Metaksas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 πολλα παραπονα για cgi διαβαζω στα review, ελπιζω να μην ειναι ετσι...
KilliK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 ναι ετσι διαβασα και εγω. επισης γινανε σημαντικες αλλαγες σε σχεση με το βιβλιο, με τις οποιες δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος. και οχι δεν αναφερομαι στο train με τα ανηλικα (και οχι gangbang οπως λανθασμενα το αναφερουν ολα τα σαιτς). γενικα φαινεται να ειναι αλλη μια περιπτωση υπερβολικης εκθειασης μιας αξιοπρεπης ταινιας σε αριστουργημα της χρονιας. it figures.
Alithinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ο Angry Joe λέει πως η σκηνή του τέλους είναι καλύτερη στο remake απ' ότι στη παλιά ταινία. Θέλω να τη δω εναγωνίως. Αν κανείς βρει το "αυτό" ας στείλει πμ.
KilliK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 εγω διαβασα το αντιθετο, οτι η σκηνη τελους ειναι και το πιο αδυναμο κομματι της ταινιας. επισης Angry Joe? really? 1
Alithinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τον είχα ανακαλύψει από ένα movie review κάποιας ταινίας Resident Evil, και μ άρεσε που την έκραζε, γιατί και εγώ πίστευα πως μόνο η πρώτη ταινία άξιζε. Έκτοτε άρχισα να τον παρακολουθώ. Τι να πω, άμα δε τη δω δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.
yanc Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Tαινια τρομου με κλοουν? Σιριουσλι? Αυτες είναι για χαμουρεμα σε drive-in μονο. Εξ ορισμου δεν παιρνει πανω απο 5/10.
W0zzAp Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ο Angry Joe λέει πως η σκηνή του τέλους είναι καλύτερη στο remake απ' ότι στη παλιά ταινία. Θέλω να τη δω εναγωνίως. Αν κανείς βρει το "αυτό" ας στείλει πμ. εγω διαβασα το αντιθετο, οτι η σκηνη τελους ειναι και το πιο αδυναμο κομματι της ταινιας. επισης Angry Joe? really? Ποτε μα ποτε μην εμπιστευεσαι τον angry joe για ταινιες το παλικαρι δεν το εχει καθολου. Δεν φοβαμαι την τελευταια σκηνη και ας ειναι χαλι μαυρο,μιας και στην ταινια του 90 την βρηκα κακη εως ελεεινη.Το πολυ πολυ να ισοφαριστει .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ποτε μα ποτε μην εμπιστευεσαι τον angry joe για ταινιες το παλικαρι δεν το εχει καθολου. Και για games μερικές φορές... 1
KilliK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 η κριτικη του για το DOOM4 ειναι ο ορισμος των double standards...
Alithinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Tαινια τρομου με κλοουν? Σιριουσλι? Αυτες είναι για χαμουρεμα σε drive-in μονο. Εξ ορισμου δεν παιρνει πανω απο 5/10. Μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.. Το παλιό που είχα δει μου άρεσε πάντως, και το αρνητικό του ήταν οτι έδειχνε την ηλικία του. Πράγμα απ το οποίο δε θα πάσχει η νέα ταινία. Αφού είναι remake και οχι χαζοreboot σαν το Jurassic world, μάλλον καλή θα είναι και θα αξίζει. Ποτε μα ποτε μην εμπιστευεσαι τον angry joe για ταινιες το παλικαρι δεν το εχει καθολου. Δεν φοβαμαι την τελευταια σκηνη και ας ειναι χαλι μαυρο,μιας και στην ταινια του 90 την βρηκα κακη εως ελεεινη.Το πολυ πολυ να ισοφαριστει . Καλά κοιτα η αλήθεια είναι πως τελευταία έχει μαλακώσει και δεν είναι οσο angry ήταν κάποτε. Έχω παρατηρήσει οτι πολλά αρνητικά πλεον τα προσπερνά, ενώ οταν ξεκίνησε έκανε σα τρελός, για αυτό και είχα ξεκινήσει να τον βλέπω.
Alithinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Έμαθα νέα. Η ταινία του 2017 δεν είναι ακριβώς remake του παλιού. Είναι η μισή παλιά ταινία. Συγκεκριμένα κράτησαν μόνο τις σκηνές που τους δείχνει όταν ήταν παιδιά, και δε δείχνει καθόλου τους πρωταγωνιστές μεγάλους.
Dreamcatcher Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Έμαθα νέα. Η ταινία του 2017 δεν είναι ακριβώς remake του παλιού. Είναι η μισή παλιά ταινία. Συγκεκριμένα κράτησαν μόνο τις σκηνές που τους δείχνει όταν ήταν παιδιά, και δε δείχνει καθόλου τους πρωταγωνιστές μεγάλους. Γνωστά πολύ καιρό πριν βγει η ταινία. Το part 2 που θα επικεντρώνεται στους ενήλικες ήδη είναι στα σκαριά.
KilliK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 γιατι κατι μου λεει οτι και η 2 θα ειναι με τα παιδια και οχι με τους ενηλικες;
Dreamcatcher Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 γιατι κατι μου λεει οτι και η 2 θα ειναι με τα παιδια και οχι με τους ενηλικες; Με τους ενήλικες θα είναι άπλα ίσως τα παιδιά εμφανίζονται λίγο ως flashbacks. Με την επιτυχία που έχει πάντως δεν αποκλείετε να δούμε και κάποιο γνωστό όνομα να πρωταγωνιστεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα