Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εισιτήρια τα έκανε βασιζόμενο στο όνομα που είχε η ταινία απο παλιά. Ακόμα και φίλος που δε βλέπει καν θρίλερ/τρόμου, αυτή λεει θα παει να τη δει.

• Like 1
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα εισιτήρια τα έκανε λόγω marketing κυρίως, το οποίο ήταν τρομερό ως τώρα + του πρώτου trailer που έσπασε το youtube... και εγώ πήγα με κόσμο μαζί που δεν είχαν ιδέα για το βιβλίο, λόγω κυρίως των πρώτων εικόνων και όλου αυτού του αλα stranger things marketing που συνέπεσε με την εποχή που το 80ς nostalgia πουλάει σα τρελό -δε νομίζω να ήταν καλλιτεχνική επιλογή η αλλαγή από 50ς σε 80ς των γεγονότων της ταινίας-...

τώρα φυσιολογικά και ένα μέρος θα πήγε διότι οκ, stephen king (όπως εγώ πχ) αλλά πιστεύω ασύγκριτα μικρότερο σε σχέση με το κοινό που η ταινία προσέλκυσε ελέω αυτού του non stop marketing...

• Like 1
Δημοσ.

Έκλαψα τα λεφτά που έδωσα για τα εισιτήρια. Ήθελα να σηκωθώ να φύγω από τη μέση της ταινίας. Τελείως αδιάφορη και βαρετή

• Like 2
Δημοσ.

Μονο εδω τα παιδακια κραζουν. Κλασσικοι νεοελληνες; Εγω που θα την δω σπιτι μονος λογικα θα την απολαυσω. Προβλημα σας που πηγαινετε στον κινηματογραφο για να δειτε horror/thriller ταινιες..

Δημοσ.

Μονο εδω τα παιδακια κραζουν. Κλασσικοι νεοελληνες; Εγω που θα την δω σπιτι μονος λογικα θα την απολαυσω. Προβλημα σας που πηγαινετε στον κινηματογραφο για να δειτε horror/thriller ταινιες..

Αν εξαιρέσεις του κάφρους η ταινία ήταν ότι πρέπει για σινεμά. Το όλο 80's feeling και η φωτογραφία στη ταινία ήταν απίστευτα. Σου έδινε την αίσθηση ότι είσαι στο σινεμά τη δεκαετία του 80' και παρακολουθείς μια ταινία τρόμου. Δεν διαφωνώ ότι στο σπίτι σου τουλάχιστον θα την ευχαριστηθείς με την έννοια ότι δεν θα εκνευρίζεσαι κάθε τρεις και λίγο με τα χαχανητά, αλλά στο σινεμά είναι άλλη εμπειρία.

• Like 2
Δημοσ.

Μου άρεσε. Ούτε έπος ούτε φόλα, αλλά καλή. Τα jump scares ωραία, και τα μικρά παίξανε καλά τον ρόλο τους. Επίσης R-rated, γιατί έτσι μας αρέσει.

Ενώ η αίθουσα ήταν γεμάτη πιτσιρίκια, από το μισάωρο και μετά τα έκανε να βγάλουν τον σκασμό, σταμάτησαν να τρώνε ποπ-κορν.

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ καλή. 7,5/10. Δεν κάνει κοιλιά πουθενά (παρόλο που είναι 2h & 8m).Όσοι την κράζουν δεν το χουν και πολύ με το συγκεκριμένο είδος ταινιών... 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γιατί δεν είναι ακριβώς pure horror, είναι πιο πολύ creepy παρα horror και πιο πολύ comedy παρα thriller και έτσι περίπου ήταν και το βιβλίο. Το 1408 άμα θυμάμαι καλά ήταν τελείως horror με φαντάσματα, εδώ μιλάμε για evil clown who wants το play :D Όπως και είπα και στο άλλο thread από τα καλύτερα films στο genre τον τελευταίο καιρό. + το gore ήταν πολύ προσεγμένο και εκτιμώ σκηνοθέτες που αποφεύγουν να δείξουν το ανούσιο gore σε close ups.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...