alxdjo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ρε ο Εληναρας ζει και βασιλεύει στο Insomnia. Η ζήλια και η κακία κάποιον εδώ μέσα είναι θεϊκή. Ι Ιστορία επαναλαμβάνετε να το ξέρετε Motorola -> Nokia -> Sony Erricson-> Apple -> Samsung-> Σε Κινέζους Καλό είναι και η μεν και οι δε να μην χαίρονται με τα μονοπώλια διότι κακό κάνει στον καταναλωτή Και στην τελική τι σας νοιάζει αν ο άλλος έχει iPhone και έκανε το σκατό του παξιμάδι και το πήρε. Μπράβο του ,εσύ ποιος είσαι να τον κρίνεις; Δεν κοιτάς την πάρτι σου καλύτερα μίζερε Ελληναρα; Και τι αν έχει Android τι σε κάνει πιο έξυπνο , πιο μοναδικό; @@ Τι και αν έχεις iPhone νομίζεις θα γαμήσεις; @@ Και στην τελική αν κάποιος τα σκάει ώστε να μπορέσει να γαμήσει τι σας νοίαζει ; Δεν θέλει τον κώλο σας. Ουγκανοι κομπλεξάρες Το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να κράζετε. Τι έγινε δεν παίζει φράγκο να πάτε γήπεδο και βγάζετε την μαλακία σας εδώ; Έχω βαρεθεί να μπαίνω σε Ειδήσεις και να δίνουν ρέστα όλες οι κομπλεξάρες. Οπαδοί του κόλου και του καναπέ A Windows Phone User 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Εγώ που είμαι αγνός Apple hater έχω την οικονομική δυνατότητα να παίρνω αρκετά Iphones τον χρόνο. Οπότε η λογική της οικονομικής δυνατότητας δεν στέκει. Ψαχτείτε αλλού. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxdjo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Εγώ που είμαι αγνός Apple hater έχω την οικονομική δυνατότητα να παίρνω αρκετά Iphones τον χρόνο. Οπότε η λογική της οικονομικής δυνατότητας δεν στέκει. Ψαχτείτε αλλού. Apple/Android/ WP Hater = Έχω πρόβλημα στον Εγκέφαλο. Just Saying Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν κάθεται να μισεί μια συσκευή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Βασικα εγραψε οτι δεν μισει την συσκευη αλλα την εταιρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μην πιπιλάς άλλο, η καραμέλα έλιωσε. Χμ... Δηλαδή, μία εταιρεία ανάμεσα σε 10αδες (για να μην πω εκατοντάδες) έχει ποσοστό περίπου 20%; Και το SE με το μέγεθος οθόνης περασμένης δεκαετίας μέσα στη δεκάδα των πωλήσεων; Αυτός ο συσχετισμός "όσο πιο σύγχρονο τόσο μεγαλύτερη οθόνη, πρέπει να είναι απ' τις πιο βλακώδεις σκέψεις που έχουν εκφραστεί ποτέ στο Insomnia. Ελπίζω να κατάλαβα σωστά, ότι δηλαδή δεν υιοθετείς αυτή την άποψη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Όχι φυσικά,δεν συνηθίζω να υιοθετώ βλακώδεις απόψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Apple/Android/ WP Hater = Έχω πρόβλημα στον Εγκέφαλο. Just Saying Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν κάθεται να μισεί μια συσκευή. Έχω πρόβλημα στον εγκέφαλο, το παραδέχομαι. Το σόφισμα περι οικονομικής κατάστασης καταρρίπτεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ta3ideftis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δυο πράγματα συμβαίνουν πάντως. 1) Υπερκορεσμός συσκευών. 2) Είμαστε θύματα του υπερκαταναλωτισμού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μπραβο στο android μαυρο στο ios και στην αθλια apple και για τα windows τι να πρωτοπεις τα λεγαμε εδω και 2 χρονια οτι θα παει στο 1% και παρακατω και καποια fan boys ελεγαν οτι λεγαμε χαζομαρες.Τα ιδια λεω και για το ios οτι σε 2 το πολυ 3 χρονια θα εχει ποσοστο κατω απο 10%.Ο κοσμος αρχισε να ξυπναει και πανε οι εποχες που ο κοσμος εδινε 700αρια για καρακλειδωμενα κινητα.Τελος το πανηγύρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rednez Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 καημενη Blackberry, ουτε με μεγενθυντικο φακο δεν βλεπεις το μωβ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μπραβο στο android μαυρο στο ios και στην αθλια apple και για τα windows τι να πρωτοπεις τα λεγαμε εδω και 2 χρονια οτι θα παει στο 1% και παρακατω και καποια fan boys ελεγαν οτι λεγαμε χαζομαρες.Τα ιδια λεω και για το ios οτι σε 2 το πολυ 3 χρονια θα εχει ποσοστο κατω απο 10%.Ο κοσμος αρχισε να ξυπναει και πανε οι εποχες που ο κοσμος εδινε 700αρια για καρακλειδωμενα κινητα.Τελος το πανηγύρι Έτσι, το iOS και τα iPhone είναι για λίγους. Οι υπόλοιποι... android και ξερό ψωμί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ploumouris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Τελικα αυτες οι ερευνες ειναι μονο για να ξεχαρμανιαζουν οι haters και οσοι δεν εχουν χρηματα για iphone Την αφεντιά μου, που λανσάρω τα Note day one που την κατατάσεις; Στους χαρμάνηδες ή στους πεινάλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 A Windows Phone User Μηπως εχεις νευρα που δεν μπορεις να παιξεις Pokemon ή hearhstone λογω windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxdjo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μηπως εχεις νευρα που δεν μπορεις να παιξεις Pokemon ή hearhstone λογω windows? Δράμα σου λεω θα αγοράσω Android για το Pokemon xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wnet Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ρε ο Εληναρας ζει και βασιλεύει στο Insomnia. Η ζήλια και η κακία κάποιον εδώ μέσα είναι θεϊκή. Ι Ιστορία επαναλαμβάνετε να το ξέρετε Motorola -> Nokia -> Sony Erricson-> Apple -> Samsung-> Σε Κινέζους Καλό είναι και η μεν και οι δε να μην χαίρονται με τα μονοπώλια διότι κακό κάνει στον καταναλωτή Και στην τελική τι σας νοιάζει αν ο άλλος έχει iPhone και έκανε το σκατό του παξιμάδι και το πήρε. Μπράβο του ,εσύ ποιος είσαι να τον κρίνεις; Δεν κοιτάς την πάρτι σου καλύτερα μίζερε Ελληναρα; Και τι αν έχει Android τι σε κάνει πιο έξυπνο , πιο μοναδικό; @@ Τι και αν έχεις iPhone νομίζεις θα γαμήσεις; @@ Και στην τελική αν κάποιος τα σκάει ώστε να μπορέσει να γαμήσει τι σας νοίαζει ; Δεν θέλει τον κώλο σας. Ουγκανοι κομπλεξάρες Το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να κράζετε. Τι έγινε δεν παίζει φράγκο να πάτε γήπεδο και βγάζετε την μαλακία σας εδώ; Έχω βαρεθεί να μπαίνω σε Ειδήσεις και να δίνουν ρέστα όλες οι κομπλεξάρες. Οπαδοί του κόλου και του καναπέ A Windows Phone User ναι χμμμ οκ ... αν και συμφωνώ σε μερικά...και συ τόση ώρα μόνο κράζεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα