Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας  ,

όταν πατάω το εικονίδιο που βγάζει κάτω δεξία για την αναβάθμιση σε win10 μου βγάζει το μήνυμα που φαίνεται στην εικόνα 1 μετά όταν πατάω προβολη αναφοράς την εικόνα 2 καμία ιδεα ;

Τα win είναι αυθεντικα από msdn

post-163288-0-82872300-1468599378_thumb.jpg

post-163288-0-38065600-1468599488_thumb.jpg

Δημοσ.

Αρχικά πάνε κάνε Update τα 7αρια χειροκίνητα, πάρε ότι σου βγάζει. Αν συνεχίζει να σου βγάζει το ίδιο μήνυμα όταν πας να κάνεις Update στα 10καρια κάτι από το hardware του υπολογιστή σου δεν είναι συμβατό με τα 10καρια.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας  ,

όταν πατάω το εικονίδιο που βγάζει κάτω δεξία για την αναβάθμιση σε win10 μου βγάζει το μήνυμα που φαίνεται στην εικόνα 1 μετά όταν πατάω προβολη αναφοράς την εικόνα 2 καμία ιδεα ;

Τα win είναι αυθεντικα από msdn

Δώσε περισσότερα στοιχεία. Αν είναι λάπτοπ το μοντέλο και αν είναι desktop τα χαρακτηριστικά του. Επίσης ποια έκδοση 7άρια είναι και αν έχεις κάνει όλες τις ενημερώσεις. Δες και στη διαχείριση συσκευών αν υπάρχουν μη εγκατεστημένες συσκευές, γιατί μου το έκανε σε λάπτοπ που δεν είχε εγκατασταθεί η κάρτα γραφικών.

Όταν η ίδια η εταιρεία σου δείχνει πως το προιόν της είναι προβληματικό,αλλά εσύ επιμένεις.

Πολύ αρνητικός είσαι ρε φίλε.

Δημοσ.

Είπα ότι είσαι αρνητικός, εννοώντας ότι το κάνεις χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και χωρίς να προσφέρεις κάποια ουσιαστική απάντηση και όχι ότι μπορείς να επηρεάσεις κάτι (πως θα μπορούσες άλλωστε).

Τα 10άρια είναι πολύ καλό λειτουργικό και είναι όπως θα έπρεπε να είναι τα 8άρια όταν βγήκαν. Όσο προχωράει με ενημερώσεις θα διορθώνονται και τα προβλήματα και ήδη έχουν διορθωθεί πάρα πολλά, όπως το θέμα με τα tray icons και το μενού έναρξη. Επίσης, όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσε το λειτουργικό να δουλεύει με το 100% του hardware που κυκλοφορεί. Το γιατί δεν εγκαθίστανται στο σύστημα του t.s. ας περιμένουμε να απαντήσει σε αυτά που του επισήμανα και βλέπουμε.

Τα περί spyware, αυτά διορθώνονται με διάφορους τρόπους και όποιος δε τα θέλει ας μείνει με τα xp ή ας πάει σε linux. Εναλλακτικές υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα.

Από την άλλη, όταν οι περισσότεροι πλέον έχουν smartphone όπου στο λένε χύμα και σταράτα ότι για να βάλεις μια εφαρμογή θα πρέπει να αποδεχτείς ότι το κάθε μήλο και τα γυαλιά θα έχουν πλήρη πρόσβαση στο τι κάνεις και στις φώτο, βιντεο, επαφές σου αλλιώς δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή, δε θα κάτσουμε να ρίχνουμε καρφιά στη μικρομαλακή. Ή θα τα κόψουμε όλα ή θα τα πιούμε και θα το βουλώσουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι μαν,φυσικά και δε θα πεις,ναι σε όλα.

Έχεις το προνόμιο να διαλέγεις εσύ αν,τι,πως και με ποιον θα μοιραστείς τα πρ. σου δεδομένα.

Από τη στιγμή που γίνεσαι beta tester,και μάλιστα σε κακόβουλο λογισμικό,σταματάει να υπάρχει το "χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος".

Όταν δε, το υλικό που δεν είναι συμβατό,είναι hardware 2ετιας,όχι αρνητικός αλλά πολέμιος της κατάστασης θα έπρεπε να είσαι.

Περί spyware,μάλλον προτιμάς να είσαι αβάσταχτα αισιόδοξος,ενώ προφανώς η εταιρεία γελάει με τις ρυθμίσεις που κάνεις.

Το να μην χρησιμοποιήσει κάποιος συγκεκριμένο λογισμικό,για τους παράπανω λόγους,είναι θαρρώ ουσιαστική απάντηση.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις το προνόμιο να διαλέγεις εσύ αν,τι,πως και με ποιον θα μοιραστείς τα πρ. σου δεδομένα.

Κι από τη στιγμή που έχεις το συγκεκριμένο προνόμιο και έχεις διαλέξει τι θες στον δικό σου υπολογιστή, αν αυτό είναι τα Windows 10, σημαίνει ότι αυτά θες και καταντάει βαρετό να διαβάζεις σε κάθε topic που ανοίγεις αυτούς που δεν τα θέλουν, να εκφράζουν τα ίδια... και τα ίδια... και τα ίδια.. και τα ίδια, που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα του topic!

Δημοσ.

-Γιατί δεν δουλεύουν τα 10 στο pc μου;

-Γιατί είναι προβληματικό λογισμικό.

Το σχόλιο σου,δεν έχει σχέση με το τόπικ.

Στο δικό μου PC πάντως δουλεύουν!

Το δικό μου σχόλιο δεν έχει σχέση με το topic ή το δικό σου σχόλιο που αναφέρεται σε spyware, όταν το θέμα του topic δεν έχει σχέση με spyware?

Δημοσ.
[...]

Από τη στιγμή που γίνεσαι beta tester,και μάλιστα σε κακόβουλο λογισμικό,σταματάει να υπάρχει το "χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος".

Όταν δε, το υλικό που δεν είναι συμβατό,είναι hardware 2ετιας,όχι αρνητικός αλλά πολέμιος της κατάστασης θα έπρεπε να είσαι.

[...]

-Γιατί δεν δουλεύουν τα 10 στο pc μου;

-Γιατί είναι προβληματικό λογισμικό.

Επιμένεις στα περί προβληματικού λογισμικού και beta testing.

Ενώ τα 7άρια που όλοι τα θεωρούν κορυφαία, έμπαιναν σε όλα τα pc ενώ αν δε βάλεις το sp1 υπάρχουν πολλά προβλήματα!

Όσο για το hardware 2ετίας, δε ξέρω που το βασίζεις αλλά έχω βάλει τα 10άρια χαλαρά σε λάπτοπ 8ετίας και σε σταθερούς με c2d και amd 2core με 2gb με ενσωματωμένη intel vga. Τέτοιο hardware προτείνεται και για τα 7άρια.

Σε athlon xp και pentium 4 με λιγότερο από 1gb ram δεν το συζητάω και δεν έχω την απαίτηση να δουλέψουν εκεί.

Σε ποιο παράλληλο σύμπαν συμβαίνει αυτό; Αν δεν αποδεχτείς τα πάντα στα android ή στα ios δε δουλεύει καμία εφαρμογή και δεν δουλεύει τίποτα.

Δημοσ.

για τον φίλο παραπάνω τα εχω σε ένα λαπτοπ και ένα σταθερό μέχρι τωρα και είμαι πλήρως ικανοποιημένος .

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν μου κάνει μια ενημέρωση παταω και χειροκίνητα αλλά τίποτα

Δημοσ.

Για αρχή,βλέπω σταματήσε η κουβέντα περί spyware,προφανώς αποδέχεσαι πλήρως τον χαρακτηρισμό.

Και εσύ λοιπόν δεν μπορείς να βασίζεις την γνώμη σου για ένα λειτουργικό σύστημα,από τα μηχανήματα που το έχεις χρησιμοποιήσει.

Δεν μιλάμε για το gui,μιλάμε για συμβατότητα,έχει το ίντερνετ πλείστα παραδείγματα.

Δεν μίλησα για android ,για πρ.δεδομένα είπα.

Σε αυτό το σύμπαν αναφέρομαι,προφανώς υπάρχει διαφορετική αντίληψη της πραγματικότητας.

To ό,τι μοιράζομαι τις εικόνες μου ή το ημερολόγιο μου π.χ. με την τάδε εφαρμογή ή το γείτονα,δε σημαίνει πως αυτομάτως αποκτάει και η microsoft το δικαίωμα να έχει.Ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία.Ή οποιοσδήποτε άλλος γείτονας.

Η εφαρμογή όμως,βγάζει μια απλή οθόνη,και ζητάει δύο πράγματα.

Δεν είδα τα 10 να βγάζουν "παράθυρο" που να λέει,έχουμε πρόσβαση στα αρχεία σου,στο δίκτυό σου,κάθε πέντε λεπτά μας έρχεται αναφορά τι πληκτρολογείς κ.α. κ.α κ.α κ.α. κ.α κ.α κ.ακ.α. κ.α κ.α κ.α. κ.α κ.α κ.ακ.α. κ.α κ.α κ.α. κ.α κ.α κ.ακ.α. κ.α κ.α κ.α. κ.α κ.α κ.ακ.α. κ.α κ.α κ.α. κ.α κ.α κ.ακ.α. κ.α κ.α κ.α. κ.α κ.α κ.ακ.α. κ.α κ.α κ.α. κ.α κ.α κ.ακ.α. κ.α κ.α κ.α. κ.α κ.α κ.ακ.α. κ.α κ.α κ.α. κ.α κ.α κ.ακ.α. κ.α κ.α κ.α. κ.α κ.α κ.ακ.α. κ.α κ.α κ.α. κ.α κ.α κ.ακ.α. κ.α κ.α κ.α. κ.α κ.α κ.ακ.α. κ.α κ.α κ.α. κ.α κ.α κ.ακ.α. κ.α κ.α κ.α. κ.α κ.α κ.α

Να αναφέρει πως από τα δεδομένα που στέλνει στους σέρβερ της,συνήθως χρησιμοποιεί την σύνδεση σου περισσότερο από εσένα.

Είδα όμως να κατεβαίνουνε 4 γιγα με το ζόρι-παραπάνω από μία φορά-,και παραθυράκι "έλα τι θα γίνει,κάνε αναβάθμιση".

Να βάλω ένα λίνκ ,που άμα κάνεις ινσταλλ το προγραμματάκι,κερδίζεις εισιτήρια μουντιαλ/μεγαλώνει το πέος σου 10 πόντους/ipad2/μαθαίνεις το τρομερό μυστικό που δεν θέλουν οι οδοκαθαριστές να ξέρεις;

Δυο κλικ κάνεις και κάτι κατεβάζει,δεν είναι τίποτα.

Αυτό δεν το εγκαθιστάς,τα 10αρια που έχουν ακόμη χειρότερη συμπεριφορά όμως από πολλούς ιούς,όχι μόνο δεν έχεις πρόβλημα,αλλά τα υπερασπίζεσαι κιόλας.

Στο δικό μου PC πάντως δουλεύουν!

Το δικό μου σχόλιο δεν έχει σχέση με το topic ή το δικό σου σχόλιο που αναφέρεται σε spyware, όταν το θέμα του topic δεν έχει σχέση με spyware?

Α,έχεις απευθείας απροβλημάτιστη σύνδεση..Μπράβο!!Βάλε και άλλα θαυμαστικά!!Να το χαίρεσαι!!

Δεν είναι και τόσο μεγάλο το θέμα.

(Ξανα)Διάβασε το.Εγώ για πρόβλημα συμβατότητας μίλησα.Τα υπόλοιπα αφορούν κουβέντα με άλλον χρήστη.

Εσύ δε σχολίασες το θέμα.Οπότε..

Δημοσ.

Για αρχή,βλέπω σταματήσε η κουβέντα περί spyware,προφανώς αποδέχεσαι πλήρως τον χαρακτηρισμό.

Σταμάτησα την αναφορά στο spyware γιατί το θεωρώ τελείως άτοπο με το θέμα που είναι η μη εγκατάσταση των 10 στο μηχάνημα του ts και όχι επειδή αποδέχομαι ή όχι τον ορισμό. Επίσης δεν υποστηρίζω κανένα λειτουργικό.

To ό,τι μοιράζομαι τις εικόνες μου ή το ημερολόγιο μου π.χ. με την τάδε εφαρμογή ή το γείτονα,δε σημαίνει πως αυτομάτως αποκτάει και η microsoft το δικαίωμα να έχει.Ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία.Ή οποιοσδήποτε άλλος γείτονας.

Δηλαδή ότι εικόνες δηλαδή έχω στον φάκελο "Εικόνες" και δηλώσω τον φάκελο αυτό στο irfan view, αυτός γίνεται αυτόματα Upload στην ms...;

Είδα όμως να κατεβαίνουνε 4 γιγα με το ζόρι-παραπάνω από μία φορά-,και παραθυράκι "έλα τι θα γίνει,κάνε αναβάθμιση".

Έχω αναφερθεί και σε άλλα threads στο gwx control panel. Με αυτό δεν θα σε ενοχλήσει κανένα μήνυμα.

Να βάλω ένα λίνκ ,που άμα κάνεις ινσταλλ το προγραμματάκι,κερδίζεις εισιτήρια μουντιαλ/μεγαλώνει το πέος σου 10 πόντους/ipad2/μαθαίνεις το τρομερό μυστικό που δεν θέλουν οι οδοκαθαριστές να ξέρεις;

Δυο κλικ κάνεις και κάτι κατεβάζει,δεν είναι τίποτα.

Αυτό δεν το εγκαθιστάς,τα 10αρια που έχουν ακόμη χειρότερη συμπεριφορά όμως από πολλούς ιούς,όχι μόνο δεν έχεις πρόβλημα,αλλά τα υπερασπίζεσαι κιόλας.

Τώρα πιστεύω ότι ή αστειεύεσαι ή υπερβάλεις.

Όπως είπα, δεν υποστηρίζω κανένα λειτουργικό γιατί ότι και να βάλεις, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κάτι θα μοιράζεται με τους server της εταιρίας και αυτό ξεκίνησε με τα w95. Οπότε ή πας σε 3.11 for workgroup ή σε ARC linux που το παραμετροποιείς όπως θέλεις γιατί με το ίδιο σκεπτικό ξεχνάμε ubuntu, madriva, suse κλπ καθώς όλα μπορεί να μοιράζονται πληροφορίες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Επίσης ξεχνάς google και chrome all together (σε fb, instagram, κτλ ούτε καν θα έπρεπε να αναφερθώ) και δε χρησιμοποιείς καμία απολύτως μηχανή αναζήτησης γιατί όλες στέλνουν δεδομένα σε server τρίτων.

Αν θέλεις περισσότερη ιδιωτικότητα στα 10άρια έχει αρκετούς τρόπους να το κάνεις όπως local account, block telemetry κτλ. Απόλυτο όμως δεν είναι τίποτα όπως καταλαβαίνεις.

Αναλωνόμαστε όμως σε μια συζήτηση που δεν έχει νόημα ούτε τέλος. Οπότε ή πάμε με το κύμα και προστατευόμαστε όπως μπορούμε ή μένουμε στα xp ή πάμε σε linux (εννοείτε ότι μπανάρουμε google και chrome, μην τα ξαναλέμε). Οι flame wars ας μείνουν στο thread για την συζήτηση για τα 10άρια γιατί εδώ πολύ το τραβήξαμε και δεν δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τον t.s. για το πρόβλημα του.

Δημοσ.

Αυτο που λεμε............... "νημα πουτανα".

Παντως φιλε 10010010 00101110 10010001 εχεις καταντησει τρελλο τρολλ λεμε. οπου μπαινεις τα γαμας τωρα πια. Κριμα γιατι το γνωριζεις το θεμα και βοηθουσες καποια στιγμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...