Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι συνδρομητής στη wind. Το πρόβλημά μου είναι ότι το internet είναι απελπιστικά αργό. Βέβαια δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα επειδή είμαι φοιτητής στην επαρχία και στην Αθήνα ερχόμουν σπάνια. Τώρα που γυρνάω μόνιμα είπα να το κυνηγήσω. Το router μέχρι να τους πάρω τηλέφωνο στο service κλείδωνε στα 950 download. Ύστερα από κάποια τηλεφωνήματα, δοκιμές-αλλαγές καλωδίων και φίλτρων και επίσκεψη τεχνικού, το πρόβλημα ήταν στις καλωδιώσεις του οτε όπως μου είπαν. Αυτή τη στιγμή κλειδώνω στα 1800 download και σύμφωνα με αυτούς το θέμα έχει λυθεί. Σύμφωνα όμως με τα 43db εξασθένηση που έχω θα έπρεπε να κλειδώνω γύρω στα 8. Παρακάτω είναι και το screenshot από το router μου αυτή η στιγμή. Πιστεύετε ότι με τα στοιχεία του router μπορώ να απαιτήσω κάτι καλύτερο ?

...

...

post-354890-0-63919500-1468586498_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι συνδρομητής στη wind. Το πρόβλημά μου είναι ότι το internet είναι απελπιστικά αργό. Βέβαια δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα επειδή είμαι φοιτητής στην επαρχία και στην Αθήνα ερχόμουν σπάνια. Τώρα που γυρνάω μόνιμα είπα να το κυνηγήσω. Το router μέχρι να τους πάρω τηλέφωνο στο service κλείδωνε στα 950 download. Ύστερα από κάποια τηλεφωνήματα, δοκιμές-αλλαγές καλωδίων και φίλτρων και επίσκεψη τεχνικού, το πρόβλημα ήταν στις καλωδιώσεις του οτε όπως μου είπαν. Αυτή τη στιγμή κλειδώνω στα 1800 download και σύμφωνα με αυτούς το θέμα έχει λυθεί. Σύμφωνα όμως με τα 43db εξασθένηση που έχω θα έπρεπε να κλειδώνω γύρω στα 8. Παρακάτω είναι και το screenshot από το router μου αυτή η στιγμή. Πιστεύετε ότι με τα στοιχεία του router μπορώ να απαιτήσω κάτι καλύτερο ?

...

...

To 8  ειναι το μεγιστο δυνατο αλλα σε βελτιστες συνθηκες πιο λογικο ειναι κατι γυρω στα 5 , βεβαια παλι απο τα 5 στα 2 ειναι μεγαλη διαφορα παρε ξανα δηλωσε βλαβη

http://hyperiontest.gr/

Ριξε μια ματια εδω να δεις στην περιοχη σου ταχητητες απο αλλους χρηστες

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ξαναδηλώσω βλάβη το συντομότερο. Δυστυχώς για την περιοχή μου δεν είχε μετρήσεις αλλά από γειτονικές περιοχές το download παίζει από 8 έως 10.

• Moderators
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ξαναδηλώσω βλάβη το συντομότερο. Δυστυχώς για την περιοχή μου δεν είχε μετρήσεις αλλά από γειτονικές περιοχές το download παίζει από 8 έως 10.

Αν δεν εχει 1 τετραγωνο μακρια αντε πολυ βαρια βαρια 2

δεν μπορεις να το συγκρινεις , γιατι παιζει να ειναι αλλο αστικο κεντρο μπορει αν μπορεις ρωτα καποιον αλλο στην οικοδομη σου και γενικα 1-2 γειτονες στο ιδιο τετραγωνο τι παιζει με της ταχυτητες

Δημοσ.

Καταρχάς έλεγξε για σπασμένα καλώδια, αν όλες οι τηλεφωνικές συσκευές έχουν φίλτρο, και δοκίμασε Hard Reset στο Router.

Ποιό router έχεις; αν είναι κάποιο ZTE ζητα αντικατάσταση.

Δημοσ.

Καταρχάς έλεγξε για σπασμένα καλώδια, αν όλες οι τηλεφωνικές συσκευές έχουν φίλτρο, και δοκίμασε Hard Reset στο Router.

Ποιό router έχεις; αν είναι κάποιο ZTE ζητα αντικατάσταση.

Έχουν ελεγχεί και αντικατασταθεί τα πάντα απο καλώδια-φίλτρα κτλ κτλ. Το router είναι ZTE της wind το οποίο είχα από παλαιότερα καθώς όταν έγινε η νέα σύνδεση στην wind και ζήτησα router μου είπαν πως δεν περιλαμβάνεται στον δωρεάν εξοπλισμό και θα υπάρχει εξτρά χρέωση εάν θέλω router.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι συνδρομητησ wind και το τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω προβληματα με το ms σε online games η εταιρια μοθ ειπε να βγαλω το upnp κιαι να αλλαξω το Mut αλλα δεν ειδα καποια διαφορα μπορω να δοκιμασω κατι αλλο?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι συνδρομητησ wind και το τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω προβληματα με το ms σε online games η εταιρια μοθ ειπε να βγαλω το upnp κιαι να αλλαξω το Mut αλλα δεν ειδα καποια διαφορα μπορω να δοκιμασω κατι αλλο?

Ζήτησε FastPath.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...