R_Barrichello Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Μπορω να δημιουργησω ενα μεγαλο αρχειο γυρω στα 2-3 GB μονο με τα προγραμματα που εχουν τα windows xp? Απλως να υπαρχει το θελω κατα τ'αλλα να μην κανει τιποτα. Προσπαθησα με το paint αλλα μου λεει out of memory... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dvs Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Einai thema filesystem.... Ti exeis NTFS i FAT32? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Αν σε ενδιαφέρει για NTFS υπάρχουν και τα κατακερματισμένα αρχεία τα οποία εν ολίγοις ΛΕΝΕ ότι είναι μεγάλα αλλά εσωτερικά το μεγαλύτερο μέρος τους είναι άδειο και έτσι δεν πιάνουν πραγματικό αλλά εικονικό χώρο στον δίσκο. Μπορείς δηλαδή να δημιουργήσεις ένα τέτοιο αρχείο το οποίο θα λέει ότι είναι 10 Gb και στην πραγματικότητα να πιάνει μόνο λίγα Kb. Εντολή από DOS prompt: fsutil sparse setrange c:\test.txt 0 10000000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R_Barrichello Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δεν ξερω βασικα τι filesystem ειναι. Για τη σχολη μου το θελω. Λογικα φανταζομαι οτι ειναι NTFS. Αν δεν ειναι ομως, υπαρχει καμια λυση για FAT? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R_Barrichello Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Βασικα εγινε μαμακια: Με την εντολη fsutil file createnew εφτιαξα στο δισκο μου ενα αρχειο 20GB για να το δοκιμασω. Το αρχειο φταχτηκε ολα μια χαρα μεχρι που το εσβησα. Καταλαμβανει ακομα τα 20GB στο δισκο. Τι Scandisk εκανα τι Defragmentation αυτο τιποτα...HELP!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dvs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 An exeis linux mpes kai svisto apo ekei (to klassiko provlima me to pagefile.sys kai hibernate.xxx ton winXP) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Τι Scandisk εκανα τι Defragmentation αυτο τιποτα... > Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\>CHKDSK C: /F The type of the file system is NTFS. Cannot lock current drive. Chkdsk cannot run because the volume is in use by another process. Would you like to schedule this volume to be checked the next time the system restarts? (Y/N) Y This volume will be checked the next time the system restarts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R_Barrichello Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Αυτο που προτεινεις random δεν εχει αποτελεσμα. Linux δεν εχω αυτη τη στιγμη αλλα και να ειχα δε μου διαβαζει NTFS. Καμια αλλη ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dvs Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 An einai NTFS den mporei na grapsei Metafere ola ta arxeia pou thes na kratiseis se allao disko kai kane quick format sto partirion (arkei na min exei pano to leitourgiko) Allios psaxe na vreis kapoio programma pio dianto apo to scandisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.