Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά, έχει απόθεμα. Απλά ρωτήστε τα μαγαζιά. Το θεμα είναι ποιο αππο τα 2. Εγώ ζήτησα το xl αλλά με προβληματίζει το μέγεθος. Το θεμα ειναι τι γραφει στην παραπανω σελιδα εγω αυτο εγραψα. Οταν λεει μη διαθεσιμο αποθεμα σημαινει οτι δεν υπαρχει αποθεμα(τουλαχιστον για παραγγελια).Τωρα αν υπαρχει αποθεμα αλλα πρεπει να περασεις απο τα καταστηματα να ρωτησεις αυτο ειναι αλλο θεμα. Απλα δεν καταλαβαινω πως γινεται να υπαρχει αποθεμα στα καταστηματα αλλα να μην σε αφηνουν να κανεις Online παραγγελια.
Dreadno Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εγώ το πήρα από Ακαδημίας. Το είχε ετοιμοπαραδωτο. Φανταστική τιμή τα 299
achilles_g_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Φαντάζομαι δεν είναι το xl δεν είναι το dual, σωστά?
JPep04 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά, έχει απόθεμα. Απλά ρωτήστε τα μαγαζιά. Το θεμα είναι ποιο αππο τα 2. Εγώ ζήτησα το xl αλλά με προβληματίζει το μέγεθος. Κι εμενα το ιδιο με προβληματιζε. Αλλα απο κοντα που τα ειδα διπλα διπλα, το XL με το απλο 950, δεν εχουν μεγαλη διαφορα. Σχεδον το ιδιο μεγεθος ειναι, αν εξαιρεσεις που ειναι λιγο πιο πλατυ το XL. Καλα εκανες που ζητησες το XL. 1
ata1983 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Επειδή τα είχα και τα δύο, το 950 φαίνεται πιο ποιοτικό από το xl στο πίσω καπάκι. Στο xl έτριζε και είχε χάλια αίσθηση. Κατά τα άλλα φανταστικές συσκευές αλλά τις γύρισα πίσω και δεν το μετάνιωσα. Εφαρμογή ποιοτική δεν υπάρχει. Ακόμα και αυτές που έχουν βγει για wp δεν έχουν καμία σχέση με τις αντίστοιχες σε android και ios. Ζεσταίνονται αρκετά και ο ήχος χάλιαγια την τιμή τους. Ή κάμερα φοβερή, ή οθόνη επίσης. Στην τιμή αυτή ίσως να βρούν κοινό.. Στην αρχική τιμή ή microsoft ήτανγια κράξιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα