Προς το περιεχόμενο

Ασταμάτητες οι πωλήσεις συσκευών Android με το μερίδιο του iOS να συρρικνώνεται

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο που μερικοι σκατε για το αμα η Apple ή η Google εχει μεγαλτυτερο μεριδιο στην αγορα με ξεπερναει.

Σου αρεσει το οικοσυστημα της Apple? Παρε iphone. Σου αρεσει της google? Παρε οποιοδηποτε τηλεφωνο με android. Simple as that. 

Τωρα να καθεστε και να τσακωνεστε μεσα σε ενα τεχνολογικο φορουμ το βρισκω το λιγοτερο ανωριμο.

• Like 17
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στην ελλαδα ο αλλος πουλαει το iphone 4s 16gb 150 euro......

Στα 120 πηρα Z3.....

Σιγουρα θα βρεθει αυτος που θελει εστω το απαρχαιωμενο 4s για το brant(χα χα χα)αλλα σημερα με την ελευση ποιοτικων κινεζικων που ειναι 99,9% android,με 70 ευρω περνεις απο κινα καλο τηλεφωνο με 2ram.

Το 1 ram ητανε χρονια το προβλημα στο android.σε πλακωνανε οι αναβαθμισεις,εβαζες εφαρμογες. και μπουκωνε η συσκευη

Με το nexus 5 που περασε απο τα χερια μου,110 ευρώ παντα used,

εξαφανιστικε αυτο το προβλημα.

Τωρα με το Ζ3 εχω φορτωσει και βλεπω παντα 1,6 με 1,8gb ελευθερη ram.....

Που να κολησει,τραινο παει.......

• Like 1

μη λέμε ό,τι θέλουμε , ρε παιδιά . Το όνομα Apple είναι πολύ ισχυρό .Έτσι και κάνει πως ρίχνει τις τιμές , θα δείτε που θα πάνε οι πωλήσεις, και όχι μόνο στο ελλαδιστάν αλλά παγκόσμια . Άλλο που και με αυτά τα ποσοστά το EBITDA (που δεν είναι και απόλυτο μέτρο σύγκρισης , τεσπα) αλλά και το cash flow της συγκεκριμένης εταιρείας είναι στα ύψη .

Για τα win δεν νομίζω να ενδιαφέρεται ή και να ιδρώνει κανείς.

Μη γράφουμε RIP Apple και λοιπά κουραφέξαλα, έλεος .

• Like 1

Προφανώς το iOS με τις extra 3D touch λειτουργίες που θα έχει στην έκδοση 10 και ταυτόχρονα την τρομακτική αλλαγή εξωτερικά του νέου iPhone 7 αλλά και την πρωτοπόρα αφαίρεση του 3.5 "καρφιού" των ακουστικών, θα τσακίσει τους πάντες από τον Σεπτέμβρη!!! (#ΝΟΤ)

Ο ανταπτορας απο proprietary σε 3.5" θα πωλειται στην προνομιακη τιμη των 50$

• Like 5

Αν κολλήσεις την αρρώστια που ονομάζεται "Galaxy Note #" δεν έχεις γυρισμό!!!

Σε όσα iPhone και να πας πάλι εκεί επιστρέφεις.. Η πολιτική της Apple ήταν πάντα μία.. Και είναι και τώρα η ίδια..

Είδε ότι τραβάει χωρίς να δίνει τίποτα έξτρα και τώρα αρμέγει κανονικά..

Στις 2 Αυγούστου θα δείξει!!!

• Like 5

Η microsoft με τις μηδενικές συσκευές που διοχέτευσε στην αγορά, πάλι καλά που έχει πουλήσει έστω αυτά τα λίγα. Από τον Απρίλιο και μετά θα φανεί κατά πόσο μπορεί να επανέρθει σε λογικό ποσοστό πωλήσεων το λειτουργικό.

Όσο για την Apple προφανώς με τις τιμές που έχει δεν προκειτε να πουλάει μαζικά , άλλα σε πλούσιους και πρόβατα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας.

Τέτοιες βαθυστόχαστες αναλύσεις βλέπω στο insomnia, και δεν μπορώ να ξεκολλήσω. 

• Like 5

Η αρχή του τέλους...RIP Apple

Δεν μου λες καλέ μου άνθρωπε αν κλείσει η Apple εσύ προσωπικά πως θα επιρρεαστείς; 

1 Θα ικανοποιηθεί η ψυχούλα σου; 

2 Θα πάρεις μερίδιο απο τις αυξημένες πωλήσεις android ;

3 Θα "δικαιωθείς" και θα αισθάνεσαι περίφανος που δεν είσαι "πρόβατο" που έχει iphone; 

4 Θα μπείς εδώ και θα λές "Σας τα έλεγα εγώ" 

Τι σας νιάζει τι τηλέφωνο έχει ο καθένας στην τελική μαζί τα έχετε τα λεφτά που έδωσε για να το αγοράσει ή μαζι το χρησιμοποιείτε.....ήμαρτον στην τελική 

Λογικό και η Toyota πουλάει περισσότερα κομμάτια από την Porsche αλλά η δεύτερη βγάζει περισσότερα κέρδη ...

Πρώτον η Toyota έχει μεγαλύτερα κέρδη.

Στο θέμα μας όμως...

Εσένα σε ενδιαφέρει το ποιος βγάζει περισσότερα.? Πάει κάτι απο αυτά στη τσέπη σου μήπως.?

Εμένα ούτε ποιος πουλάει με νοιάζει ούτε ποιος οικονομάει ούτε ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Αν ένα κινητό έχει χαμηλή τιμή και καλή απόδοση είναι για μένα.

Τα υπόλοιπα είναι για τους οπαδούς.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...