Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να συγκρινεις οτιδήποτε με motorolla στο midrange είναι αστείο αν πάρει καποιος το k8 θα μείνει με lollipop μέχρι να σβήσει ο ήλιος ,όταν η xiaomi βγει έξω τότε θα γίνει huawei στις τιμες και εγώ γουσταρω τα κινητά της αλλά το support που έχει η motorolla δε παίζει μόνο τα nexus + ότι δε τρέχεις το κινητό στη κινα,αν πάθει κάτι .Τέλεια spec έχει και κάτι μου λέει με τη μπαταρία του θα ναι ότι πρέπει.

• Like 1
Δημοσ.

Το να συγκρινεις οτιδήποτε με motorolla στο midrange είναι αστείο αν πάρει καποιος το k8 θα μείνει με lollipop μέχρι να σβήσει ο ήλιος ,όταν η xiaomi βγει έξω τότε θα γίνει huawei στις τιμες και εγώ γουσταρω τα κινητά της αλλά το support που έχει η motorolla δε παίζει μόνο τα nexus + ότι δε τρέχεις το κινητό στη κινα,αν πάθει κάτι .Τέλεια spec έχει και κάτι μου λέει με τη μπαταρία του θα ναι ότι πρέπει.

1. Αυτη τη στιγμη τρεχει με marshmallow. http://www.gsmarena.com/lg_k8-7927.php

2. Αν εχει 1 GB Ram, με τα specs που εχει δεν ειναι καν midrange για τα σημερινα δεδομενα.

3. Λετε οτι μεχρι 120 ευρω δεν εχει ανταγωνισμο που να μην ειναι κινεζικο/επωνυμο/ευρωπαικο... εβαλα στη τυχη ενα φτηνοτερο απο 120 και με μεγαλυτερη Ram... Εχει και αλλα αν δεν θες lg.

4. Support? Αμαν πια με τη καραμελα των iphonaκ... oh wait. My bad. :P

Δημοσ.

1. Αυτη τη στιγμη τρεχει με marshmallow. http://www.gsmarena.com/lg_k8-7927.php

2. Αν εχει 1 GB Ram, με τα specs που εχει δεν ειναι καν midrange για τα σημερινα δεδομενα.

3. Λετε οτι μεχρι 120 ευρω δεν εχει ανταγωνισμο που να μην ειναι κινεζικο/επωνυμο/ευρωπαικο... εβαλα στη τυχη ενα φτηνοτερο απο 120 και με μεγαλυτερη Ram... Εχει και αλλα αν δεν θες lg.

4. Support? Αμαν πια με τη καραμελα των iphonaκ... oh wait. My bad. :P

Με συγχωρείς αλλά με μια πολύ πρόχειρη αναζήτηση, το μόνο εναλλακτικό 5" 720p με αξιοπρεπή μπαταρία (γιατί μην ξεχνάς ότι το Moto E4 θα έχει 2800mAh) είναι το J3 2016. 

Αλλά θα προτιμήσω vanilla έναντι touchwiz και την πιθανότητα να πάρω Android 7, ακόμα και με τον ασθενικό SD410

• Like 1
Δημοσ.

Με συγχωρείς αλλά με μια πολύ πρόχειρη αναζήτηση, το μόνο εναλλακτικό 5" 720p με αξιοπρεπή μπαταρία (γιατί μην ξεχνάς ότι το Moto E4 θα έχει 2800mAh) είναι το J3 2016. 

Παρε οποιο θες δεν ειμαι οπαδος lg. Το τονισα αλλωστε  οτι ηταν τυχαια η επιλογη... αλλα μην ακουω ανακριβειες οτι με 120 δεν βρισκεις ευρωπαικη επιλογη με αυτα τα specs... 

• Like 1
Δημοσ.

Το μότο g3 είναι καλύτερο στα ίδια λεφτά. Και ή ίδια ή λενοβο έχει καλύτερα τηλέφωνα σε αυτές τις τιμές. Άσε που μέχρι να έρθει το nexus5x θα έχει φτάσει στα 170-180 και είναι έξι φορές καλύτερο τηλέφωνο με στοκ ανδροιντ

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους δεν θέλουν ρουταρισμενες κινεζιες με εγγύηση στο άλλο άκρο της γης και σαρ που κάνει τον εγκέφαλο μπεργκερ,μηδενικη υποστήριξη, αλλά κάτι με συνεχείς αναβαθμίσεις, σέρβις κ υποστήριξη στην Ελλαδα και να είναι android σούπερ κ μία χαρά μέχρι 120€ τότε δεν έχει ανταγωνισμό.

Με λίγα λόγια : για όσους δεν έχουν ιδέα και δεν έχουν πιάσει ποτέ ποιοτικό ''κινέζικο'' τηλέφωνο στα χέρια και απλά παπαγαλίζουν ότι διαβάζουν στο ιντερνετ είναι μια χαρά..

Θα σχολιάσω λίγο αυτό για το sar όμως.....Εκτός και αν είσαι Amish τότε έχεις πολύ παραπάνω πιθανότητε να πάς απο καρκίνο απο τα καυσαέρια,το παθητικό κάπνισμα,το φούρνο μικροκυμμάτων , το pc κλπ από το sar του κινητού.

Τέλος.Έχω ένα moto g 2 που αν δεν είχα βάλει Cyanogenmode θα το είχα πουλήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ότι ντε και καλά θα κάνει 200 ευρώ εδώ πέρα είναι τρελό,οκ υπάρχουν κινέζικα πολύ καλύτερα σε specs,εγω δε θα έπαιζα με snap 410 ,όχι ότι έχω τρελές απαιτήσεις αλλά θέλω ένα κλικ πάνω ,αλλά για τη κοπελίτσα που θέλει φωτογραφίες και fb και κανά ψευτοπαιχνιδι ,ή για κάποιον που δε θέλει πολλά πολλά είναι άριστο ,αν του πάθει κάτι εγώ και εσείς που ήμαστε nerdουλα θα βρούμε άκρη εύκολα ,ο άλλος θα του πει 2 ή 3 μήνες γιατί στέλνεται κινα ,θα ξενερωσει τη ζωή του και απλά η motorolla είναι η καλύτερη εταιρία από τα branded,γιατι είναι κοντά στο stock και ρολαρει μία χαρά το κινητό,απο branded δε παίζουν καλύτερα ,εδώ αυτή την αηδία το a3 2016 ή α5 2015 έχετε βγάλει κινηταρες που μετά από κανά χρόνο και κάνουν 200 ευρώ και πρακτικά το καλύτερο που έχουν είναι κάμερα,αν δεν ανοιξεις την εφαρμογή της κάμερας και καεί το κινητό στο χέρι σου

Δημοσ.

Για μένα το κακό με τα κινέζικα όπως το xiaomi που ανέφερα είναι ότι θέλει κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις (flash ελληνικής rom, unlock bootloader) για να πάρεις το 100% της εμπειρίας, πράγμα που μερικούς τους αποθαρρύνει δικαιολογημένα. Άλλο αυτό βέβαια και άλλο η έλλειψη support που ειπώθηκε, μια βόλτα στα φορουμ της Xiaomi θα σας πείσει. Ενδεικτικά Xiaomi Mi3 (2013) έχει πάρει android 6 και ίσως πάρει μέχρι και 7 όταν έρθει η ώρα. Ξεκίνησε από 4.2.2. Και χαίρεστε γιατί κινητά του 15/16 από lolipop περάσανε σε 6.0.1 και καμαρώνεται το "support" τους

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξής του απ' την στιγμή που πριν από ένα μήνα περίπου ανακοίνωσε το Moto G4 Play με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά..

Δημοσ.

Σκυλι παντως το Moto E(2015)και με Android 6 παρακαλω. Μεγαλη απουσια ειναι του flash αλλα σαν μεγεθος και αυτονομια μπαταριας ειναι τερας. Ακομα και το νεο Moto E φενεται θηριο αλλα δυστηχως δεν επρεπε να το κανουν 5ρι

Δημοσ.

Δεν ξέρω που το βρήκατε το Μi4 (μοντέλο του 2014) στα 120€ αλλα εγώ το βρήκα 266 σε σκρουτσομαγαζα. Αν εννοείτε απο Κίνα θα κάνει ένα μήνα και να έρθει και για κάποιον που θέλει κινητο άμεσα αυτο δε δουλεύει. Έδωσα στην αδερφή μου το Moto e2 και πραγματικά για τα λεφτά που το πήρα (59€) ήταν απίστευτο. Μηδέν κολλήματα πολυ καλή απόκριση εξαιρετική μπαταρία. Όποτε θεωρώ οτι 120€ για Μότο e 2016 που σε λίγο καιρο θα παει 100 και δεν έχεις οποιαδήποτε εγγύηση για service κτλ , ειναι vfm

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χεχε, γελάω με σχόλια για δείκτη sar και με την εγγύηση των κινέζων. Είχα moto g 1st gen 4G το οποίο είχε 1.4 δείκτη sar και απο εγγύηση η μεγάλη μοτορόλα απο 2 χρόνια ξαφνικά το γύρισε στον 1. + ότι το κινητό έκαψε μητρική στον 1 χρόνο και 2 μήνες!
Φαντάστικ, φαντάστικ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...