tevo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο laptop(i3-330m, 4GB ram, 320GB HDD WDBLUE) το οποίο λειτουργούσε πολύ καιρό χωρίς format και όπως ήταν λογικό είχε θέματα με επιδόσεις κλπ όποτε του κάνω ένα format μέσω του recovery και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Αρκετές φορές δεν κάνει shutdown(το άφησα δοκιμαστικά μια φορά 1+ ώρα και δεν έκλεισε), αργεί πολύ να ανοίξει τα windows (1+ λεπτά με τα φρέσκα windows, 2+ με προγραμματα περασμενα κλπ) και γενικά είναι αργός, πιο αργός πριν το format σε ορισμένες περιπτώσεις +θέμα με drivers πετούσε bsod για τον driver των γραφικων, δράμα η κατάσταση.Ελέγχω για ιους, malware, τίποτα, καθαρό. Κάνω update ότι drivers βρήκα, πάλι το κάνει(λυθηκε όμως το θέμα με το bsod). Κλέινω τα πάντα απο msconfig, όλα καλά, κλείνει, αφήνω τα απολύτως απαραίτητα πάλι οκ αλλά τρώει φλασιές ώρες ώρες και το κάνει πάλι. Μην τα πολυλογώ, περνάω άλλα windows, πάλι τα ίδια.Τσεκάρω μνήμες(memtest) και δίσκο(hdsentinel, wd διαγνωστικό) και λέει όλα καλά, αλλά δεν γίνεται ένας παραπληγικός acer1690 που έχω, μονοπύρηνος με 2GB ram, να ανοίγει σε μισό λεπτό και αυτός να τρώει τα κολλήματα της ζωής του, υποψιάζομαι ότι και τα 2 φταίνε γιατί σε μια δοκιμή που έβγαλα ένα dimm, πήγαινε πιο στρωτά παρόλο που είχε μισή μνήμη.Σκέφτομαι να κάνω clone έναν spare hdd που έχω για να δω αν πάει καλύτερα, αξίζει; Γενικά τα φώτα σας παιδιά, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2016 από tevo
ss13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Τι λειτουργικό είχε πριν και τι λειτουργικό του έβαλές τώρα ; Τους οδηγούς τους πέρασες από το site της Acer ;
tevo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Drivers κατέβασα αυτούς απ το site της acer αλλά τους πέρασα μονο τη 2η φορα που του εβαλα win7 64bit prof και δεν παρουσίασε κάτι. Στο 1ο format είχα προβλήματα με drivers (win7 home premium 64bit).
tevo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μιας και δε ψηνεται να απαντήσει κανείς ας πω τι έκανα μπας και βοηθήσω κανένα άλλο χριστιανό.Ξανά format με acer recovery και update όσους drivers βρηκα, κάνω clone σ' ενα 500αρι hdd που είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένος να δω αν όντως φταίει ο δίσκος αλλά πάνω κάτω τα ίδια οπότε μάλλον δεν παίζει. Μνήμες επίσης δεν είναι.Αλλα επειδή το pc ηταν απελπιστικά αργό αποφάσισα να πάρω ένα ssd (sandisk plus 240gb) και το μηχάνημα ξανάνιωσε, μέχρι στιγμής όλα καλά φαίνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα