Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mιας και δεν έχω δει ούτε το παλιό, είχε διαφορά το τέλος τους ή και στο παλιό ήταν έτσι;

Καμία απολύτως σχέση.

Στο παλιό

Του ξεριζώνουν τη καρδιά με γυμνά χεριά.

Ενώ στο καινούριο

Του λεν ότι δεν το φοβούνται και σκάει σε κομμάτια από την απογοήτευση

picard-facepalm-face-palm-590x330.jpg?it

Αν δεν θες να ανοίξεις τα spoiler, φαντάσου ότι είναι σαν να πήραν μια κλασική ταινία τρόμου με εξωγήινη θεματολογία (τύπου Pitch Black, Alien) και να την έκαναν κάτι σαν το The Grinch ή το Hocus Pocus της Disney. 

Η μόνη μεγαλύτερη διαφορά από άποψη αίσθησης που σου αφήνει μεταξύ ταινιών που ανήκουν στο ίδιο franchise είναι μεταξύ Evil Dead 1 και 3. Σαν τη διαφορά του Evil Dead 1 με το 3 δεν είναι η διαφορά μεταξύ του παλιού ΙΤ και του καινούριου, αλλά άλλαξε η αίσθηση που σου αφήνει πάρα πολύ. Ακόμα και στο Beethoven με το σκύλο έχεις έναν άνθρωπο να σκοτώνεται, στο ΙΤ του 2017 δεν σκοτώνεται κανένας.

Τους κρατά ζωντανούς υποτίθεται για να φοβούνται και να τρέφεται απ' το φόβο τους.

jiFfM.jpg

• Like 3
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά ήταν η ταινία. Θα μπορούσε βεβαία να έχει λίγο καλύτερη σκηνοθεσία

ειδικά στις σκηνές που ήταν στη φαντασία των παιδιών

και διαφορετικό τέλος

γιατί παραήταν γλυκανάλατο.

Αλλά σε γενικές γραμμές πολύ καλύτερο από ταινίες τρόμου της σειράς που βασίζονται μόνο σε jump scares.

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει στο σινεμα καλα πέρασα δεν τίθεται θέμα.

Τώρα σαν ταινία τρόμου κάτι έκανε πολύ λάθος γιατί κανένας δεν τρόμαζε. 

Είχε μερικές καλές ανατριχιαστικές σκηνές βέβαια αλλά μέχρι εκεί. Με τα αστεια των παιδιών το γ@μησαν και ψόφησε.

Από τρόμου το κάνανε κωμωδία. Επίσης δεν μου άρεσαν τα εφέ (CGI) στα τέρατα τα οποία ήταν λες και το Budget της ταινίας ήταν στα όρια του Project φοιτητών σε σχολή.

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει στο σινεμα καλα πέρασα δεν τίθεται θέμα.

Τώρα σαν ταινία τρόμου κάτι έκανε πολύ λάθος γιατί κανένας δεν τρόμαζε. 

Είχε μερικές καλές ανατριχιαστικές σκηνές βέβαια αλλά μέχρι εκεί. Με τα αστεια των παιδιών το γ@μησαν και ψόφησε.

Από τρόμου το κάνανε κωμωδία. Επίσης δεν μου άρεσαν τα εφέ (CGI) στα τέρατα τα οποία ήταν λες και το Budget της ταινίας ήταν στα όρια του Project φοιτητών σε σχολή.

Γιατί τρομάζει κανένας με τις ταινίες τρόμου φάση που πετάγεται μια μαλακία και το έχεις καταλάβει απο χιλιόμετρα ότι κάτι θα γίνει;

Το creepiness που είχε η ταινία για εμένα προσέδιδε πολύ περισσότερο στο να χαρακτηριστεί τρομακτική. Επίσης οι αστείες σκηνές δεν ήταν που χαλούσαν το κλίμα της ταινίας. Για εμένα ήταν σε αποδεκτό βαθμό, αλλά οι μαλάκες που γελούσαν με το παραμικρό στο σινεμά χαλούσαν το κλίμα.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνα με όσο έχω διαβάσει και κυρίως με τα άπειρα memes που κυκλοφορούν, όταν θα δω την ταινία θα μου φανεί περισσότερο σαν κωμωδία.  :-D

υ.γ. έχει παραγίνει το κακό με τους κάφρους στο σινεμά που πάνε για χαβαλέ και καταστρέφουν την βραδιά των υπόλοιπων θεατών. Εχω να πάω σε κινηματογράφο 2 χρόνια για αυτό το λόγο. Κόντεψα να πλακωθώ στο ξύλο με κάτι 18χρονα που έκαναν χαβαλέ από τις πρώτες διαφημίσεις μέχρι τους τίτλους τέλους. 

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί τρομάζει κανένας με τις ταινίες τρόμου φάση που πετάγεται μια μαλακία και το έχεις καταλάβει απο χιλιόμετρα ότι κάτι θα γίνει;

Το creepiness που είχε η ταινία για εμένα προσέδιδε πολύ περισσότερο στο να χαρακτηριστεί τρομακτική. Επίσης οι αστείες σκηνές δεν ήταν που χαλούσαν το κλίμα της ταινίας. Για εμένα ήταν σε αποδεκτό βαθμό, αλλά οι μαλάκες που γελούσαν με το παραμικρό στο σινεμά χαλούσαν το κλίμα.

Κοίτα και στο ΙΤ ήξερες από χιλιόμετρα ότι κάτι θα γίνει αλλά αυτό που γινότανε ήταν γελοίο εντελώς και ότι μπορούσε να είναι τρομαχτικό το είχαν δείξει στο Trailer.

Ούτε στις άλλες ταινίες τρομάζεις, αλλά τινάζεσαι σε μερικά σημεία, σε αυτό ήσουν στα @ρχιδια σου όλη την ώρα.

Εγώ επιμένω ότι οι αστείες σκηνές ήταν υπερβολικές και περισσότερες από ότι οι τρομαχτικές. 

Έχω γράψει αμέτρητες φορές ότι με ενοχλούν όσοι γελάνε με το παραμικρό στο σινεμα σε ταινίες τρόμου αλλά με το ΙΤ πραγματικά δεν είχα κανενα προβλημα γιατί το κωμικό στοιχείο κυριαρχούσε στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας (θεωρώ).

Οι Creepy σκηνές ήταν πραγματικά καλές και ειναι ο μόνος λόγος που δεν θεωρώ ένα αίσχος αυτήν την ταινία.

υ.γ. έχει παραγίνει το κακό με τους κάφρους στο σινεμά που πάνε για χαβαλέ και καταστρέφουν την βραδιά των υπόλοιπων θεατών. Εχω να πάω σε κινηματογράφο 2 χρόνια για αυτό το λόγο. Κόντεψα να πλακωθώ στο ξύλο με κάτι 18χρονα που έκαναν χαβαλέ από τις πρώτες διαφημίσεις μέχρι τους τίτλους τέλους. 

Μεγαλο θεμα (πρεπει να ανοίξουμε ένα ξεχωριστό Topic για αυτο)

Ο μόνος λόγος που πάω Cinema είναι για την παρέα παρά για να διασκεδάσω με την ταινία αλλιώς πραγματικά θα είχα σταματήσει να πηγαίνω χρόνια τώρα για αυτόν τον λόγο.

Μεγάλες ταινίες (Marvel, DC,κτλ.) έχω σταματήσει χρόνια να πηγαίνω γιατί καταλήγεις να φεύγεις από το σινεμα με πονοκέφαλο.

Ή πηγαίνω 2-3 εβδομαδες μετα την πρεμιερα που είναι αδειο το σινεμα, μεγαλύτερη απόλαυση από το να μπαίνεις σε άδεια αίθουσα δεν υπάρχει.

Γνώμη μου είναι ότι πρέπει τις σημαντικές ταινίες και κυρίως τις ταινίες τρόμου να τις βάζουν σε μεταμεσονύχτια προβολή ώστε να έχουν πέσει τα πιτσιρίκια για ύπνο και να δούμε και εμείς μια ταινία σαν άνθρωποι.

Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου σταματάω το Off topic.

• Like 4
Δημοσ.

Guys ο κόσμος πάει cinema για να διασκεδάσει, πρόβλημα σας άμα ενοχλείστε όταν γελάει ο κόσμος ή σας ενοχλεί ο θόρυβος από τα nachos, προσοχή μιλάω για normal καταστάσεις και όχι τύπους που μιλάν στο κινητό για παράδειγμα. Επίσης τέτοιου είδους ταινίες δεν είναι για cinema imho, αλλα άμα θες να πας τότε τελευταία παράσταση ftw ;)

• Like 2
Δημοσ.

Guys ο κόσμος πάει cinema για να διασκεδάσει, πρόβλημα σας άμα ενοχλείστε όταν γελάει ο κόσμος ή σας ενοχλεί ο θόρυβος από τα nachos, προσοχή μιλάω για normal καταστάσεις και όχι τύπους που μιλάν στο κινητό για παράδειγμα. Επίσης τέτοιου είδους ταινίες δεν είναι για cinema imho, αλλα άμα θες να πας τότε τελευταία παράσταση ftw ;)

Δεν είπαμε να μην γελάνε καθόλου, αλλά μερικοί γελάγανε σχεδόν σε κάθε σκηνή λες και είναι κωμωδία. Πραγματικά χάλασε αρκετά την όλη εμπειρία της ταινίας.

• Like 1
Δημοσ.

Fair enough αλλα δεν μπορείς να βάλεις μέτρο στο ποσο γελάει ο άλλος ή τι βρίσκει αστείο οποτε την επομενη φορα ακολούθα την συμβουλή μου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ;)

Δημοσ.

Fair enough αλλα δεν μπορείς να βάλεις μέτρο στο ποσο γελάει ο άλλος ή τι βρίσκει αστείο οποτε την επομενη φορα ακολούθα την συμβουλή μου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ;)

Έτσι κι'αλλιώς δύσκολα να πάω ξανά σινεμά σε ταινία τρόμου. Γενικά δεν βγαίνουν της προκοπής τώρα τελευταία ή γέρασα και μου φαίνονται όλες το ίδιο ανιαρές. 

Δημοσ.

Μόλις γύρισα απτην προβολή της ταινίας. Πήγα με χαμηλές προσδοκίες αλλά ευτυχώς δεν ξενέρωσα με αυτό που είδα.

Μπαίνει κατευθείαν στο ζουμί και υπάρχει μια συνεχόμενη ροή από κει και πέρα. Κλασικά υπήρχαν σκηνές με jump scare αλλά καμία σχέση με άλλες ταινίες που είναι το λιγότερο εκνευριστικό,εδώ το συνδυαζε με creepy σκηνές και όχι άκυρα όπως πχ να περνάει μέσα απτον θάμνο ένας σκύλος και να σου πριζουν τα αυτιά τα ηχεία.

Ωραίος ο pennywise δεν απογοήτευσε όπως και επίσης καλό το κάστινγκ στα πιτσιρίκια και ειδικά wolfhard που τον έχουμε μάθει απτό stranger things .Καλη και η σκηνοθεσία που θύμισε και σε κάποιες σκηνές το mama αφού είναι κιόλας απτο ίδιο άτομο.

Στα αρνητικά σίγουρα μπαίνει η διάρκεια της ταινίας είναι αρκετά μεγάλη για το είδος του και κάπου στα 3/4 καταλαβαίνεις ότι το τραβάει όσο να'ναι.

Η κωμωδία εν μέρη είναι καλη,αλλά το να βλέπεις αστειακια σε ταινία τρόμου δεν είναι και το καλύτερο, τουλάχιστον να τα έβαζαν λιγότερες φορές γιατί ήταν αρκετά.

Κάποιες υπερβολικές σκηνές που ο pennywise έκανε σαν νευρόσπαστο.

Για την εμπορικότερη ταινία τρόμου όλων των εποχών δεν την λες σίγουρα,αλλά τουλάχιστον είχε τις στιγμές του και μου κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι να τελειώσει κοινώς την θεωρώ αξιόλογη προσπάθεια. Θα έπρεπε να ήμουν και πιο αυστηρός λόγω της τεράστιας επιτυχίας που έχει κάνει στο box office,αλλά επειδή έχω ξενερώσει άγρια με πολλές πρόσφατες ταινίες της κατηγορίας την βρήκα καλύτερη οπότε είπα να μην κραξω.

Υ.Γ Το είχα γράψει και στην πρώτη σελίδα αλλά ας το ξαναπώ, το πόστερ της ταινίας ειναι φοβερό, μακάρι να δούμε και κάτι παρόμοιο από επόμενες horror ταινίες.

Δημοσ.

Καμια μα καμια σχεση με το κλασσικο. Ουτε οι φιλοι που δεν ειχαν δει το παλιο ευχαριστηθηκαν.

Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με το παλιο. Θυμαστε το παλιο οπως το ειδατε 10 χρονών...

Βαλτε να δειτε το παλιο σημερα.. σχεδον δεν βλεπεται.

Το μονο που αξιζε τοτε ειναι η ερμηνεια του Tim Curry.

• Like 2
Δημοσ.

To παλιό μόνο κλασσικό δε το λές, δε βλέπεται για κανένα λόγο, μόνο ο Κάρι το κρατάει με την ερμηνεία του και τις σκηνές του...ακόμα και τότε ήταν μέτριο, σήμερα είναι απλά χάλια

• Like 2
Δημοσ.

100 χιλ. εισιτήρια έκανε το Σ/Κ, εντυπωσιακό νούμερο, ειδικά για θρίλερ!

Πιστεύω ότι θα'ναι καλύτερο απ'τη βλακεία, το paranormal activity, που είχε δημιουργήσει ντόρο κι ήταν για χασμουρητά...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...