ΔΕΝ ξανα παίρνουν win). Όταν είδαν στο android επαφές->επιλογές->export to sd->1 single vcf file που μετά με bt ή καλώδιο παίρνω στο pc ή στέλνω σε άλλο κινητό και μετέφερα τις επαφές μου είπαν wow. Μετά τους εξήγησα ότι αυτά γίνονται στο android από την έκδοση 1.Χ και από παλαιότερα κινητά (κάποια) που δεν ήταν καν smart. Δεν μπορείς να πείσεις κανέναν ότι η διαχείριση επαφών αποκλειστικά από hotmail είναι καλύτερη και θέλεις PC για να τις πάρεις σε offline αρχείο. μέρσυ φίλε (έλεος). 7. Οκ μπόρεσα και το μίσησα με λίγες επαφές που είχα μαζί του ως λειτουργικό. Ως πληροφορικός που συνυπάρχω με ui από 198Χ λίγα κατάφεραν να μου το περάσουν αυτό.. (Για να είμαι πάλι σωστός μιλάω βέβαια για εκδώσεις 7.Χ 8.Χ τα οποία πάλι μου τα πλασάρατε τα fun boys ως εξαιρετικά τα 10 δεν τα δούλεψα αλλα ). Ισως το αδικώ και να μην είναι τόσο χάλια αλλά και τα ποσοστά τους αυτό δείχνουν εκτός αν έχεις άλλη εξήγηση γιατί συμβαίνει να καταποντίζονται. 1. Η διαλειτουργικότητα είναι μία καρικατούρα για σένα που η πρώτη διαλειτουρική εφαρμογή που σου έρχεται στο μυαλό είναι το photoshop... Για το 99% των χρηστών η πρώτη εφαρμογή που χρησιμοποιούν είναι το excel και η σουίτα του office... καλώς ήρθες στον πραγματικό κόσμο από τον κόσμο του hater... Εδώ το βασικό είναι η μη κατασπατάληση πόρων, γνώσεων και χρήματος σε εργαλεία προγραμματισμού... λες ότι είσαι και developer...Ποιες εφαρμογές δεν παίζουν??? Έχεις δει video, εγώ βλέπω τη συσκευή μου... Προφανώς δεν τρέχεις εκτελέσιμα... όμως λειτουργεί... απλά... Οι άλλοι δεν έχουν κοινή πλατφόρμα για δύο λόγους: 1) Η google δεν έχει μερίδιο στο desktop και 2) H apple απλά περιμένει η M$. 2. Για το store τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Το πρόβλημα είναι ότι η M$ τα έκανε σκ@τ@ όταν μπορούσε να είναι στο παιχνίδι. Η ευχρηστία ανάγεται στο σημείο 1 που παρέθεσα προηγούμενα. Τώρα η φάση είναι αυτοεκπληρούμενη προφητεία... Γιατί να γράψω αν δεν γράφει ο ανταγωνιστής που δεν γράφει γιατί δεν έχει apps το store κλπ κλπ. Το ζήτημα με τα ports μεταξύ iOS και android συμβαίνει γιατί απλά το μερίδιο τους είναι τεράστιο και συμφέρει να βγούνε τα κατάλληλα εργαλεία προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος παραγωγής. 3. Άθλια τα λες εσύ. Εγώ πάλι μπορώ να σου πω ότι η λογική του εικονιδίου έρχεται από την εποχή των Win 3.11... Τα tiles είναι αισθητικά καλύτερα από την πλειονότητα των Κινεζιών που κυκλοφορούν (συμπεριλαμβανομένης της Lenovo)... Προφανώς δεν ισχύει το ίδιο για το Nexus, όμως αυτό είναι μία άλλη ιστορία & κατηγορία τιμής... το 99% των android έχουν interface που παραπέμπει σε Κινέζικο κατάστημα ρούχων... Για να μην μιλήσουμε για το bloatware των A-brand συσκευών... 4. Το Universal παίζει και παραπαίζει, εκτός αν έχεις κάτι να πεις επ' αυτού... άλλο 5. Δεν σε πιάνω... αμφισβητείς ότι ολοένα περισσότεροι κατασκευαστές αρχίζουν να ασχολούνται με την M$? Πριν από 6μήνες μιλάγατε για τάφο της πλατφόρμας... εντάξει δεν λέει κανείς ότι το WP θα σκίσει τον ανταγωνισμό, αλλά την πραγματικότητα μη την αλλάζουμε... 6. Αν εσύ που γράφεις αυτά είσαι developer, τότε αλλοίμονο στις εφαρμογές σου (χωρίς παρεξήγηση...)! Το ότι εκεί υπάρχει η επαφή και μπορεί ο εξουσιοδοτημένος χρήστης να τη δει, δεν σημαίνει ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να την κάνει οτιδήποτε... Υπερασπίζεσαι το android που έφερε την υποχρεωτική εγγραφή σε account... και ψέγεις την M$ που έκανε το ίδιο... Και μια που μιλάμε για επαφές, έχεις προσπαθήσεις να συνδέσεις Exchange σε Android? Μήπως έχεις κάνει open vpn να δεις τη γλύκα??? 7. Αν πραγματικά ένας πληροφορικάριος νιώθει άπωση για ένα οποιοδήποτε Interface, τότε καλύτερα να το γυρίσει στη μαναβική... Τα ποσοστά δεν συνάδουν με την αισθητική και τη λειτουργικότητα του interface, αλλά με την εμπορική πολιτική και τα υπάρχοντα μερίδια στην αγορά. Τέλος πρέπει κάποια στιγμή να συγκρίνουμε ομοειδή φρούτα. Και εγώ γουστάρω το Note, αλλά είναι εκτός budget και σύγκρισης με οποιοδήποτε WP. Ομοίως το 6s, ακόμα και το Nexus. Το έχω ξαναρωτήσει και μου απαντούσαν για ένα άθλιο Motorola: Ποιο τηλέφωνο προφέρει καλύτερη εμπειρία από ένα μεσαίο WP στην ίδια τιμή??? ΚΑΝΕΝΑ είναι η απάντηση... 1
ektor7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 όπα όπα.. 1. Τα win 10 ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι κοινό λειτουργικό γιατί η διαλειτουργικότητα, σήμερα, είναι μία καρικατούρα!!! Είναι λάθος της MS που σήμερα πάει να "ενοποιήσει" λειτουργικό για κινητό και λειτουργικό για desktop. Τρέξε εσύ photoshop σε 5'' κινητό! ΟΠΟΙΑ ενοποίηση; Μερικές εφαρμογές που φτιάχτηκαν γαι metro ui θα τρέχουν και κάποιες από αυτές ΘΑ τις φτιάξουν να αντιλαμβάνονται σε τι περιβάλλον είναι και να σου δίνουν το ένα ή το άλλο ui.. Κατ αρχήν το ένα είναι x86 και το άλλο είναι risk. Η ενοποίηση είναι στα χαρτιά. Οι εφαρμογές όσες τρέχουν δεν τρέχουν καλά. Έχω δει βίντεο που προσπαθούν να κάνουν τα κινητά pc και απλά δεν "δουλεύει" (όπως πρέπει). Καμία σχέση με την καθημερινότητα! Στο μέλλον ΙΣΩΣ να γίνει. Προς το παρόν όλοι οι άλλοι δεν είναι βλάκες που έχουν άλλα λειτουργικά για desktop και άλλα για mobile. Η MS υποσχέθηκε να δώσει αυτό που δεν ήταν έτοιμη τεχνικά να δώσει, ούτε οι developers. Άσε την συμβατότητα με παλιές εφαρμογές 8. Μέχρι να δούμε desktop os σε κινητό,δε μπορούμε να κρίνουμε ούτε πως θα λειτουργεί,ούτε πόση θα είναι η απήχηση που θα έχουν στον κόσμο.Επιση οι ΑΛΛΟΙ έχουν διαφορετικό λογισμικό από τα desktop στα tablets τους και δε τους βλέπω να πηγενουν ιδιαίτερα καλά τον τελευταίο καιρό,σε αντίθεση με τα tablets της ms με windows desktop.Ίσως τελικά ουτε αυτοι να είναι τόσο έξυπνοι ,όσο εσύ φαντάζεσαι ότι ειναι,με βάση τις επιλογές τους! Να μην αναφέρω την google που σου ζητά να αντικαταστήσεις το λαπτοπ σου με ένα browser os που θα τρέχει μη optimised για μεγάλη οθόνη MOBILE εφαρμογές.
SeNNinhA Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Τα πραγματα θα ήταν πολύ απλα και πολυ καλυτερα αν η MS αντι να τα χωσει στην Nokia για εξαγορά, πριμοδοτουσε απλα την Nokia αφηνοντάς την να κάνει την δουλειά της οπως ηξερε (και τα πηγαινε μια χαρα με τα windows phines) και με το υπολοιπο ποσο πριμοδοτουσε τους developers να κάτσουν να ασχοληθουν με τα apps. Ναι. Αληθεια γιατι να ασχοληθει καποιος με ενα ενα μεριδιο αγορας του 1%; Ποιος απο εσας θα το εκανε; Οταν θελεις να βελτιωσεις κατι και να παρεις μεριδιο αγορας αυτο εχει κόστος. Εαν θελεις να την βγαλεις στο τζαμπε επειδη λεγεσαι MS τοτε στο τελος εχεις το αποτελεσμα που εχεις σημερα. Εαν η κάθε εφαρμογη για το app.store πριμοδοτουνταν με ενα ποσό πιστευετε οτι δεν θα υπηρχαν σημερα εφαρμογες;
yimmiyimmi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Γιατί αν χάσεις το g mail δε χάνεις τις επαφές σου?
Radiatedsoul Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Πολυ ωραιο κινητο, θα το αγορασω για να παιζω pokemon go 1
tsalin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Τα πραγματα θα ήταν πολύ απλα και πολυ καλυτερα αν η MS αντι να τα χωσει στην Nokia για εξαγορά, πριμοδοτουσε απλα την Nokia αφηνοντάς την να κάνει την δουλειά της οπως ηξερε (και τα πηγαινε μια χαρα με τα windows phines) και με το υπολοιπο ποσο πριμοδοτουσε τους developers να κάτσουν να ασχοληθουν με τα apps. Ναι. Αληθεια γιατι να ασχοληθει καποιος με ενα ενα μεριδιο αγορας του 1%; Ποιος απο εσας θα το εκανε; Οταν θελεις να βελτιωσεις κατι και να παρεις μεριδιο αγορας αυτο εχει κόστος. Εαν θελεις να την βγαλεις στο τζαμπε επειδη λεγεσαι MS τοτε στο τελος εχεις το αποτελεσμα που εχεις σημερα. Εαν η κάθε εφαρμογη για το app.store πριμοδοτουνταν με ενα ποσό πιστευετε οτι δεν θα υπηρχαν σημερα εφαρμογες; Πράγματι έτσι είναι τα πράγματα... Εδώ η ίδια η M$ καταλαβαίνει ότι τα φράγκα είναι στις cross platform εφαρμογές iOS & Android, δεν θα το καταλαβαίνει η κάθε μικρομεσαία εταρία developing (software houses τα λέγαμε κάποτε)... Προφανώς πρέπει κάτι να αλλάξει στο store και αυτό είναι αυτό που περιγράφεις. Αν δεν χώσει φράγκα δεν θα πάρει πίσω... όμως πλέον δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι την ενδιαφέρει αυτό... και είναι πράγματι περίεργο γιατί στις desktop εφαρμογές έχει τον τρόπο, και την όλη την προγραμματιστική κοινότητα της πληροφορικής, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σχετίζονται μαζί της. Ενεδικτικά ακόμα και οι μισητοί εχθροί της είναι registered κάπου... Αν πριμοδοτούσε τις mobile εφαρμογές των WP θα είχε το καλύτερο Store σε dt... για κάποιο λόγο όμως δεν το κάνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα