Flaoutistas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εχω το Β2 στα γαλλικα και θελω να βελτιωσω το επιπεδο μου. Οχι για επαγγελματικους λογους (ειμαι αυτοαπασχολουμενος εξαλλου και δε νομιζω να μου γινει κανενα ντου απο τερηδονισμενους Γαλλους).. αλλα γιατι θα ηθελα χαρην πληροτητας να παρω το C1 (και γιατι οχι και το C2). Εχω πεσει στο διλημμα να δωσω dalf η sorbonne (το sorbonne δεν εχει ακουστικο το οποιο εινα τρελο πλεονεκτημα για μενα γιατι δεν την παλευω καθολου εκει αλλα ειναι πιο απαιτητικο αποτι εχω καταλαβει).. οποτε τι θα μου προτεινατε dalf η sorbonne? Και επισης μαθηματα στο γαλλικο ινστιτουτο η φροντιστηριο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mademoiselle. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Με Sorbonne θα ασχοληθείς ΜΟΝΟ αν σου αρέσει η γαλλική λογοτεχνία και μπορείς να διαβάσεις ολόκληρα 2 λογοτεχνικά έργα, διαφορετικά θα ζοριστείς πολύ με την ύλη. Επίσης αν το Β2 σου είναι DELF, θα έχεις και το κομμάτι της γλώσσας. Όσον αφορά το πού θα κάνεις τα μαθήματα, στο ιφα είναι στα 765ε το εξάμηνο, 2 φορές την εβδομάδα από 3 ώρες την ημέρα. http://www.ifa.gr/dmdocuments/cours/brochure_2016.pdf Αν αντέχεις οικονομικά και δε σε κουράζει το 3ωρο, πήγαινε στο ιφα. Αλλιώς κοίτα και σε φροντιστήρια (μόνο, προσωπικά, σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις μεγάλες αλυσίδες και τα υπερ-εντατικά τμήματα). Τέλος, ενημερωτικά, υπάρχει και το πιστοποιητικό της Λιέγης το οποίο αντί για κασέτα έχει βίντεο και γενικά θεωρείται ποιο βατό και ως προς το βαθμό δυσκολίας των θεμάτων αλλά και γιατί έχεις το προνόμιο της αυτοδιαχείρισης του χρόνου σου για κάθε ενότητα (πλην φυσικά του βίντεο και του προφορικού!) εντός του προκαθορισμένου χρόνου εξέτασης. Δηλαδή αν η εξέταση διαρκεί συνολικά 3 ώρες, σου προτείνει μεν πόσο χρόνο θα χρειαστείς για κάθε μέρος αλλά δεν σε περιορίζει να το ολοκληρώσεις σε αυτό τον χρόνο. Ελπίζω να σε κάλυψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flaoutistas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Η αλήθεια ειναι με κάλυψες και σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου. Μάλλον σε dalf με βλεπω γιατι το sorbonne μου φαινεται λιγο τρομακτικο. Απλα το sorbonne μου αρεσει γιατι φαινεται διαφορετικο απο τα συνηθισμενα διπλωματα οσον αφορα το τι διαβαζεις για να το δωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 αν το θες μονο για προσωπικους λογους να μαθεις τα γαλλικα, ξεκινα να βλεπεις σειρες με γαλλικους υποτιτλους..ακου ραδιο γαλλικο κλπ.. οτι πιο ανεξοδο και πραγματικα μαθαινεις βεβαια με τον καιρο.. φυσικα μπορεις να συνδυασεις και μαθηματα κανοντας εξασκηση με ταινιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flaoutistas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 αν το θες μονο για προσωπικους λογους να μαθεις τα γαλλικα, ξεκινα να βλεπεις σειρες με γαλλικους υποτιτλους..ακου ραδιο γαλλικο κλπ.. οτι πιο ανεξοδο και πραγματικα μαθαινεις βεβαια με τον καιρο.. φυσικα μπορεις να συνδυασεις και μαθηματα κανοντας εξασκηση με ταινιες το χα σκεφτει και αυτο αλλα δε θα με βοηθησει. Ισως δουλευει για αλλους με μενα οχι. Το να βλεπω σειρες παραληλα με τα μαθηματα να εκει θα βοηθησει αλλα οχι μονο του. Το χαρτι θελω να το παρω χωρις ομως να εχω επαγγελματικο λογο.. απλα θα μαρεσε να εχω ολα τα πτυχια των γαλλικων αφοτου το ξεκινησα. Τα ξεκινησα α' γυμνασιου.. τα σταματησα α λυκειου.. ξανακανα 2 χρονια στο πανεπιστημιο μετα κουραστηκα και το αφησα.. και ελεγα παντα θα κανω καποια στιγμη αυτα τα 2 χρονια να φτασω μεχρι το c2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 16/7/2016 στις 9:37 ΜΜ, Flaoutistas είπε το χα σκεφτει και αυτο αλλα δε θα με βοηθησει. Ισως δουλευει για αλλους με μενα οχι. Το να βλεπω σειρες παραληλα με τα μαθηματα να εκει θα βοηθησει αλλα οχι μονο του. Το χαρτι θελω να το παρω χωρις ομως να εχω επαγγελματικο λογο.. απλα θα μαρεσε να εχω ολα τα πτυχια των γαλλικων αφοτου το ξεκινησα. Τα ξεκινησα α' γυμνασιου.. τα σταματησα α λυκειου.. ξανακανα 2 χρονια στο πανεπιστημιο μετα κουραστηκα και το αφησα.. και ελεγα παντα θα κανω καποια στιγμη αυτα τα 2 χρονια να φτασω μεχρι το c2. Τελικά έκανες αυτά τα δύο χρόνια (ή τον ένα χρόνο;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KrTikker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nikos Chatzoglou είπε Τελικά έκανες αυτά τα δύο χρόνια (ή τον ένα χρόνο;) δεν υπάρχει πια το ακκ του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα