Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Στην περιοχη μου (Λυκοβρυση Αττικης) γεμισε το dslam του ΟΤΕ και πηρα στο τηλ 210-6115235 να ρωτησω για τυχον χρονοδιαγραμμα καλυψης της περιοχης μου. Ακουσον-ακουσον απαιτηση που ειχα...Λες και απευθυνομουν σε καμμια σοβαρη επιχειριση που θελει να ειναι και...αναταγωνιστικη!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Και η απαντηση...Με αισιοδοξες προβλεψεις επειδη υπαρχει κι αλλου προβλημα διαθεσιμοτητας και θα γινει παραγγελια, τον Φεβρουαριο!!!! Οταν ρωτησα τι γινεται με...απαισιοδοξες προβλεψεις η απαντηση ηταν: Τον Απριλιο!!!!!!!! Η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα ποιανου ετους...Παραλειψη μου!!!! :oops: :oops: :oops: Απο ειλικρινεια παντως καλα παμε...Απο οργανωση το περιπτερο της γειτονιας μου εχει πολυ καλιτερη...Παντα βρισκω οτι πουλαει !!!!Σκεφτεται απλα οτι με καθε πακετο τσιγαρα που δεν θα εχει και δεν θα παρω χανει καποιοα ευρωλεπτα...Τι χανει ο ΟΤΕ απο τα μηνιαια τελη της dsl θελει πολυ μυαλο να το σκεφτει καποιος ???? Σωκρατη γιατι μας τα κανεις αυτα με τις προμηθειες σου ??? :?: :?: :?: Η τοποθετηση μου αυτη εσταλει και στον ΟΤΕ μεσω της φορμας επικοινωνιας απο το http://www.oteshop.gr παραθετοντας και το link απο το Forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DViRuS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 po po re gianni exeis arostisei me tin dsl gamise tin pigaine kamia kalamata ekei pies kana ladi :P kai ase to internet kai ta speed na pane na ....... bebaia tha mou peis poios milaei alla .....ti na kanoume... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 bebaia tha mou peis poios milaei alla .....ti na kanoume... Τα ειπες ολα μονος σου φιλτατε μου !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 po po re gianni exeis arostisei me tin dsl Πλακα-πλακα ειναι αληθεια...Δυστυχως επανω που αρχισα να ξεδιψαω μου κλεισανε τη βρυση!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaxiopistos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Ρε Γιαννη οτι και να γινει στραβο βλεπεις εναν Σωκρατη απο πισω!!!Αστον και ειναι στα χειροτερα του μετα το 7-0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 χωρίς να θέλω να απογοητεύσω κανένα , μέχρι το καλοκαίρι δεν προβλέπεται καμία αναβάθμιση για τα dslams που έχουν γεμίσει , γιατί πολύ απλά δεν προβλέφτηκε κάτι τέτοιο. Τα πράγματα είναι καλύτερα για όσους πέφτουν σε dslam intracom , και εφόσον έχουν τοποθετηθεί "κανονικά" dslam και όχι mini . Τα λέω απλά για να γίνουν κατανοητά . Τα μεγάλα μοντέλλα είναι ΕΥΚΟΛΑ αναβαθμήσιμα , ρίξτε μια ματιά στο site της intracom . Για όσους πέφτουν σε siemens ή alcatel τα πράγματα μάλλον είναι πολύ πιο δύσκολα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Γιάννη. Εμένα μιά διακοπή ρεύματος μου τρέλλανε το modem προχθές και μέχρι να μου το ξεμπλοκάρουν από τον ΟΤΕ αρρώστησα. Να φανταστείς ότι έμεινα χωρίς DSL μόνο γιά 24 ώρες και το χειρότερο είναι ότι δεν είχα κάτι γιά να αποσπάσει την προσοχή μου από την TV που έδειχνε Γιουβέντους-Ολυμπιακό. Τραγική η κατάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DViRuS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 popo min tou lete tetoia ton blepo me misthomeni t1 spiti giani....kati oikopedakia stin kalamata ti les?tha ta kanoume dorea ston ote??? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 popo min tou lete tetoia ton blepo me misthomeni t1 spiti giani....kati oikopedakia stin kalamata ti les?tha ta kanoume dorea ston ote??? :P Στον ΟΤΕ πΟΤΕ!!!!Σε οποιον μου βαλει dsl κατι θα κανουμε!!!!!Γελας τωρα ρε φιλε αλλα ουτε στον εχθρο μου τετοια νιλα...Ουτε στους γαυρους!!!!! :oops: :oops: :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invaider Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Pos mporo na bro ti Dslam exei h perioxh mou? yparxei tropos? exw pesi kai egw se mia idia periptosi pou exoun gemisei ta dslam, Alla !!!! emena mou dosan lisei oi Otetzides!!! Na alaksw apo ISDN kai na to kano PSTN (30Euro+8 ergasimes meres) kai isos otan ginei h alagi na yparxoun akoma elefheres thires gia PSTN !!!! Gia thn anabathmisei ton dslam eipan apo fevrouario kai meta gia olli thn eleda h mono gia thn perioxh sou "Γιάννης_(Platano)"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Gia thn anabathmisei ton dslam eipan apo fevrouario kai meta gia olli thn eleda h mono gia thn perioxh sou "Γιάννης_(Platano)"? Μου ειπαν οτι εχουν και αλλου προβλημα και θα γινει πανελλαδικη παραγγελια (ή καπως ετσι μου το ειπαν)Αρα.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invaider Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 malon tha to kathisterisoun poliii akoma diladi. kai malon tous simferoi o epak me thn xronoxreosh!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoTiRiS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 ithela naxera tha se peiraze na exeis gia 1 mina dio isp re gianni. afou ta xereis ta xalia tou ote.... mpikes se peripeties re gmt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 ithela naxera tha se peiraze na exeis gia 1 mina dio isp re gianni.afou ta xereis ta xalia tou ote.... mpikes se peripeties re gmt. "Στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα...." Δεν τα φανταζομουν κι ετσι ομως φιλε μου...Ελεγα αντε να περιμενω και 10-20 μερες...Οχι τοσο.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cdthelw Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Μου ειπαν οτι εχουν και αλλου προβλημα και θα γινει πανελλαδικη παραγγελια (ή καπως ετσι μου το ειπαν)Αρα.... Asta na pane tote, mallon enooun oti prepei na kanoun prokhrhxh diagonismou gia promhtheia ylikou , dhl na fane arketoi apo tis mizes gia na epilegei opos panta o gnostos Εθνικος Προμηθευτης. To kako einai otangemise to dslam apo tis modular kartes den yparxei allh lysh. Para kainouria agora allou. Sunolika einai entelos adiko auto pou kanei o ote apo ta 50 euro pou pernei se kathe energopoihsh grammhs pros ISP. Opou eprepe na thn plhronei o ISP kai mono mia fora. Ti na sou po Gianni ypomonh !! einai pOTEtzhdes (πΟΤΕ ξανα πΟΤΕ) δεν ξέρουν τι τους γίνετε !! Apo ton sxediasmo tou Diktyou mexri thn problepsi ton syndromhton (Alhtheia pos yplogisan ton arithmo ??) Oute kan tha koitaxan ta arxeia tous apo klhseis pros EPAK posoi plhronoun polla oti tha pane kateutheian gia adsl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.