jgeorgiou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 έπρεπε το σύστημα να είναι κοινό και να αλλάζει μόνο η κάρτα γραφικών (πολύ παράξενη η σύγκριση διαφορετικών μηχανημάτων) επίσης γιατί ΜΙΣΗ RAM στο σύστημα που φοράει την 970? ,μου φαίνεται πονηρός ο σκοπός η 8GB RAM είναι ΛΙΓΗ όταν παίζεις βαρύ παιχνίδι στα 1440p επίσης στα 1440p gaming ακόμη λόγω 4GB στην 970 μνήμης απορρίπτεται για λόγους αρχής. κατά την άποψη μου δεν υπάρχει χρησιμότητα στο συγκριτικό αφού ήδη παρήγγειλα και μέχρι τέλους του μήνα θα έχω 1060/6GB με τιμή ίδια με αυτή που βρίσκω τις ΑΜD480 στα 279ευρώ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ). δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μια κάρτα 2 χρονων με μία που βγήκε πρόσφατα και ακόμη δεν έχουν βγει καν custom υλοποιησεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εσύ κάτσε και πίστευε του ξένους reviewers...μια χαρά review κάναν τα παιδιά και πολύ φιλότιμη προσπάθεια...όλο κακία και πικρία γεμίζει το forum σιγά-σιγά... Το καλυτερο review αγαπητε οσον αφορα τις επιδοσεις το κανεις ο ιδιος στον εαυτο σου με το υπαρχον hardware που εχεις. Το σχετικο θεμα ''μπαζει'' απο αρκετες μεριες και προφανως τα likes πανε μαλλον στο οτι η rx 480 ειναι μπροστα απο καρτα οπως ειπα του 2014..... Το ιδιο και στην αποκατω απαντηση.Κοινως ειναι οι κοκκινοι υποστηρικτες περισσοτερο παρα γιατι ειναι αποτελεσματα που ενδιαφερουν κοσμο. Και τι ενδιαφερει τον καταναλωτη τι κανει η καθε εταιρεια και ποτε εβγαλε την καρτα; Κοιταει τι υπαρχει στην αγορα και διαλεγει με βαση τιμης και αποδοσης. Εχει κατι καλυτερο η nvidia σε αυτα τα λεφτα; Η απαντηση ειναι οχι. Α και να θυμισω στο παραπανω post που γραφτηκε πριν ουτε μια εβδομαδα(και τρεξανε να πεσουν τα Likes)οτι ναι εχει κατι καλυτερο η Nvidia στα λεφτα αυτα http://eu.evga.com/Products/ProductList.aspx?type=0&family=GeForce+10+Series+Family&chipset=GTX+1060 Αλλα κατα τα αλλα ας κανουμε το συγκριτικο με την Gtx 970 λες και οπως ειπα εν ετη καλοκαιριου 2016 θα προτιμησει κανεις την παλια πλεον 970 απο τις πιο νεες καρτες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 έπρεπε το σύστημα να είναι κοινό και να αλλάζει μόνο η κάρτα γραφικών (πολύ παράξενη η σύγκριση διαφορετικών μηχανημάτων) επίσης γιατί ΜΙΣΗ RAM στο σύστημα που φοράει την 970? ,μου φαίνεται πονηρός ο σκοπός η 8GB RAM είναι ΛΙΓΗ όταν παίζεις βαρύ παιχνίδι στα 1440p επίσης στα 1440p gaming ακόμη λόγω 4GB στην 970 μνήμης απορρίπτεται για λόγους αρχής. κατά την άποψη μου δεν υπάρχει χρησιμότητα στο συγκριτικό αφού ήδη παρήγγειλα και μέχρι τέλους του μήνα θα έχω 1060/6GB με τιμή ίδια με αυτή που βρίσκω τις ΑΜD480 στα 279ευρώ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ). δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μια κάρτα 2 χρονων με μία που βγήκε πρόσφατα και ακόμη δεν έχουν βγει καν custom υλοποιησεις Το οτι το σύστημα αν ήταν ίδιο θα ήταν καλύτερο το συγκριτικό δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς.Αλλά τα παιδιά είπαν εξ αρχής το τι θα κάνουν με τα συστήματα που έχουν.Ειναι μια ένδειξη για το πως τα πάει η κάθε κάρτα σε συστήματα που παρόμοια θα έχουν αρκετοί εδω μέσα.Δεν νομίζω να δουλεύει κανείς στην amd για να έχει πονηρό σκοπό. Μια χαρά χρησιμότητα οπότε έχει για αρκετούς.Το οτι η 970 είναι 2 χρονών δεν λέει κατι,και οι επίσημοι reviewers ,με πιο παλιές συγκρίνουν,εδώ και χρόνια.Το καλύτερο μέτρο σύγκρισης είναι με αυτό που έχεις ζησει ήδη,και η 970 ήταν από τα καλύτερα vfm που σημαίνει οτι ουκ ολίγοι την έχουν δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Προφανως και η συγκριση εγινε με 970 λογω του οτι αυτην ειχε ο συμφορουμιτης πραγμα που σαν γενικο συγκριτικο το δεχομαι(δοκιμαζουμε δηλαδη καρτες που εχουμε στα χερια μας πραγμα δεκτο). Δυστυχώς δεν είχαμε και οι δύο τα Latest παιχνίδια που κυκλοφορούν,γκουχουχουντενουβοιςγορκινγκ,αλλα κυρίως έγινε ώστε να σχηματιστεί μια εικόνα στο καθένα οι δυνατότητες της 480 reference μπροστά σε μια top υλοποίηση όπως είναι η g1 970. Με εξέπληξε ευχάριστα οτι η 480 τα παει περίφημα στα 1440p ποσο μαλλον μια Nitro οταν βγει με το καλό. Αν προσθέσει κάνεις και τα Dx12 και Vulkan,η μπάρα γέρνει προς την Amd πλέον θα ελεγα πράγμα που θα κάνει πολυ καλο γενικά στον ανταγωνισμό και στους καταναλωτές.μα καλύτερα και λεπτομερεστερα reviews με ακόμα περισσότερα games. Το ολο ομως κλιμα υποστηριξης ειναι που δεν καταλαβαινω οπως ουτε και το παραπανω post. Αγαπητε prospector(που ξερεις οτι σε σεβομαι σε τετοια πραγματα)εδω μας τα χαλας λιγο. Και αυτο γιατι ειχαμε Steam sales πριν λιγες μερες και σιγουρα το 2015 βγηκαν αρκετα παιχνιδια οπως και το 2016 που να εχουν πεσει οι τιμες τους. Δεν νομιζω αυτος που θα σκασει την 300αρα(ευρω)να το κανει για να παιξει το Thief,το Tomb raider του 2013(και οχι το Rise)και παει λεγοντας. Εκτως του GTA V(και αυτο επειδη το παιζει μεχρι και σημερα ο κοσμος)δεν νομιζω οτι τα αλλα παιχνιδια εχουν καποιο νοημα. Και αυτο φενεται και στο αλλο που γραφεις περι 1440p.Ειναι τωρα αυτα τα παιχνιδια(εκτως του GTA V που ολως τυχαιως σε 1440p αναμενομενα τα βρισκει σκουρα?)για να βγαλει καποιος συμπερασματα για 1440p gaming με βαση τα σημερινα δεδομενα? Το οτι το σύστημα αν ήταν ίδιο θα ήταν καλύτερο το συγκριτικό δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς.Αλλά τα παιδιά είπαν εξ αρχής το τι θα κάνουν με τα συστήματα που έχουν.Ειναι μια ένδειξη για το πως τα πάει η κάθε κάρτα σε συστήματα που παρόμοια θα έχουν αρκετοί εδω μέσα.Δεν νομίζω να δουλεύει κανείς στην amd για να έχει πονηρό σκοπό. Μια χαρά χρησιμότητα οπότε έχει για αρκετούς.Το οτι η 970 είναι 2 χρονών δεν λέει κατι,και οι επίσημοι reviewers ,με πιο παλιές συγκρίνουν,εδώ και χρόνια.Το καλύτερο μέτρο σύγκρισης είναι με αυτό που έχεις ζησει ήδη,και η 970 ήταν από τα καλύτερα vfm που σημαίνει οτι ουκ ολίγοι την έχουν δουλέψει. Για ποιους ακριβως εχει χρησιμοτητα το συγκεκριμενο??? Υπαρχει καποιος που πχ εχει την 970 και σκεφτεται να παει στην 480 για το μεγαλο αλμα επιδοσεων? Υπαρχει καποιος που ειναι σε διλλημα gtx 970 ή rx 480 και οχι μεταξυ gtx 1060 ή rx 480? Ενδιαφερεται καποιος αν καρτα του 2016 των 300ευρω τρεχει σε ολα full παιχνιδια του 2013? Το οτι θελησαν τα παιδια να κανουν ενα δοκιμαστικο(σαν hobby πιο πολυ και να περασει η ωρα)οκ μια χαρα δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο(ουτε γκρινια που λενε και κ αποιοι).Τα γενικα συμπερασματα ηταν το θεμα. Για το οτι η Amd τα παει προς το παρον καλα σε Dx12 αυτο ειναι εδω και καιρο γνωστο,ασχετως αν δεν εχει αναφερθει(κακως)οτι δυστηχως τα τωρινα Dx12 παιχνιδια στο Windows store ειναι μεσα στα προβληματα(κατι που δεν μπορει καποιος να το καταλαβει απλα αν αναφερεται το αδιαφορο Ashes of singularity). Αλλα βλεπεις και οι επισημοι reviewers γιαυτο ειναι για σφαλιαρες. Γιατι δεν σου λενε αυτα που θες να ακουσεις(αφου την καρτα τους την στελνει η εταιρια)οπως πχ τρεχουν οι καρτες στα τωρινα Dx12 παιχνιδια(και ναι εννοειται και του Microsoft store),ουτε οτι δεν λειτουργει το Crossfire και το Sli εδω και μηνες ενω τα παιχνιδια πωλουνται(μαλλον γιατι δεν τους ενδιαφερει).Αυτα ειναι πραγματα που πραγματικα ενδιαφερουν τον κοσμο,οχι ποσα fps βγαζει η καινουργια καρτα στο tomb raider του 2013 Αλλα βλεπεις αν εβγαζαν τετοια benchmarks θα επεφτε γερο κραξιμο προς καποιες εταιριες και δεν συμφερει τους reviewers(να χανουν τσαμπα δειγματα απο promotional παιχνιδια και καρτες)http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/72619-nvidia-geforce-gtx-1080-review-19.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αλλα βλεπεις αν εβγαζαν τετοια benchmarks θα επεφτε γερο κραξιμο προς καποιες εταιριες και δεν συμφερει τους reviewers(να χανουν τσαμπα δειγματα απο promotional παιχνιδια και καρτες)http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/72619-nvidia-geforce-gtx-1080-review-19.html Μέσα στην αντικειμενικότητα και αυτοί...the resulting performance from these overclocks is mind-blowing. I want to put this into context for everyone: when overclocked, the GTX 1080 can achieve performance that’s close to TWO GTX 980 Ti’s in SLI. Εδώ γελάμε... http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/72619-nvidia-geforce-gtx-1080-review-24.html Το ιδιο και στην αποκατω απαντηση.Κοινως ειναι οι κοκκινοι υποστηρικτες περισσοτερο παρα γιατι ειναι αποτελεσματα που ενδιαφερουν κοσμο. Ε αφού ξέρεις για όλους μας ότι είμαστε κόκκινοι υποστηρικτές ....πρέπει να γνωρίζεις πολλά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέσα στην αντικειμενικότητα και αυτοί...the resulting performance from these overclocks is mind-blowing. I want to put this into context for everyone: when overclocked, the GTX 1080 can achieve performance that’s close to TWO GTX 980 Ti’s in SLI. Εδώ γελάμε... http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/72619-nvidia-geforce-gtx-1080-review-24.html Ε αφού ξέρεις για όλους μας ότι είμαστε κόκκινοι υποστηρικτές ....πρέπει να γνωρίζεις πολλά! Αν δεις συγκεκριμενα τα ατομα που εχουν πατησει like στην απο κατω απαντηση θα καταλαβεις τι εννοω και για ποιους πηγαινε αυτο που εγραψα. Λιγα ειναι τα ατομα που ασχολουνται στο insomnia στα θεματα αυτα(καρτες/benchmarks/παιχνιδια)δεν ειναι κατι το τρομερο να το καταλαβει καποιος. Επισης ο λογος που εβαλα το παραπανω ειναι για το quantum break οχι αν η 1080 εχει επιδοσεις κοντα στην 980(που ειναι ασχετο με το θεμα αυτο).Οπως βλεπεις σε 1440p ακομα και με την τωρινη δυνατοτερη καρτα της αγορας(μεχρι να βγει καποια αλλη παντα)δεν μπορει να το τρεχει σε full στα 1440p(αρα φαντασου για παραπανω αναλυση) και μιλαμε για παιχνιδι 3μηνων με βαση την τωρινη δυνατοτερη καρτα της αγορας που βγηκε μετα απο αυτο. Επισης και σε καθε θεμα ανβαθμισης υπολογιστη αν δεις οι απαντησεις ειναι για rx 480 και gtx 1060.Κανεις(που να γνωριζει αλλωστε,αλλιως να μου πεις γιατι να προτεινει σε αλλον αν δεν ξερει)δεν αναφερει πλεον την 970 οταν προκειται για νεες αγορες(οπως εν μερη και τους Haswell σε σχεση με τους skylake πχ στους επεξεργαστες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Για ποιους ακριβως εχει χρησιμοτητα το συγκεκριμενο??? Υπαρχει καποιος που πχ εχει την 970 και σκεφτεται να παει στην 480 για το μεγαλο αλμα επιδοσεων? Υπαρχει καποιος που ειναι σε διλλημα gtx 970 ή rx 480 και οχι μεταξυ gtx 1060 ή rx 480? Ενδιαφερεται καποιος αν καρτα του 2016 των 300ευρω τρεχει σε ολα full παιχνιδια του 2013? Το οτι θελησαν τα παιδια να κανουν ενα δοκιμαστικο(σαν hobby πιο πολυ και να περασει η ωρα)οκ μια χαρα δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο(ουτε γκρινια που λενε και κ αποιοι).Τα γενικα συμπερασματα ηταν το θεμα. Ασφαλώς και δεν έχει το κύρος ενός επίσημου review,αλλά μην λέμε οτι έχει και μηδέν χρησιμότητα.Εγώ είπα οτι είναι χρήσιμο επειδή πολλοί από εμάς αναμεσά τους και εγώ ,είχαμε ή έχουμε 970,οπότε είναι ένα μέτρο σύγκρισης.Τώρα μεταξύ ποιας κάρτας είναι ο καθένα σε δίλλημα αγοράς δεν το ξέρεις γιατι παίζουν ρόλο και τα οικονομικά.Αυτό για τα παιχνίδια του 13 που λες δεν είναι και τόσο κακό.Εδώ για να παίξεις crysis 1 του 2007 ,maximum,πήγε 2010 και βάλε.Αν το παιχνίδι είναι "βαρύ" ,μπορεί να το παίξεις καλύτερα με επόμενης γενιάς κάρτα.Που είναι το κακό. Οσον αφορά τα συμπεράσματα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου.Ποιος νοήμων θα αγοράσει κάρτα με βάση ένα ερασιτεχνικό συγκριτικό σε κάρτες πάνω σε διαφορετικά pc κλπ.? είναι απλά μια ένδειξη και με βάση τα δεδομένα του συγκριτικού αυτού, ο καθένας μπορεί να κρίνει αναλόγως.Τώρα αν κάποιο θέλουν να βγάζουν συμπέρασμα απο εδώ μέσα,ας είναι,εγώ τα λεφτά μου πάντως δεν θα τα πετάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ασφαλώς και δεν έχει το κύρος ενός επίσημου review,αλλά μην λέμε οτι έχει και μηδέν χρησιμότητα.Εγώ είπα οτι είναι χρήσιμο επειδή πολλοί από εμάς αναμεσά τους και εγώ ,είχαμε ή έχουμε 970,οπότε είναι ένα μέτρο σύγκρισης.Τώρα μεταξύ ποιας κάρτας είναι ο καθένα σε δίλλημα αγοράς δεν το ξέρεις γιατι παίζουν ρόλο και τα οικονομικά.Αυτό για τα παιχνίδια του 13 που λες δεν είναι και τόσο κακό.Εδώ για να παίξεις crysis 1 του 2007 ,maximum,πήγε 2010 και βάλε.Αν το παιχνίδι είναι "βαρύ" ,μπορεί να το παίξεις καλύτερα με επόμενης γενιάς κάρτα.Που είναι το κακό. Οσον αφορά τα συμπεράσματα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου.Ποιος νοήμων θα αγοράσει κάρτα με βάση ένα ερασιτεχνικό συγκριτικό σε κάρτες πάνω σε διαφορετικά pc κλπ.? είναι απλά μια ένδειξη και με βάση τα δεδομένα του συγκριτικού αυτού, ο καθένας μπορεί να κρίνει αναλόγως.Τώρα αν κάποιο θέλουν να βγάζουν συμπέρασμα απο εδώ μέσα,ας είναι,εγώ τα λεφτά μου πάντως δεν θα τα πετάξω Ουτε τα επισημα reviews απο τα γνωστα site ειναι οτι το καλυτερο,ειτε σε επεξεργαστες ειτε σε καρτες γραφικων(ειτε ακομα και σε review παιχνιδιων),γιατι αν ο αλλος πει ασχημα λογια για το εν λογω προιον μετα ουτε προσκληση μπορει να του στειλει η ταδε εταιρια για την παρουσιαση του νεου προιοντος,ουτε δωρεαν δειγματα. Μονο σαν μια γενικη εικονα πρεπει να παιρνονται στα σοβαρα και τιποτα αλλο. Δεν προκειται πχ να διαβασεις στα site αυτα οτι λογω console port πιο πολυ αξιζει να δοκιμαζεις το παιχνιδι σε χαμηλοτερες ρυθμισεις πχ high settings αφου διαφορες οπτικα μεγαλες δεν υπαρχουν αλλα κερδιζεις αρκετα σε αποδοση. Μια πολυ καλη ιδεα πανω στα benchmarks ειναι αυτη εδω πχ http://www.techspot.com/review/1006-the-witcher-3-benchmarks/ βεβαια αν δεν πληρωνεσαι για αυτο το πραγμα θελει πολυ χρονο και φυσικα να εχεις πολλη ορεξη για το hobby αυτο για να ασχοληθεις ωστε να κανεις τετοιες αναλυσεις. Το ξαναλεω σαν ενα απλο συγκριτικο με βαση του τι παιχνιδια ειχαν τα παιδια ειναι πολυ καλη και τιμια δουλεια και μπραβο τους πιο που για τον χρονο που αφιερωσαν απλα δεν ειναι αξιοπιστα δειγματα για να βγαινουν γενικα συμπερασματα. Για τους διαφορετικους επεξεργαστες δεν εχω θεμα γιατι τα παιχνιδια αυτα(τα περισσοτερα τουλαχιστον)δεν ειναι cpu bound παιχνιδια αλλα τραβανε κυριως απο την καρτα γραφικων και ο λογος που το εγραψα το παραπανω,οτι μερικοι βιαζονται να βγαλουν συμπερασματα για την αγορα καρτων ειναι γιατι ουτε προκειται κανενας να παει στην παρουσα φαση να δωσει 300ευρω για να παρει Reference 480 και να μην περιμενει να ερθουν οι custom. Γιαυτο αλλωστε και προσωπικα προτιμαω τα θεματα των παιχνιδιων,γιατι εκει τα παιδια(οπως και εγω)δινουμε προσωπικα benchmarks(με σκοπο προφανως και τα hz του monitor αλλα και την αναλυση που εχουμε)και βγαινει καλυτερο συμπερασμα απο των reviewer που λες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Το mini vs που εκαναν τα παιδια ηταν λογικο να βγαλει "πονο" σε μερικους! Οποιος καταλαβε καταλαβε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Το mini vs που εκαναν τα παιδια ηταν λογικο να βγαλει "πονο" σε μερικους! Οποιος καταλαβε καταλαβε. Αν καποιος νομιζει οτι ο αντιπαλος της 480 ειναι η 970 και οχι η 1060 τοτε μαλλον αλλου πηγαινει το πραγμα.Και οπως λες και εσυ,οποιος καταλαβε καταλαβε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δεν ξερω για νομισματα αλλα μια πικρα την εβγαλες ! Οι δυο φιλοι εκαναν ενα πολυ ωραιο review με το hardware που ειχαν στην διαθεση τους, απο εκει και περα εαν εσυ προσφερεις καμια 1060 δεν νομιζω να σου πει κανεις οχι Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις μια τιμη της 1060 με διαθεσιμοτητα? Ετσι γιατι ειμαι περιεργος οχι τιποτα αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δεν ξερω για νομισματα αλλα μια πικρα την εβγαλες ! Οι δυο φιλοι εκαναν ενα πολυ ωραιο review με το hardware που ειχαν στην διαθεση τους, απο εκει και περα εαν εσυ προσφερεις καμια 1060 δεν νομιζω να σου πει κανεις οχι Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις μια τιμη της 1060 με διαθεσιμοτητα? Ετσι γιατι ειμαι περιεργος οχι τιποτα αλλο. https://www.amazon.de/Palit-NE51060015J9D-PCI-Express-Speichertaktgeschwindigkeit-silber/dp/B01IMZTEBK/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1469149811&sr=8-12&keywords=gtx+1060 Το εγραψα δυο φορες κιολας πιο μετα οτι θεμα δεν εχω επειδη εγιναν καποια benchmarks με διαφορετικο hardware αλλα για τα συμπερασματα που βγηκαν επειδη δεν υπηρχαν αξιολογα δειγματα για αυτο το λογο(ουτε νομιζω οτι η ελλειψη συγχρονων τιτλων που στην ουσια ενδιαφερει και τους υποψηφιους αγοραστες λογω denuvo ειναι και οτι το καλυτερο να γραφεται). Συγνωμη αλλα οταν μπορεις να δωσεις 300+ευρω για μια καρτα(η δε g1 970 εκανε 400ευρω)ε δεν νομιζω να μην μπορεις να αγορασεις 3-4παιχνιδια καθε χρονο(γιαυτο αλλωστε δινεις και τοσα χρηματα για καρτα),ειτε απο κλειδαδικα,ειτε day one,ειτε στις εκπτωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsakos. D Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 https://www.amazon.de/Palit-NE51060015J9D-PCI-Express-Speichertaktgeschwindigkeit-silber/dp/B01IMZTEBK/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1469149811&sr=8-12&keywords=gtx+1060 Το εγραψα δυο φορες κιολας πιο μετα οτι θεμα δεν εχω επειδη εγιναν καποια benchmarks με διαφορετικο hardware αλλα για τα συμπερασματα που βγηκαν επειδη δεν υπηρχαν αξιολογα δειγματα για αυτο το λογο(ουτε νομιζω οτι η ελλειψη συγχρονων τιτλων που στην ουσια ενδιαφερει και τους υποψηφιους αγοραστες λογω denuvo ειναι και οτι το καλυτερο να γραφεται). Συγνωμη αλλα οταν μπορεις να δωσεις 300+ευρω για μια καρτα(η δε g1 970 εκανε 400ευρω)ε δεν νομιζω να μην μπορεις να αγορασεις 3-4παιχνιδια καθε χρονο(γιαυτο αλλωστε δινεις και τοσα χρηματα για καρτα),ειτε απο κλειδαδικα,ειτε day one,ειτε στις εκπτωσεις. Τι προσπαθεις να αποδειξεις ακομη δεν καταλαβα?? Επισης δεν καταλαβα γιατι μειωνεις την προσπαθεια που κανανε τα παιδια? Και για τα like που λες δεν ειναι ουτε κοκκινοι ουτε κιτρινοι,εναν απλο ανταγωνισμο ζητηνε ολοι οι καταναλωτες μπας και πεσουν οι τιμες! Ο ανταγωνισμος μονο καλο θα κανει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Τι προσπαθεις να αποδειξεις ακομη δεν καταλαβα?? Επισης δεν καταλαβα γιατι μειωνεις την προσπαθεια που κανανε τα παιδια? Και για τα like που λες δεν ειναι ουτε κοκκινοι ουτε κιτρινοι,εναν απλο ανταγωνισμο ζητηνε ολοι οι καταναλωτες μπας και πεσουν οι τιμες! Ο ανταγωνισμος μονο καλο θα κανει! Τι ακριβως δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ο ανταγωνιστης της rx 480 στα χρηματα αυτα ειναι η 1060 και οχι η 970? Επισης τι εννοεις μειωνω την προσπαθεια των παιδιων?Ημουν συγκεκριμενος σε αυτο που εγραψα εκτως αν απαγορευεται να ακουγεται και καμια αλλη γνωμη και απλα να πρεπει να συμφωνουμε σε οτι θεμα ανοιγει. Και για τα likes που λες ημουν ξεκαθαρος και πραγματικα δηλαδη απορω πως κατι τοσο αυτονοητο δεν το εχει καταλαβει κανεις.Γραφτηκε οτι ανταγωνισμος στα χρηματα αυτα απο nvidia δεν υπαρχει απο την στιγμη που η gtx 1060 ειχε ηδη ανακοινωθει 1 εβδομαδα πριν το σχολιο αυτο στα χρηματα της rx 480 8gb http://www.pcworld.com/article/3092193/components-graphics/nvidias-geforce-gtx-1060-is-a-250-gtx-980-killer.html .Αρα τους αρεσε ενα σχολιο που δεν ισχυε και ηταν λαθος. Ουτε ειπα πουθενα οτι κακως ανοιξαν τα παιδια το εν λογω θεμα πουθενα,παλι ημουν συγκεκριμενος στις παρατηρησεις που εκανα(που αν κρινω απο τις απαντησεις μαλλον κακως ασχοληθηκα αλλα τεσπα). Οσο για τα περι ανταγωνισμου που λες,δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν. Ουτε εχει γραφτει ή αναφερθει ή να υπαρχει υπονοια πουθενα οτι η Rx 480 δεν ειναι φοβερη καρτα για τα χρηματα της,ουτε οτι ο ανταγωνισμος δεν κανει καλο για μας. Υπαρχουν αλλωστε αντιστοιχα θεματα στο forum για τις νεες καρτες απο τις 2 εταιριες,απλα ο λογος που υποστηριζω την ιδεα του να ανοιγονται ξεχωριστα θεματα οπως αυτο για benchmark παιχνιδιων ειναι γιατι ειναι δυσκολο για καποιο που δεν εχει παρακολουθησει απο την αρχη τα αλλα θεματα να ψαχνει σε 100+σελιδες για benchmark ή αποψεις κατοχων για την εν λογω καρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledaque Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εχω καταληξει τελικα στο οτι μερικοι εδω μεσα κραζουν μονο και μονο επειδη απλα τους εχει γινει συνηθεια... Τα παιδια μια ερασιτεχνικη συγκριση για την πλακα τους κανανε και αρχισαν οι γνωστοι να παιζουν τη γνωστη κασετα "ποιος νοιαζεται για παιχνιδια η καρτες που βγηκαν 2 χρονια πριν". Εχει καταντησει γραφικη αυτη η συμπεριφορα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα