KilliK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 επειδη ακριβως εγινε μεγαλη επιτυχια, εχω την υποψια οτι τα παιδια θα επιστρεψουν ως κεντρικοι χαρακτηρες στο σηκουελ..
Pa0ki Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Λέω να πάω το Σάββατο Δεν έχω δει το παλιό και γενικά το genre μόνο για πατατάκια και γέλιο είναι τα τελευταία χρόνια Άντε να δούμε
hellojim Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=nb9WZgP6qVg
star12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μεγάλη ανοησία, μόλις πέταξα 8 ευρώ.. επειδη δεν την εχω δει τι δε σας αρεσε; ο κλοουν,τα παιδια,η ελειψη χορορ
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καταντάει γελοία Αμερικανιά, απλά συνεχίζεις να το βλέπεις γελώντας από ένα σημείο και μετά.
coffeex Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τόσο χάλια ;; Δηλαδή να μην κάνω τον κόπο να την δω στο σινεμά;
panosflow Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Οκ ωραία ατμόσφαιρα,μερικές ωραίες ατάκες αλλα μέχρι εκεί.Δεν γίνεται να θεωρηθεί θρίλερ εν έτη 2017 αυτή η ταινία ,μόνο παιδια κάτω των 11 ίσως τονθεωρησουν έτσι τότε που σκεφτόμασταν την κούκλα του σατανά το βραδυ και κοιτουσαμε μην έρθει από τον διάδρομο χαχα
margaritagr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τόσο χάλια? Θα τη φάω τη φόλα σήμερα Περαστικα!
Xero1991 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Πιο πολύ ώρα πέρασα γελώντας παρά "φοβούμενος". Και οκ, στην αρχή επειδή είμαι μέγας χ..στης την έβλεπα μέσα από την μπλούζα την ταινία(ω ναι ) αλλά μετά δεν... Κανά 2 jumpscares που πετάχτηκα εγώ προσωπικά και αυτό.Υ.Γ μην πάτε να την δείτε σε μέρα και ώρα που πάνε μικρά(14-15) γιατί σε εμάς στο Cosmos είχαν κάνει απόβαση και τσίριζαν για το παραμικρό... 1
margaritagr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Βασικά 1 σκηνή έχει τρομακτική η ταινία. ΜΙΑ. Το υπολοιπο ειναι μπλακ χιούμορ για 15χρονα. Δυστυχώς θα βγει και part 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα