outrageous Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Καλησπερα προσφατα επιασα δουλεια ως it εχωντας προυπηρεσια στο κομματι αλλα λογω του οτι ειμαι ακομα σχετικα μικρος ακομα μαθαινω πραγματα και εξελισσομαι θα ηθελα λοιπον γνωμες απο τους εμπειρους παλιους και "γκουρου"οτιδηποτε συμβουλες προγραμματα κλειδια π.χ τι χρησιμοποιουσατε για να σκαναρετε το δικτυο πατεντες τα παντα ειναι αποδεκτα απλα ανοιγω αυτο το thread για να βοηθαμε και ο ενας τον αλλον ευχαριστω εκ των προτερων
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Tι it;; ΙΤ σε τι; Με τι ασχολείσαι; Helpdesk; Άμα ξέρεις να googlαρεις,όλα εντάξει.Αυτό θα κάνεις,έτσι και αλλιώς.
aposporis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 ^Αυτό είναι αλήθεια!! Η μεγάλη διαφορά είναι με τους απλούς χρήστες είναι να ξέρεις να googlαρεις! Τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά.
outrageous Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 i know guys proper googling is a skill και νομιζω το εχω αυτο το σκιλλ αλλα δεν μιλαω για αυτο δεν εχω προβλημα με τα προβλημα που αντιμετωπιζω καθημερινα απλα για να κανω την ζωη μου πιο ευκολη λεω συμβουλες κτλπ πως ας πουμε βρισκεις ενα προγραμμα και ευχεσαι να το ηξερες νωριτερα IT ειμαι σε μια εταιρεια που κυριως ασχολειτε με δικτυα σε μεγαλα ξενοδοχεια οποτε κυριως με δικτυα ασχολουμαι αλλα και με υπολογιστες hardware/software για αυτο ρωταω παιδια οτι γνωριζει ο καθενας ειναι καλο και αποδεκτο
madrivermadonus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Νομίζω οτι δεν υπάρχει μαγική συνταγή ούτε κάποιο ιδιαίτερο μυστικό. Χρειάζεται εμπειρία που αποκτάς μέσω της τριβής με το αντικείμενο. Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να ψάχνεις καθημερινά όιποτε έχεις χρόνο άρθρα που σε ενδιαφέρουν σε insomnia, adsl forum κτλ και να διαβαζεις τι γράφεται. Αυτό κάνω κι εγω Υ.Σ. για σκανάρισμα δικτύου το advancedipscanner.
outrageous Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 ναι οκ συμφωνω μπαινω ενημερωνωμε γενικα εχεις κανα καλο φορουμ εκτος απο αυτα η site δεν με πειραζει και αγγλικα να ειναιναι αυτο χρησιμοποιω κ γω
The_Judas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Και αυτό είναι καλό: https://www.softperfect.com/products/networkscanner/ Καλό είναι να γνωρίζεις τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, router, switch, servers. Δεν μας έχεις πει ακριβώς τι χρειάζεσαι. Για remote desktop, ssh κλπ.χρησιμοποιώ το remoteng. Είναι βολικό γιατί υποστηρίζει πολλά πρωτόκολλα και είναι δωρεάν για εταιρική χρήση. Επίσης χρησιμοποιώ και το remote utilities που είναι πιο κοντά στο teamviewer αλλά δωρεάν και αυτό για εταιρική χρήση. Κανέναν δωρεάν sniffer για windows μπορείτε να προτείνετε; Κάτι πιο εύχρηστο από το κλασικό wireshark.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα