Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρε και 20 ευρώ αν είναι δυνατόν μου είπε δεν θα ανέβει η temp πάνω από 80oC ποτέ ξανά και ανέβηκε :(  :unsure:

Σοβαρά τώρα;

Δεν σβήνεις τον υπολογιστή σου,η ψύκτρα σου θέλει πάλι καθάρισμα,μέσα σε 4 μήνες,και φταίει ο τεχνικός;

Τεσπά,πάρε μια πάστα,καθάρισε και την ψύκτρα,και το ξαναβλέπουμε το θέμα.

Δημοσ.

My bad, μου διέφυγε ;)

Αλλά και πάλι σε 4 μήνες αν δεν μένει με 40 γάτες, δεν ξαναμπουκώνει η ψύκτρα, και 24-7 να είναι ανοικτός.

Δημοσ.

Χωρις να θελω να προκαλεσω,πιθανον να μην ειναι ευθυνεται απαραιτητα ο τεχνικος,Μου εχει τυχει εμενα προσωπικα στον υπολογιστη μου, κατα την μεταφορα του υπολογιστη με αμαξι να σπασει το ενα κλιψακι λογο βαρους της ψυκτρας.Βεβαια δεν ειχα την εργοστασιακη αλλα μια mugen γαιδουρι μισο κιλο ψυκτρα,και λογικα λογο ταλαντωσης εσπασε το κλιψακι.Αντιστοιχα  μπορει κατι τετοιο να ετυχε και στον ts κατα την μεταφορα του υπολογιστη στον τεχνικο.

Η οπως ειπωθηκε πολυ απλα ο τεχνικος να ηταν λαμογιο

Το ζητουμενο ειναι ,να ακολουθησει τις παραπανω οδηγιες και σιγουρα θα βελτιωσει τις θερμοκρασιες.Ουτε αλλαγη ψυκτρας θα χρειαστει ουτε τπτ αλλο.απλο καθαρισμα,αλλαγη παστας και ξανατοποθετηση

Δημοσ.

My bad, μου διέφυγε ;)

Αλλά και πάλι σε 4 μήνες αν δεν μένει με 40 γάτες, δεν ξαναμπουκώνει η ψύκτρα, και 24-7 να είναι ανοικτός.

ντάξει,δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό.

Εγώ έχω δύο,και φίλτρα στο κουτί.Ε,παπάρια.Ποιο τετράμηνο;Οκ,δεν μπουκώνει,αλλά ένα στρωματάκι το κάνει..

Μπορεί το παλικάρι να μένει δίπλα στην εθνική,δίπλα σε πάρκο,δίπλα σε εργοστάσιο συσκευασίας χώματος ...ή πιο απλά να σκουπίζει μια φορά το δίμηνο,ούτε περίεργο θα μου φανεί,ούτε αδύνατο.

Αλλά από το να κατηγορήσω κάποιον πως πήρε ένα εικοσάρικο,και δεν έβγαλε την ψύκτρα να αλλάξει πάστα ή δεν την κούμπωσε σωστά,λες και δε φαίνεται ή δε το χει ξανακάνει άλλες 100 φορές ή του κοστίζει πραγματικά σε χρόνο ή χρήμα,προτιμώ να θεωρήσω πως το πρόβλημα βρίσκεται στην μεριά του χρήστη.

Όχι γιατί οι τεχνικοί είναι αδέρφια μας.αλλά είναι και πιο εύκολο να προτείνεις σε κάποιον να λύσει 4 βίδες,παρά να του πεις πήγαινέ το κάπου.

Πρακτικά πράγματα,άμεσες λύσεις.

Δημοσ.

Μάγκες έβγαλα την ψύκτρα και την ξαναέβαλα αλλά έπεσε μόνο 5oC βεβαιώθηκα΄ότι κούμπωσε καλά.Τι να κάνω 84οC είναι πολύ ανησυχητικό? :( 

ντάξει,δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό.

Εγώ έχω δύο,και φίλτρα στο κουτί.Ε,παπάρια.Ποιο τετράμηνο;Οκ,δεν μπουκώνει,αλλά ένα στρωματάκι το κάνει..

Μπορεί το παλικάρι να μένει δίπλα στην εθνική,δίπλα σε πάρκο,δίπλα σε εργοστάσιο συσκευασίας χώματος ...ή πιο απλά να σκουπίζει μια φορά το δίμηνο,ούτε περίεργο θα μου φανεί,ούτε αδύνατο.

Αλλά από το να κατηγορήσω κάποιον πως πήρε ένα εικοσάρικο,και δεν έβγαλε την ψύκτρα να αλλάξει πάστα ή δεν την κούμπωσε σωστά,λες και δε φαίνεται ή δε το χει ξανακάνει άλλες 100 φορές ή του κοστίζει πραγματικά σε χρόνο ή χρήμα,προτιμώ να θεωρήσω πως το πρόβλημα βρίσκεται στην μεριά του χρήστη.

Όχι γιατί οι τεχνικοί είναι αδέρφια μας.αλλά είναι και πιο εύκολο να προτείνεις σε κάποιον να λύσει 4 βίδες,παρά να του πεις πήγαινέ το κάπου.

Πρακτικά πράγματα,άμεσες λύσεις.

Χωρις να θελω να προκαλεσω,πιθανον να μην ειναι ευθυνεται απαραιτητα ο τεχνικος,Μου εχει τυχει εμενα προσωπικα στον υπολογιστη μου, κατα την μεταφορα του υπολογιστη με αμαξι να σπασει το ενα κλιψακι λογο βαρους της ψυκτρας.Βεβαια δεν ειχα την εργοστασιακη αλλα μια mugen γαιδουρι μισο κιλο ψυκτρα,και λογικα λογο ταλαντωσης εσπασε το κλιψακι.Αντιστοιχα  μπορει κατι τετοιο να ετυχε και στον ts κατα την μεταφορα του υπολογιστη στον τεχνικο.

Η οπως ειπωθηκε πολυ απλα ο τεχνικος να ηταν λαμογιο

Το ζητουμενο ειναι ,να ακολουθησει τις παραπανω οδηγιες και σιγουρα θα βελτιωσει τις θερμοκρασιες.Ουτε αλλαγη ψυκτρας θα χρειαστει ουτε τπτ αλλο.απλο καθαρισμα,αλλαγη παστας και ξανατοποθετηση

My bad, μου διέφυγε ;)

Γάτα δεν έχω :P

Δημοσ.

Την καθάρισες κιόλας;

Πάστα άλλαξες;

Δεν ανεβάζεις και μια φωτό,να δούμε τι τρέχει ο επεξεργαστής σου;

Να βάλω φώτο από το κουτί? όχι πάστα δεν άλλαξα

Δημοσ.

Με μισές δουλειές δεν γίνεται φίλε μου.

Δοκίμασα πρώτα να βάλω καλά την ψύκτρα καλά να κουμπώσει.Τώρα να παω να πάρω πάστα?

Δημοσ.

Να βάλω φώτο από το κουτί? όχι πάστα δεν άλλαξα

Όχι από το κουτί,προσωπικά δε βλέπω τον κώδικα του μάτριξ,δε ξέρω οι άλλοι,φωτογραφία από την διαχείρηση πόρων,να δούμε σε τι συχνότητα τρέχει,και ποια νήματα τον απασχολούν,όταν βαράει θερμοκρασίες bbq.

Και με οινόπνευμα σε βαμβάκι και λίγο τρίψιμο,θα καθαρίσουν τα υπολλείματα.

Φυσικά ,ο επεξεργαστής στα χέρια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...