Προς το περιεχόμενο

Προβλημα-Ιος με Tablet

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Επισκέπτης,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To παρακατω θεμα το εχω και στην κατηγορια των ταμπλετ ομως εκει δεν εχω παρει απαντησει και δεν ξερω σιγουρα ποιο ειναι το καταλληλο νημα για να μπει...ισως και στα δικτυα και ασφαλεια?Τελοσπαντων οποιος γνωριζει ας μου απαντησει!

Καλημερα  σε ολους,χθες το πρωι μου διαπιστωσε η μητερα με την αδερφη μου ενα προβλημα καθως πηγαν να ανοιξουν ενα samsung tab 2 10.1 που εχουμε εδω και ποσα χρονια και ειχε να χρησιμοποιηθει ισως παραπανω απο ενα 6μηνο...

Το προβλημα ηταν οτι εχει κλειδωσει σε μια σελιδα που αναφερει κατι για Interpol και ειναι κλειδωμενο για διαφορους λογους και οτι μπορει να παμε μεχρι 8χρονια φυλακης και αλλες βλακειες παρομοιες,και στο τελος σκαει και το παραμυθι οτι με 100 ευρο ειμαστε οκ!Και οτι ακομα και καρτα itunes των 100 ευρο λειτουργει!

Εχω ξαναδει/ακουσει παρομοια περιστατικα απλα δεν γνωριζω την λυση τους,το μονο σιγουρο ειναι οτιδεν δινεις τα λεφτα!Και επισης ειναι η πρωτη φορα που μαθαινω για tablet...Τοσο καιρο νομιζα γινεται μονο σε desktop και laptops!

Με format το προβλημα λυνεται?Υπαρχει αλλη λυση?Παλιοτερα ειχε βγαλει και μια ανακοινωση η ΕΛ.ΑΣ αν θυμαμαι για τετοιου ειδους προβληματα.

Ακουω γνωμες λοιπον.

Δημοσ.

wow δεν ηξερα οτι μπορει και ενα ταμπλετ με android μπορει να το παθει αυτο.

λογικα εαν πας ρυθμισεις, στις εφαρμογες, βρεις τον browser (ποιον εχεις τωρα; τον default?) και του κανεις ενα clear τα παντα απο cache δεδομενα κλπ θα φτιαξει. λογικα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ονομάζεται ιός RAMSOMWARE. Ναι , γινεται και σε android , ios , windows κλπ 

Δοκιμασε να κανεις αυτα οπως πολυ σωστα σου ειπε και ο hackerW32. Αν δεν φτιαξει , και αν δεν εχετε κατι το χρησιμο μεσα στο ταμπλετ τοτε ναι , καντο factory reset. Κατα 80% θα φτιαξει με το φορματ/reset , αλλα εξαρταται βεβαια στο βαθος το οποιο εκαναν ζημιά οι χακερς.

Αν το προβλημα εντοπιζεται μονο οταν ανοιγεις τον Browser, τοτε καντον απεγκατασταση και ξαναβαλτον αλλιως αλλαξε τον browser που χρησιμοποιεις :-) 

Δημοσ.

Δεν μπορω να μπω καν στις ρυθμισεις...απλα μου χει αυτη την σελιδα μπροστα και το μονο που μπορει να κανω ξερω γω ειναι να ανοιξω-κλεισω wifi blue tooth και γενικα αυτα που υπαρχουν στην μπαρα εκεινη...οταν παταω στο γραναζακι των ρυθμισεων απλα με αγνοει!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σου ειναι ευκολο να βγαλεις μια φωτογραφια του ταμπλετ σου (εχοντας την οθονη που σου εμφανιζει τον ιο) και να την ανεβασεις εδω στο ινσομνια να δω κατι ?

θα αναγκαστουμε τοτε να παμε μεσω safe mode αλλα πρωτα θελω να βεβαιωθω.

Δημοσ.

Ετσι και αλλιως δεν μπορω να δω αλλη οθονη...

b9getc.jpg

25pmlxd.jpg

14m6gpe.jpg

Edit:Μπηκαν λιγο αναποδα...οχι οτι παιζει ρολο!Αλλα η 3η ειναι αυτη που εμφανιζει πανω πανω...και η 1τη ειναι το τελευταιο κομματι που ζηταει και το 100αρικο!

• Λύση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μαλιστα. λοιπον , σβηνεις το ταμπλετ, το φορτιζεις 100% , και οταν πας να το ανοιξεις (την ωρα που πατας το κουμπι του power κρατημενο, θα εχεις κρατημενο και το κουμπι του ηχου (volume ) + αυτο που κοιταει προς τα πανω (λογικα) / που δυναμωνει την ενταση.)  Αυτα θα γινουν την ωρα που ανοιγει το ταμπλετ και πριν φορτωσει το android.

Θα σου εμφανισει ενα μενου (ισως με μπλε οθονη/φοντο) και καπου εκει θα λεει "Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων" (στα Ελληνικα) ή Factory Reset (στα αγγλικα)

το πατας και αφηνεις να τελειωσει την δουλεια του (πιθανον θα παρει πολυ ωρα) και μετα θα κανει μονο του επανεκκινηση και θα σου ανοιξει κανονικα οπως ηταν πριν. 

Δοκιμασε και πες μου οπου κολλησεις

:)

Δημοσ.

Ωραια σε ευχαριστω πολυ ξεκιναει η φορτιση τωρα και μιας και σε καμια ωρα θα φυγω απο το σπιτι λογικα θα επανελθω το βραδακι σχετικα αργα!Θα τσεκαρω το post πρωτα μηπως ξεχασες κατι που ηθελες να μ πεις η κατι αλλο...

Δημοσ.

οκ εκανε hard reset εγινε reboot και φαινεται οτι φτιαχτηκε γιατι ζηταει τωρα gmail/γλωσσες και τα λοιπα!Για σιγουρα θα το ψαξω το πρωι ομως με καθαρο μυαλο!Ευχαριστωγια την βοηθεια xristostra86!
μια παρενθεση το hard reset το κανε σε 10 δευτερολεπτα...παιζει να γινε καμια βλακεια?και μετα το reboot εκανε κανα 5λεπτο το πολυ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

οκ εκανε hard reset εγινε reboot και φαινεται οτι φτιαχτηκε γιατι ζηταει τωρα gmail/γλωσσες και τα λοιπα!Για σιγουρα θα το ψαξω το πρωι ομως με καθαρο μυαλο!Ευχαριστωγια την βοηθεια xristostra86!

μια παρενθεση το hard reset το κανε σε 10 δευτερολεπτα...παιζει να γινε καμια βλακεια?και μετα το reboot εκανε κανα 5λεπτο το πολυ...

οχι , δεν εγινε καμια βλακεια , απλα το ταμπλετ σου ειναι γρηγορο (μερικα αργουν). Χαρηκα που βοηθησα, οτι θελησεις επανερχεσαι στο θεμα :) !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...