Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ότι και να κανεις πρωτα σε ενα τυφλό σημειο να δοκιμαζεις. Ετσι ακριβως !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Κανένας καλός αθηνα για πλυσιμο-γυαλισμα-κερωμα πόσα περίπου πέρνει; Θα πάω να κάνω ένα απ όλα στο αμαξάκι μου. Για πείτε κανέναν καλό από αθηνα. http://www.xo.gr/profile/profile-911492774/el/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Λοιπόν, παίδες, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά το πήγα σήμερα στην αντιπροσωπία και μου το έκαναν με κερί και κάτι άλλα ματζούνια. Δεν έμεινε ίχνος μπογιά. Κόστος 62 ευρώ. Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα, αλλά θα το πληρώσει αυτός που μου έκανε τη ζημιά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Λοιπόν, παίδες, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά το πήγα σήμερα στην αντιπροσωπία και μου το έκαναν με κερί και κάτι άλλα ματζούνια. Δεν έμεινε ίχνος μπογιά. Κόστος 62 ευρώ. Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα, αλλά θα το πληρώσει αυτός που μου έκανε τη ζημιά. Μια χαρα ειναι για αντιπροσωπεια ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Λοιπόν, παίδες, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά το πήγα σήμερα στην αντιπροσωπία και μου το έκαναν με κερί και κάτι άλλα ματζούνια. Δεν έμεινε ίχνος μπογιά. Κόστος 62 ευρώ. Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα, αλλά θα το πληρώσει αυτός που μου έκανε τη ζημιά. Ένα 50άρικο + ΦΠΑ δηλαδή, πολύ καλή τιμή μου φαίνεται, χωρίς να ξέρω από τέτοια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα