cabdik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Το απάντησα πιο πάνω, o prospector8 έχει το pc του στην Αγγλία και εγώ Ελλάδα. Ξεκαθαρίσαμε ότι είναι διαφορετικά τα συστήματα και το αναφέρουμε παντού και στο review και στους πίνακες. Το βασικό μινι-review είναι αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/615192-rx-480-reference-ed-mini-review-by-the-blade/ Μετά από πρόταση του prospector8 αποφασίσαμε να κάνουμε και ένα μίνι-συγκριτικό γιατί πολλοί ενδιαφέρονταν για το συγκεκριμένο vs . Έχει πολύ πλάκα BTW ότι κατηγορούμαστε πως προμοτάραμε την RX 480 ενώ η 970 είναι αυτή που έπεξε σε max clock. συγνωμη, δεν το διαβασα..!! θα προτεινα παντως..., ΑΝ εχει καποιος την GTX1060, και βρισκεται κοντα σου, και ΑΝ ειχε τη καλη διαθεση, να στην φερει και να την τοποθετησεις στο συστημα σου και να κανεις εστω μερικα απο τα benchmarks, για να εχουμε πιο αμεση συγκριση..........!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 τωρα... το σχολιο μου προς τους Reviewers (αποκλειστικα και μονο...). γιατι δεν βαλατε και τις 2 καρτες, σε ενα απο τα 2 συστηματα που διαθέτεται, για να γινει πιο σωστη συγκριση, με ιδιο συστημα, ιδιο λειτουργικο και ιδια παιχνιδια (ασχετως αν φωναζουν ορισμενοι για νεα ή παλια παιχνιδια, περισσοτερη σημασια εχει να ειναι σε ιδιο συστημα, οι δυο καρτες...!!) ...??? Το είπαν ποιο πριν, ο ένας είναι στην Ελλαδα και ο άλλος στην Αγγλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δεν καταλαβαινω γιατι κραζετε τα παιδια, που εφαγαν το χρονο τους να κανουν αυτο το "ερασιστεχνικο" REVIEW, εστω και με αδυναμιες και παραλειψεις. δλδ δεν αξιζουν ουτε ενα μπραβο, για το χρονο που σπαταλησαν για να κατσουν να μετρησουν ολα αυτα...? τωρα... το σχολιο μου προς τους Reviewers (αποκλειστικα και μονο...). γιατι δεν βαλατε και τις 2 καρτες, σε ενα απο τα 2 συστηματα που διαθέτεται, για να γινει πιο σωστη συγκριση, με ιδιο συστημα, ιδιο λειτουργικο και ιδια παιχνιδια (ασχετως αν φωναζουν ορισμενοι για νεα ή παλια παιχνιδια, περισσοτερη σημασια εχει να ειναι σε ιδιο συστημα, οι δυο καρτες...!!) ...??? Καθησε διαβασε ολα τα σχολια πρωτα μην βγαζεις βιαστηκα συμπερασματα ότι κατηγορούμαστε πως προμοτάραμε την RX 480 ενώ η 970 είναι αυτή που έπεξε σε max clock. Δεν θυμαμαι να γραφτηκε καπου αυτο το πραγμα.Ουτως ή αλλως η 480 ειναι η καλυτερη επιλογη μεταξυ των δυο και ας ηταν πισω σε καποια παιχνιδια δεν χωραει κουβεντα σε αυτο(πριν γραφτει καν το review ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Καθησε διαβασε ολα τα σχολια πρωτα μην βγαζεις βιαστηκα συμπερασματα Δεν θυμαμαι να γραφτηκε καπου αυτο το πραγμα.Ουτως ή αλλως η 480 ειναι η καλυτερη επιλογη μεταξυ των δυο και ας ηταν πισω σε καποια παιχνιδια δεν χωραει κουβεντα σε αυτο(πριν γραφτει καν το review ). Μια απαντηση οσον αφορα τα παραπανω, την ωρα που γραφτηκε το review δεν υπηρχε gtx 1060 οπως σου ειπαν και παραπανω. Φυσικα το τοπιο, οι εξελιξεις καθως και οι τιμες αλλαζουν και τρεχουν ραγδαια, οποτε για καποιον ενδιαφερομενο θα ηταν καλυτερα να περιμενε για να δει και την σειρα 1060. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. το σχολιο εγινε αποκλειστικα την στιγμη που δεν υπαρχει 1060 και με γνωμονα ποια ειναι καλυτερη αγορα απο τις δυο. Οπως και εσυ το ειπες ολοι ξερουμε ποια ειναι καλυτερη αγορα. Οσον αφορα την κριτικη που κανεις στα παιδια που εκαναν το review εισαι λαθος. Αυτο μπορουσαν , αυτο εκαναν. Ουτε υποχρεωμενοι ηταν, ουτε τους χρηματοδοτει κανεις. Αν νομιζεις οτι δεν ειναι αρκετα πληρες μπορεις να προχωρησεις σε δικες σου μετρησεις και να μας τις παρουσιασεις. Εδω ειμαστε και θα χαρουμε να δουμε και την δικη σου δουλεια. Επισης το θεμα ποτε δεν το θεωρησα σαν vs παραμονο ενα review στο τι ψαρια πιανει η 480. Το οτι αντιπαλος της ηταν η 970 για μενα δεν λεει κατι. Προσωπικα ξερουμε ποσο καλη ηταν η 970/390 οποτε θεωρω πως θα επρεπε και εσυ να το δεις σαν ενα μετρο συγκρισης παρα ως vs. Συμφωνω σε αυτο που ειχες πει πως θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει και μια αντιστοιχη καρτα απο την amd για συγκριση. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μια απαντηση οσον αφορα τα παραπανω, την ωρα που γραφτηκε το review δεν υπηρχε gtx 1060 οπως σου ειπαν και παραπανω. Φυσικα το τοπιο, οι εξελιξεις καθως και οι τιμες αλλαζουν και τρεχουν ραγδαια, οποτε για καποιον ενδιαφερομενο θα ηταν καλυτερα να περιμενε για να δει και την σειρα 1060. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. το σχολιο εγινε αποκλειστικα την στιγμη που δεν υπαρχει 1060 και με γνωμονα ποια ειναι καλυτερη αγορα απο τις δυο. Οπως και εσυ το ειπες ολοι ξερουμε ποια ειναι καλυτερη αγορα. Οσον αφορα την κριτικη που κανεις στα παιδια που εκαναν το review εισαι λαθος. Αυτο μπορουσαν , αυτο εκαναν. Ουτε υποχρεωμενοι ηταν, ουτε τους χρηματοδοτει κανεις. Αν νομιζεις οτι δεν ειναι αρκετα πληρες μπορεις να προχωρησεις σε δικες σου μετρησεις και να μας τις παρουσιασεις. Εδω ειμαστε και θα χαρουμε να δουμε και την δικη σου δουλεια. Πρωτον οσον αφορα την 1060 εγω εκανα μια παρατηρηση σε αυτο που εγραψες. Ανακοινωση για την καρτα εγινε οπως και για την τιμη της και απο την στιγμη που δεν εχουν καν βγει στην αγορα custom rx 480 το καλυτερο θα ηταν οπως ειπες πρωτα να εβγαινε η καρτα να βλεπαμε τι ψαρια θα πιασει και μετα να λεγαμε αν αξιζει ή οχι. Εγραψες ''Κοιταει τι υπαρχει στην αγορα και διαλεγει με βαση τιμης και αποδοσης. Εχει κατι καλυτερο η nvidia σε αυτα τα λεφτα; Η απαντηση ειναι οχι.'' 1εβδομαδα απο την ανακοινωση της 1060(στην οποια ανακοινωση ηταν και η τιμη της).Αρα η απαντηση σε αυτο που ειχες γραψει ειναι οτι ναι εχει κατι καλυτερο η nvidia στα χρηματα αυτα και παλι το σχολιο ηταν λαθος. Οσο για τα παιδια και το review που ανεβασαν το εχω γραψει τουλαχιστον 2-3φορες οτι ηταν λογικο να κανουν συγκριση με βαση το τι ειχαν, και οπως ειπα(δεν ξερω και εγω ποσες φορες το εχω γραψει)εκανα παρατηρηση πανω στις επιλογες παιχνιδιων αλλα και στις 2 καρτες πιο πολυ για τα συμπερασματα που βγηκαν κυριως στα σχολια απο κατω. Για τα προσωπικα benchmark που λες,το κανω εγω προσωπικα στα αντιστοιχα θεματα των παιχνιδιων αλλα και οσοι συμμετεχουν γνωριζουν πχ στο Rise of the tomb raider,Dark Souls 3,World of Warcraft,Overwatch,Witcher 3,Metal Gear Solid V κλπ. Οτι δηλαδη εκανε και ο prospector οταν επαιρνε νεα καρτα Ουτως ή αλλως δεν ειναι και η καλυτερη χρονικα περιοδος αυτη του καλοκαιριου οσον αφορα την 480(αλλα και την αντιπαλη 1060)κυριως λογω διαθεσιμοτητας και υψηλων τιμων. Απο Σεπτεμβριο και μετα που θα φτιαξουν τα πραγματα(και θα βγει και κανενα παιχνιδι)βλεποντας και κανοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μια απαντηση οσον αφορα τα παραπανω, την ωρα που γραφτηκε το review δεν υπηρχε gtx 1060 οπως σου ειπαν και παραπανω. Φυσικα το τοπιο, οι εξελιξεις καθως και οι τιμες αλλαζουν και τρεχουν ραγδαια, οποτε για καποιον ενδιαφερομενο θα ηταν καλυτερα να περιμενε για να δει και την σειρα 1060. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. το σχολιο εγινε αποκλειστικα την στιγμη που δεν υπαρχει 1060 και με γνωμονα ποια ειναι καλυτερη αγορα απο τις δυο. Οπως και εσυ το ειπες ολοι ξερουμε ποια ειναι καλυτερη αγορα. Οσον αφορα την κριτικη που κανεις στα παιδια που εκαναν το review εισαι λαθος. Αυτο μπορουσαν , αυτο εκαναν. Ουτε υποχρεωμενοι ηταν, ουτε τους χρηματοδοτει κανεις. Αν νομιζεις οτι δεν ειναι αρκετα πληρες μπορεις να προχωρησεις σε δικες σου μετρησεις και να μας τις παρουσιασεις. Εδω ειμαστε και θα χαρουμε να δουμε και την δικη σου δουλεια. Επισης το θεμα ποτε δεν το θεωρησα σαν vs παραμονο ενα review στο τι ψαρια πιανει η 480. Το οτι αντιπαλος της ηταν η 970 για μενα δεν λεει κατι. Προσωπικα ξερουμε ποσο καλη ηταν η 970/390 οποτε θεωρω πως θα επρεπε και εσυ να το δεις σαν ενα μετρο συγκρισης παρα ως vs. Συμφωνω σε αυτο που ειχες πει πως θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει και μια αντιστοιχη καρτα απο την amd για συγκριση. Αν βγαλεις ακρη με τον Fulgore σε θεματα Nvidia απο εμενα οτι θελεις φιλε Σου λεει 1060 του λεμε δεν ειχε βγει τοτε και σου απανταει ας περιμεναν... του λες αυτα ειχαν και απανταει δεν ειπα να παρουν αλλα δεν ειναι σωστο αυτο που εκαναν, του λες για τα παιχνιδια που και στα μεγαλα review site τα ιδια εχουν και παιρνεις απαντηση αν δινεις 300€ για GPU μπορεις να δωσεις και μερικα να αγορασεις παιχνιδια!!! Αυτη ειναι μια μικρη περιληψη του διαλογου, τωρα θα πεσει σεντονι απο πισω αλλα δεν πειραζει... Καλος χρυσος αλλα σε θεματα Nvidia ειναι καπως.... δεν ξεχναω που εβγαζε τρελλους οσους ελεγαν για τα 3,5Gb της 970 μεχρι που η Nvidia ειπε οκ κτλπ, μετα αλλαξε τροπαριο και ελεγε οκ δεν τρεχει τιποτα δεν υπαρχουν παιχνιδια να φτανουν εκει και και και.... Και τελος μπας και το εχει ξεχασει ειχα παρει 970 και εγω αλλα δεν εμεινα κολλημενος και πολυ απλα την εδωσα δρομο, αυτος εμεινε με την υποσχεση του super wow driver . Φιλικα παντα ετσι? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Πρωτον οσον αφορα την 1060 εγω εκανα μια παρατηρηση σε αυτο που εγραψες. Ανακοινωση για την καρτα εγινε οπως και για την τιμη της και απο την στιγμη που δεν εχουν καν βγει στην αγορα custom rx 480 το καλυτερο θα ηταν οπως ειπες πρωτα να εβγαινε η καρτα να βλεπαμε τι ψαρια θα πιασει και μετα να λεγαμε αν αξιζει ή οχι. Εγραψες ''Κοιταει τι υπαρχει στην αγορα και διαλεγει με βαση τιμης και αποδοσης. Εχει κατι καλυτερο η nvidia σε αυτα τα λεφτα; Η απαντηση ειναι οχι.'' 1εβδομαδα απο την ανακοινωση της 1060(στην οποια ανακοινωση ηταν και η τιμη της).Αρα η απαντηση σε αυτο που ειχες γραψει ειναι οτι ναι εχει κατι καλυτερο η nvidia στα χρηματα αυτα και παλι το σχολιο ηταν λαθος. Οσο για τα παιδια και το review που ανεβασαν το εχω γραψει τουλαχιστον 2-3φορες οτι ηταν λογικο να κανουν συγκριση με βαση το τι ειχαν, και οπως ειπα(δεν ξερω και εγω ποσες φορες το εχω γραψει)εκανα παρατηρηση πανω στις επιλογες παιχνιδιων αλλα και στις 2 καρτες πιο πολυ για τα συμπερασματα που βγηκαν κυριως στα σχολια απο κατω. Για τα προσωπικα benchmark που λες,το κανω εγω προσωπικα στα αντιστοιχα θεματα των παιχνιδιων αλλα και οσοι συμμετεχουν γνωριζουν πχ στο Rise of the tomb raider,Dark Souls 3,World of Warcraft,Overwatch,Witcher 3,Metal Gear Solid V κλπ. Οτι δηλαδη εκανε και ο prospector οταν επαιρνε νεα καρτα Ουτως ή αλλως δεν ειναι και η καλυτερη χρονικα περιοδος αυτη του καλοκαιριου οσον αφορα την 480(αλλα και την αντιπαλη 1060)κυριως λογω διαθεσιμοτητας και υψηλων τιμων. Απο Σεπτεμβριο και μετα που θα φτιαξουν τα πραγματα(και θα βγει και κανενα παιχνιδι)βλεποντας και κανοντας. Παμε παλι για αλλη μια φορα, δεν εχει κανει release η 1060 αλλα εχει μονο ανακοινωθει και εσυ μιλας για αντιπαλο της 480; Ποιος μιλησε για custom 480; Ο ανθρωπος ειχε στα χερια του την 480 reference και οχι μια ανακοινωση κυκλοφοριας μιας βδομαδας πριν χωρις να υπαρχει review/benchmark της καρτας. Ελεος δηλαδη που θα βγαλεις την 1060 καλυτερη (ακουγοντας την ανακοινωση της, ναι ξερω μια βδομαδα μετα) οταν ακομα και σημερα εχοντας κανει επισημα release, η 480 φανταζει καλυτερη επιλογη. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2016 από cliobaccarra 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 1060 η θανατος μαγκες τι να λεμε τωρα. ετσι για να γραψω κατι το ειπα να εχω συμετοχη στο τοπικ.τοσοι λενε αρλουμπες να πω και εγω κατι. !!! :cool: :cool: :cool: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Βαριεμαι συνεχεια να γραφω τα ιδια και τα ιδια.Αλλωστε οπως ειπα υπαρχουν τα αντιστοιχα θεματα για τις καρτες γραφικων που εξηγουνται ολα.Και για το ποση τελικα Vram εχει η 970 και για τα μεγαλα review site τι ρολο βαρανε και πολλα αλλα. Το ξαναλεω για τελευταια λοιπον φορα.Οποιος θελει πληρη ενημερωση πανω στις καρτες και απο κατοχους στα αντιστοιχα θεματα και με Benchmarks σε πιο καινουργια παιχνιδια που ενδιαφερουν τον κοσμο http://www.insomnia.gr/topic/580575-nvidia-pascal-gp100/page-182? http://www.insomnia.gr/topic/580573-amd-arctic-islands-greenlandvega-baffin-ellesmerepolaris/page-154? Ολα τα αλλα να ειχαμε να λεγαμε πραγματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Χαχαχα, έκατσαν 2 φιλαράκια, έχασαν ώρες από την ζωή τους να στήσουν κάτι από απόσταση και μοίρασαν τα αποτελέσματα με την κοινότητα, γνωστοποιώντας πλήρως τις συνθήκες και κάποιοι ενοχλήθηκαν που επιδοκιμασαμε την προσπάθεια των παιδιών. Συγχαρητήρια, στην κλίμακα της γελοιότητας, σας βάζω άριστα! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Χαχαχα, έκατσαν 2 φιλαράκια, έχασαν ώρες από την ζωή τους να στήσουν κάτι από απόσταση και μοίρασαν τα αποτελέσματα με την κοινότητα, γνωστοποιώντας πλήρως τις συνθήκες και κάποιοι ενοχλήθηκαν που επιδοκιμασαμε την προσπάθεια των παιδιών. Συγχαρητήρια, στην κλίμακα της γελοιότητας, σας βάζω άριστα! Ναι το πετυχες...δεν Επισης αν θελετε οντως να επιδοκιμασετε την προσπαθεια των παιδιων αφηστε απο κατω κανενα σχολιο,μην το κανουμε και εδω facebook μονο με likes. by The__Blade & Prospector8 Σίγουρα και οι δύο κάρτες έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, αφήνουμε λοιπόν τα υπόλοιπα συμπεράσματα σε εσάς και στην συζήτηση που θα ακολουθήσει! Εντομεταξυ η πλακα ειναι οτι γραφτηκε κιολας απο το πρωτο σχολιο αυτο αλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Επιδοκιμασια Fulgore "Σε εξεπληξε ευχαριστα οτι μια καρτα του 2016 τα παει καλυτερα απο μια καρτα του 2014?Μηπως καταλαβαινω κατι λαθος?" "Τελος οπως το εχω ξαναγραψει,δεν καταλαβαινω για ποιο λογο γινεται το συγκριτικο παντου μεταξυ rx 480 και 970 και οχι μεταξυ Rx480 και R9 390 που ειναι και την ιδιας εταιριας....." "Το σχετικο θεμα ''μπαζει'' απο αρκετες μεριες και προφανως τα likes πανε μαλλον στο οτι η rx 480 ειναι μπροστα απο καρτα οπως ειπα του 2014....." "Αλλα κατα τα αλλα ας κανουμε το συγκριτικο με την Gtx 970 λες και οπως ειπα εν ετη καλοκαιριου 2016 θα προτιμησει κανεις την παλια πλεον 970 απο τις πιο νεες καρτες." Και αυτα μονο απο τις 2 πρωτες σελιδες δεν θα ηθελα να δω τι θα εγραφες αν δεν σου αρεσε το αρθρο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Γιατι δεν βαζεις τα σχολια πανω στα οποια πηγαιναν οι απαντησεις που εγραψα(και αρα γιατι εγραψα οτι εγραψα?) Ετσι οπως τα εχεις γραψει παραπανω ειναι λες και αυτα τα ειχα κανει απαντηση στο πρωτο σχολιο και review των παιδιων πραγμα που δεν ισχυει. Οι απαντησεις μου πηγαιναν λοιπον σε αλλα σχολια που γραφτηκαν και οχι στα παιδια και γιατι εκαναν το review αυτο. και για το τελευταιο σχολιο το εγραψα κυριως για τον prospector επειδη και πιο παλια ο ιδιος(σε αλλα θεματα βεβαια)εκανε συγκρισεις μεταξυ καρτων και ειχε αναφερθει και σε 970 και 390(δεν ξερω αν τους την ειχε δωσει καποιος φιλος του για λιγο διαστημα ή αν την ειχε βρει μτχ σε καλη τιμη). Τωρα αν βγηκε λαθος συμπερασμα τι να πω. Δυστυχώς δεν είχαμε και οι δύο τα Latest παιχνίδια που κυκλοφορούν,γκουχουχουντενουβοιςγορκινγκ,αλλα κυρίως έγινε ώστε να σχηματιστεί μια εικόνα στο καθένα οι δυνατότητες της 480 reference μπροστά σε μια top υλοποίηση όπως είναι η g1 970. Με εξέπληξε ευχάριστα οτι η 480 τα παει περίφημα στα 1440p ποσο μαλλον μια Nitro οταν βγει με το καλό. Αν προσθέσει κάνεις και τα Dx12 και Vulkan,η μπάρα γέρνει προς την Amd πλέον θα ελεγα πράγμα που θα κάνει πολυ καλο γενικά στον ανταγωνισμό και στους καταναλωτές.Επίσης να προσθέσω και ενα μπράβο ξανα στο Blade για την επιμονή και τις ώρες που χάλασε για να έχουμε μια,κατα την άποψή μου,καλύτερη εικόνα της δύναμης μιας 480ας. Και αυτά θα ελεγα είναι μόνο η αρχή διότι ισως ακομα καλύτερα και λεπτομερεστερα reviews με ακόμα περισσότερα games. Και στα παιχνιδια που εγραψα το σχολιο αυτο πηγαινε εδω κυριως. Για τον πολυ απλο λογο οτι παλι τον prospector τον εχω δει να συμμετεχει και στα θεματα πιο καινουργιων παιχνιδιων απο αυτα που εγιναν review γιαυτο και παραξενευτηκα πως και δεν εγιναν review σε πιο καινουργια και δυνατα παιχνιδια. Αλλα οπως ειπα ειναι πραγματα που μονο οσοι συμμετεχουν και στα αλλα θεματα γνωριζω αλλα λογικο καποιοι να μπερδευτηκαν απο αυτα που εγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Αγαπητέ μου δεν διάλεγα τα ποστ σου στην σειρά τα πήρα!!! Αλλά πάλι ο γιαλός είναι στραβος Δεν πειράζει άσε εμάς τους κοινούς θνητούς να κάνουμε απλά likes και εσύ να γράφεις τα εγκώμια... Όσο για το θέμα benchmark στα κυρίως θέματα Nvidia και AMD να το κάνουμε ρε φίλε όταν και αν ο Αίλουρος πάει διακοπές γιατί διαφορετικά έχει δώσει προειδοποίηση για μπανακια διαρκείας. Στα υπόλοιπα θέματα τώρα να πετάει ο καθένας ενα benchmark και να βλέπεις ποιός την έχει μεγαλύτερη (την κάρτα) δεν νομίζω να είναι ότι καλύτερο. Κάνε μία βόλτα από το oc και δες τι γίνεται πετάειο κάθενας ένα νούμερο και άντε γεια, έδω έγινε μία χ δουλειά με τα excel του και τα πινακακια και όλα, κάτι το οποίο κάνω και ο ίδιος για να έχω μία άποψη πάνω σε αλλαγές hardware κτλπ. Ξέρεις πολλούς να έκαναν τέτοια ποστ;Δεν νομίζω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Όσο για το θέμα benchmark στα κυρίως θέματα Nvidia και AMD να το κάνουμε ρε φίλε όταν και αν ο Αίλουρος πάει διακοπές γιατί διαφορετικά έχει δώσει προειδοποίηση για μπανακια διαρκείας. Τι εννοεις? Εγω εχω δει ατομα που εχουν παρει τις καρτες να αναφερουν επιδοσεις σε παιχνιδια και να μην εχει πει τιποτα.Αλλωστε και τα benchmark ή καλυτερα οι επιδοσεις των καρτων(αν γινονται για τις καρτες του θεματος)μια χαρα εντος θεματος ειναι(εκτως αν το γυρναγαν καθε 3 και λιγο σε vs).Αν οντως εχει υποθει τετοιο πραγμα(αν και δεν καταλαβαινω τον λογο)τοτε απο τωρα ζηταω συγνωμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα