technology_guy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Καλημερα. Επειδη το προηγουμενο κινητο (lg g4) εκανε μια βουτια, το στειλαμε στο σερβις μετα απο λιγο ρυζι. Ενα γνωστο μας ατομο, ειδικος σε αυτα, μας ειπε πως το πιο πιθανο ειναι να εντοπισουν τα νερα και να χρειαστει καπου στο 150αρικο επισκευη. Ειμαι λοιπον αναμεσα στην επισκευη του (που ειναι τα μια λεφτα του κινητου) ή στην αγορα καινουριου (αλλου αυτη τη φορα) στα 400 ευρω σε λιγο καιρο (ναι το ξερω, το s7 δεν κανει 400 τωρα αλλα με το note 7 μαλλον θα πεσει η τιμη του.) Δεν εχω θεμα με το οικονομικο, μπορω να κανω ενα απο τα δυο. Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου;
veteranos123 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εγώ θα πήγαινα σε αγορά καινούργιου για να χω το κεφάλι μου ήσυχο
driverpit Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Αφού δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα πήγαινε σε αγορά καινούργιου όπως σου είπαν παραπάνω. 1
technology_guy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ωραία. Σκέφτηκα και το 1+3 αλλά μετά το ατύχημα με το νερό δεν ξέρω αν θα πάρω ποτέ ξανά μη αδιάβροχο κινητό.
Pseudonumo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μη νομίζεις ότι τα αδιάβροχα σε σώζουν 100%. Αν σου χει πέσει μερικές φορές κάτω και έχει λίγο παραμορφωθεί το καπάκι ή ότι άλλο μπαίνει νερό.
dimips Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Πάρε το s7. Αδιάβροχο και το TouchWizz είναι κομπλε στο s7. Το g4 μπορεί να σου βγαλει κι άλλα στο μέλλον
2.1Ohm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Αμα πάρεις άλλο τλκα προσπάθησε να το επισκευασεις μόνος σου! Μ. Είχε πέσει κ εμένα σε νερό και ρώτησα σε τεχνικο τι μπορώ να κάνω αφού δν έχω τα λεφτα για επισκευή και μ είπε άνοιξε τα ΌΛΑ πάρε όσο πιο καθαρό οινόπνευμα γίνεται και βάλτα να κάτσουν περίπου 30 λεπτά! Άστα να στεγνώσουν σε μέρος που δν έχει ήλιο και σκόνη (το οινόπνευμα δν θέλει πολύ κάνα μισάωρο) ξανασυναρμολογησε το και κάνε τον Σταυρό σου μπορεί να πιάνει! Την οθόνη κ κάμερα καλό θα εξναι να μην την βαλεις! Το οινόπνευμα είναι κατά 90% ίδιο στην σύσταση με ένα υγρό που χρησιμοποιουν για να καταστρέψουν τα άλατα που μπορεί να έχουν μπει στο κινητό σου μετά τηβ επίσκεψη του με νερό! Γτ το νερό δν τα καταστρέφει αλλά τα άλατα μετά βραχυκυκολουν τους συνδεσμυοςςκαι δν λειτουργεί! Ελπίζω να βοήθησα
haHa Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Aν η επισκευη κοστισει γυρω στα 150,τοτε εννοειται οτι το επισκευαζεις. Μετα λογικα το πουλας κανα 200-250αρι και αποφασιζεις τι κινητο θα παρεις.
2.1Ohm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Aν η επισκευη κοστισει γυρω στα 150,τοτε εννοειται οτι το επισκευαζεις. Μετα λογικα το πουλας κανα 200-250αρι και αποφασιζεις τι κινητο θα παρεις. Φίλε από την στιγμή που πέφτει σε νερό χάνεται η εγγυηση! Οπότε αμα δν το γράψει σε αγγελία θα είναι λίγο πολύ σαν να τον εξαοαταει τον άλλον άσε που υπάρχουν τρόποι να το καταλάβει κ ο αγοραστης! Κ με τα bootloop που ακούγονται εγώ δν θα το ρισκαρα να δώσω, 150.. Τώρα το τι θα κάνει ο ts δικό του θέμα 6
technology_guy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Όντως. Μάλλον, αν το καταλάβουν ότι έχει πέσει σε νερό, θα πάω στο s7 μετά. Αλλιώς αν το επισκευασουν δωρεάν τότε μια χαρά...
2.1Ohm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δν γντ να μην τι καταλάβουν και εγώ ένας "απλός" άνθρωπος μπορώ να το καταλάβω! Και να το φτιάξεις πάλι μπορείς να το καταλάβεις! Κάνε μια προσπάθεια στο σέρβις και αμα δν κάνε αυτό που είπα με οινόπνευμα! Αμα εισαι τυχερος θα λειτουργήσει αμα όχι τι είχες τι έχασες..
technology_guy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Καλως. Θα δοκιμασω αυτο με το οινοπνευμα αν δεν το επισκευασουν. Κι αν δεν φτιαξει τοτε παω σε αλλο. Απλα μια ερωτηση: το s7 λετε να πεσει στα 400 μεσα στον σεπτεμβριο;
@topos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Γινετε δουλεια κ με καθαρο οινοπνευμα αλλα το πιο σωστο ειναι να χρησιμοποιουμε καθαριστικο ηλεκτρικων επαφων. Ειναι σε σπρευ κ το βρισκεις σε καταστηματα με ηλεκτρονικα/χρωματοπωλεια κοκ. Κανει κανενα 7 ευρω αλλα για οικιακη χρηση θα σου κρατησει χρονια. Εγω εχω καθαρισει καμια 10αρια τηλεκοντρολ, απειρα διακοπτακια/κουμπακια/ηλεκτρικες επαφες(sim/sd/κοκ), 5-6 κινητα και εχω ακομα πανω απο το μισο. Υ.γ Οχι wd40 η αντιστοιχα γιατι περιεχουν και λαδι μεσα.
technology_guy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Παιδια, δεν μας εχουν ειδοποιησει ακομα. Απ οτι βλεπω ομως επισκευη βρεγμενου κινητου κανει καπου στα 40 ευρω, καμια σχεση με τα 150 ευρω που μας ειπε αυτος. Ισχυει κατι τετοιο;
Harris2001 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μην πάρεις s7 πάρε one plus 3 είναι το καλύτερο που υπάρχει αυτή την στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα