Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κατι στανταρ...απλα οπου και να πας λες για fastpath ριχνει το ping απο 10-20ms εως και 40-50!
Και αν υπαρχουν και πολλοι χρηστες του ιντερνετ στο σπιτι θα σου προτεινα να βαλες VDSL

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κατι στανταρ...απλα οπου και να πας λες για fastpath ριχνει το ping απο 10-20ms εως και 40-50!

Και αν υπαρχουν και πολλοι χρηστες του ιντερνετ στο σπιτι θα σου προτεινα να βαλες VDSL

Το εχω κανει στην wind αλλα κ παλι δεν ειδα διαφορα μια απ τα ιδια ειναι!

Οποτε καμια ελπιδα για καλυτερο online gaming στο ελλαντα!

Δημοσ.

Το εχω κανει στην wind αλλα κ παλι δεν ειδα διαφορα μια απ τα ιδια ειναι!

Οποτε καμια ελπιδα για καλυτερο online gaming στο ελλαντα!

Εγώ παίζω counter strike με φίλους,ο ένας που έχει OTE το ping του είναι 20-25 κάτω από το δικό μου που έχω wind,πριν 3 ημέρες έκανα αίτηση για φορητότητα..δεν πήγαινε άλλο :P 

Δημοσ.

Εγώ παίζω counter strike με φίλους,ο ένας που έχει OTE το ping του είναι 20-25 κάτω από το δικό μου που έχω wind,πριν 3 ημέρες έκανα αίτηση για φορητότητα..δεν πήγαινε άλλο :P

Eγω στο bo3  με φαστ παθ απο γουιντ παω απο 65-105 ενω την ιδια στιμγη στο ιδιο λομπυ γερμανοι-αγγλοι-ολλανδοι πανε απο 20-45 σε τρωνε με 2 σφαιρες κ εγω αδειαζω σχεδον γεμιστηρα για να σκοτωσω,χασμα μεγαλο!

• Like 1
Δημοσ.

Eγω στο bo3  με φαστ παθ απο γουιντ παω απο 65-105 ενω την ιδια στιμγη στο ιδιο λομπυ γερμανοι-αγγλοι-ολλανδοι πανε απο 20-45 σε τρωνε με 2 σφαιρες κ εγω αδειαζω σχεδον γεμιστηρα για να σκοτωσω,χασμα μεγαλο!

Καλά εκεί δεν υπάρχει σύγκριση,στις άλλες χώρες έχουν καλύτερες γραμμές..και εγώ πετυχαίνω ξένους με ping 15-25..ανάλογα και το server,το μεγάλο πρόβλημα είναι πως έχω αρκετά loss , δηλαδή κολλάει η εικόνα για 1-2 δευτερόλεπτα και παίζει να έχω ψοφήσει κιόλας.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όχι το fastpath δεν ρίχνει έως και 40-50ms το latency, στην καλύτερη το όφελος είναι 25-27ms...

Δημοσ.

Όχι το fastpath δεν ρίχνει έως και 40-50ms το latency, στην καλύτερη το όφελος είναι 25-27ms...

Για τον ευατο σου να μιλας...εγω απο 86-90 πηγα στα 52-57 οποτε το ωφελος ειναι απο 29 εως 38...καποιοι πανε και παρακατω αλλοι δεν πανε καθολου...Ολα εχουν σημασια,καλωδια,αποστασεις,συνδεσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για τον ευατο σου να μιλας...εγω απο 86-90 πηγα στα 52-57 οποτε το ωφελος ειναι απο 29 εως 38...καποιοι πανε και παρακατω αλλοι δεν πανε καθολου...Ολα εχουν σημασια,καλωδια,αποστασεις,συνδεσεις.

Δεν μιλάω για τον εαυτό μου...

Σε full interleaved το 2ο hop σε tracert είναι 30-32ms και σε fastpath πέφτει στα 5-7ms, το κέρδος λοιπόν είναι 25-27ms. Αν είναι κάποιος σε low depth interleaved (aka 15-18ms), το κέρδος είναι ακόμα λιγότερο...

Η υπόλοιπη διαφορά στην βελτίωση που είχες μπορεί να οφείλεται σε άλλους παράγοντες, όχι στο fastpath πάντως...

Δημοσ.

υποθετω πως ηταν αυτο γτ δεν αλλαξε κατι αλλο...και μου γινε 2 φορες μια ενω ειχα ADSL και μια ενω ειχα VDSL...αλλα πρωτα τα ειχα interleaved για πολυ καιρο για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι σταθερα και μετα εβαλα fastpath τεσπα...

Δημοσ.

Σίγουρα θα χρειαστείς καλύτερη σύνδεση αλλά για μένα κάθε πάροχος το ίδιο είναι, προσωπικά θα επέλεγα βάσει της τιμής, έχω φίλο με ΟΤΕ που έχει θέματα και άλλον με Wind και παίζει φοβερά, βέβαια έχω ακούσει και το αντίθετο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...