Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εγινε κατι που δε μου αρεσε καθολου σημερα, ενω δεν εκανα κατι περιεργο απλα ειχα ανοιξει τρια παραθυρα και ακουγα μουσικη στο youtube ξαφνικα φριζαραν ολα τα παντα ομως με ενα συνεχομενο βουητο (σιγουρα οι περισοτεροι καταλαβατε για τι ειδους κολλημα αναφερομε) και μολης εκανα restart απο το κουμπι του tower ξεκινισε συμπτωματικα και καποια ενημερωση των windows 10 αποψε, κατα τα αλλα κανενα αλλο προβληαμ δεν εχω  διαπιστωσει τουλαχιστον εντονο και σφαιρα σερφαρω και τα games μου παιζω, δε μπορω να καταλαβω που μπορει να οφειλετε αυτο, πιστευετε οτι μπορει να οφειλετε σε hardware αυτο ή καποια διενεξη με τις ενημερωσεις ή τα windows 10? 

Δημοσ.

windows 10 fam.Πρωτη φορα εχω δει να πουσαρουν λειτουργικο τοσο πολυ που εχει πιο πολλες διενεξεις και απο σχολιαστες του καρτες γραφικων

• Like 1
Δημοσ.

Ο επεξεργαστής σου είναι κλοκαρισμένος ή στοκ; 

Στο bios έχεις ενεργοποιημένα ή κλειστά c states ( c1e κλπ ; )

Δημοσ.

stock ειναι, δεν εχω πειραξει τιποτα στον επεξεργαστη εκτος απ το να απενεργοποιησω το turbo και να βαλω οριο στα volt μεχρι τα 1200 κανα μηνα τωρα το εχω κανει αυτο αλλα δε μου το εχει ξανακανει αυτο το προβλημα.

Δημοσ.

Απενεργοποίησε οποιοδήποτε πρόγραμμα έχεις που διαβάζει τους σένσορες για θερμοκρασίες αν έχεις κάποιο. Κολλάνε πολλές φορές τα Windows το παθαίνω και εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

το hwmonitor συγκεκριμένα εμένα μου κολλάει όταν το βάζω να ξεκινάει με το PC. Δε διαβάζει σωστά κάποιον από τους sensors. Μπορείς όμως να το δεις από το event manager των windows αν κρασάρει εφαρμογή το γράφει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...